Papírtányér

Ebben a kategóriában a hideg- és meleg ételek tálalásához egyaránt alkalmas, fenntartható forrásból származó, biológiailag lebomló papír tányérokat találsz. A termékek kiváló alternatívát nyújtanak a hagyományos műanyag tányér helyett, mivel környezetbarát tulajdonságokkal rendelkeznek, de ez nem megy a megbízhatóság, a stabilitás és a széles körű felhasználhatóság rovására.
Mint minden termékcsoportunk esetében, itt is széles méretválasztékban és többféle formában kínáljuk az eldobható papír tányérokat vásárlóink számára. Nézz körül a Papírtányér kategóriában és válaszd a legmegfelelőbbet!
Olcsó csomagolóeszközt keresel vagy eldobható tányérok tálcák után kutatsz, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.


11termék 111

Mit kell tudni a cukornádpépről?

A cukornádpép nem más, mint a cukornád szárak feldolgozása során keletkező cukoripari melléktermék. Ez korábban hulladékként végezte, de aztán rájöttek, hogy tisztítást követően tökéletesen alkalmas tányérok, poharak és dobozok készítésére. A cukornádból készült tányér papírtányér néven lett közismert. Egy szál cukornádból akár 50 tányér is készülhet!

A cukornádból készült termékek akár 90 nap alatt lebomlanak a házi komposztban, mégis ellenállnak a nedvességnek, a hőnek és a hidegnek. Ráadásul nem csak azért számítanak környezetbarát megoldásnak, mert hamar komposztálódnak, hanem azért is, mert jól újrahasznosíthatók: némi tisztítást és darálást követően biomasszává alakíthatók, és újabb termékek készíthetők belőlük. Ipari komposztálással pedig értékes tápanyag nyerhető általuk, ami vissza juttatható a természetbe.

Ha ezekből a környezetbarát, ökologikus papírtermékekből rendelsz, megnyugodhatsz, hogy te is tettél valamit bolygónk jövőjéért!

Ha már a műanyag tányér beszüntetésre került, lássuk is, milyen választék áll a rendelkezésedre papírtálakból és -tányérokból az Indepacknál!

A cukornád tálcák és papír tányérok jellemzői

  • Cukornádból készült tálcáink kétféle méretben kaphatók: 3 személyes, illetve 10 személyes méretek közül választhatsz, de bármelyikre is voksolsz, közös bennük, hogy könnyűek és stabilak. Kiválóan alkalmasak hideg- és melegtálak készítésére is, mivel jól bírják a hőt és a hűtést egyaránt.
  • Minden eldobható papír tányérunk környezetbarát cukornádból készült. Változatos méretekben és formákban kaphatók, így kiválaszthatod az igényeidnek leginkább megfelelő darabot.
  • Tányérjaink rendkívül erősek és masszívak, ellenállnak a hidegnek és a melegnek is. Így nem számít, hogy hidegkonyhai fogásokat vagy frissensülteket, netán szószosabb, meleg ételeket kínálsz vendégeidnek, mi mindenre nyújtunk megoldást!

Különleges cukornád tányérok

  • Klasszikus kerek alakú tányérjainkkal biztosan nem lőhetsz mellé, hiszen ezek az örök klasszikusok, ha vendéglátásról van szó. Amennyiben többféle ételt kínálsz egy tányéron, és azokat ízük vagy eltérő állaguk miatt el szeretnéd határolni egymástól, akkor figyelmedbe ajánljuk különleges, belül három részre osztott termékünket. A három rekeszbe egymástól elkülönülve adagolhatod például a főételt, a köretet és a salátát.
  • Izgalmas formát kaptak a négyszögletű papírtányérok, amelyek itthon még kicsit formabontónak számítanak. A 16 cm-es legkisebb változat kínálótálként, snackes tálkaként állja meg legjobban a helyét, nagyobb változatai főétel vagy köret tálalásához is bevethetők.

Kiváló minőségű papírtányérok, tégelyek az indepack.hu kínálatában

Ezen öko termékeink környezetbarát tulajdonságaik mellett olyan jól ellenállnak a melegnek és a nedvességnek, hogy mélytányér formában is kínáljuk őket. A komposztálható levesestál akár 700 ml-es változatban is elérhető, ha környezettudatosabb megoldásra vágysz a hagyományos gulyásos tál helyett.

Tégy egy fontos lépést a környezettudatosság felé, válassz a 100%-ban környezetbarát cukornád tálcák és papír tányérok közül! Ha más kivitelű tálcák is érdekelnek, akkor nézd meg a street food tálca, hamburger tálca kategóriánkat!