Blog
indepack
2023.10.24 09:10

A vendéglátóipari dobozgyártás az egyedi igényeket is kielégíti

A vendéglátóipari dobozgyártás az egyedi igényeket is kielégíti

Amikor a dobozgyártás kerül szóba, akkor sokféle dologra gondolhatunk, hiszen ez a termék egy nagyon fontos csomagolóanyag.

Használja a vendéglátóipar, a kereskedelem, a költöztetés, a szállítás, de irodai tárolásnál és a saját otthonunkban is nagy hasznát vesszük. Ezek a termékek papírból készülnek, erősebb társaik pedig hullámkartonból, ezért egy környezetbarát és fenntartható csomagolóeszközről beszélhetünk.

 

Nálunk rengetegféle ételszállító dobozt találhatsz, de ha nem találtad meg az oldalunkon azt a terméket, amire szükséged van, akkor nyugodtan kereshetsz bennünket, mivel egyedi gyártást is vállalunk.

 

A dobozok kiválasztása

 

Az ételszállítás és ételcsomagolás során nagyon sokfajta termékre van szükség, hiszen az ételek alakja, formája, állaga különböző. Pontosan el kell találni azt a dobozt, ami ideális az adott ételféleséghez, hiszen a vásárlóhoz gusztusosan és étvágygerjesztően kell megérkeznie az ételnek.

 

Nem csak a forma, de a méret is lényeges, nem szabad nagyon túlterhelni, de az sem néz ki jól, ha a megrendelt ebéd egy nagy doboz aljáról figyel. Különösen fontos ez a kiváló minőségű pizzásdobozainknál, ahol egy nagyobb termékben a pizza össze-vissza fog csúszkálni, ezért olyan méretet kell rendelni, amilyen méretű maga a pizza.

 

Milyen termékek közül választhatsz?

 

A levesesboxokat ma már papírból is elkészítjük, hiszen ezek olyan zsírzáró réteget kaptak, ami garantálja, hogy nem fognak átázni.

 

Papír főételes dobozaink közül ajánljuk a FlaMoboxot, amit többféle méretben is kínálunk vagy a Food n Go termékünket. Az előbbi tökéletesen alkalmas bármilyen főétel szállítására, a tésztaételek nagyon jól mutatnak benne éppen úgy, mint a tésztás papírdobozban. A Fuji tál PLA bevonattal készült és CPLA tetővel kapható, így különösen környezetbarát termék.

 

A szendvicseket lezárható tárolóba teheted, melyek szintén papírból készültek, ezek nagyon erősek, mivel háromrétegű hullámkarton az alapanyaguk.

 

A pizzásdobozokról már ejtettünk néhány szót, ezeket szögletes és csapott sarokkal különböző méretekben és dizájnokkal vásárolhatod meg.

 

Az ízletes és ünnepi torta szállításához elengedhetetlen a tortadoboz beszerzése, melyet háromféle méretben kínálunk.

 

Ami a legfontosabb: saját logót helyezhetsz el rajtuk!

 

Az egyedi logózás nálunk egyszerű! Csak küldd el a grafikát és papírdobozaidat saját logóddal nyomva kapod meg. Ez azért lényeges, mert így a brandedet erősítheted, mivel a vásárlókhoz így jut el a megvásárolt étel.

 

A dobozgyártás is a specialitásunk!

 

Nem találtál neked tökéletes pizzaboxot? Pedig 20-félét is forgalmazunk, de semmi probléma! Egyedi igényeidet is kiszolgáljuk még akkor is, ha méretbeli eltéréseket szeretnél!

 

Ha pedig a logózás mellett döntesz, nagyon helyesen, akkor csak küldd el a kért dizájnt, és 6 hét múlva már a raktáradban is lehet egyedi papírdobozod. Ugyanez a helyzet a papír étel- és szendvicses csomagolókkal is, hiszen, ha te kitaláltál egy csodás ételt, akkor mi el tudjuk hozzá készíteni a tökéletes dobozt!

 

A tésztásdobozainkra is elhelyezzük az egyedi grafikádat, ez ugyanis mindenképpen megnöveli az ázsiódat a vásárló szemében, ráadásul az ofszet technika segítségével akár fotó minőségű nyomat is kerülhet ezekre a termékekre.


A dobozgyártás nálunk nem probléma, akár sajátos méretet, akár egyedi külsőt szeretnél biztosítani a csomagolóanyagaidnak. Nézz szét az oldalunkon, és válogasd ki azokat a termékeket, melyek az ételed vagy az árucikked tárolására, szállítására a legjobb megoldást nyújtják. Ha a gyártással vagy logózással kapcsolatban további kérdéseid lennének, akkor keress bennünket és segítünk!