Hidegtálas tálca

Nálunk többféle, méretben és alapanyagban különböző hidegtálas tálca közül választhatsz. Nézz szét kínálatunkban! Családi, munkahelyi rendezvények, baráti összejövetelek, születésnapi partik, karácsonyi ünnepek, szilveszteri buli? Sorolhatnánk, mennyi és mennyi alkalom van arra, hogy különféle tálakat készíts ügyfeleid részére.
Ahhoz, hogy az ételek hosszabb távon is mutatósak legyenek, az egyik legfontosabb alkotórész a tálca. Nem mindegy az, hogy milyen anyagból van, mennyire tartós, milyen könnyű szállítani, és az étel elrendezése milyen mértékben marad meg, mire a megrendelő elé kerül. Nézz szét a Hidegtálas tálca kínálatban! Válassz hidegtálas tálcát tetővel!
Olcsó csomagolóeszközt keresel vagy eldobható tányérok tálcák után kutatsz, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.


13termék
 

Hidegtálak és bőségtálak

A rendezvények egyik legfontosabb összetevője az ennivaló. Nincs buli megfelelő ételek, italok nélkül, ezért olyan népszerű a catering szolgáltatás. Egyre kevésbé vállalják az emberek azt, hogy a családi, baráti összejövetelek alkalmával maguk készítsék el a menüt, hiszen ebben az esetben a család, a társaság egyik tagja gyakorlatilag részt sem tud venni a rendezvényen a konyhai munkálatok miatt. Ilyenkor nagyon jól tud jönni a hidegtálas tálca.

Ma már az éttermi szolgáltatók külön is gondoskodnak arról, hogy megfelelő választék álljon rendelkezésre az étlapon a nagyobb társaságok, rendezvények részére. A hidegtálak évtizedek óta hatalmas népszerűségnek örvendenek. A korábbi aszpikos, franciasalátás, tormás sonkatekercs, kaszinótojásos ételek és egyéb klasszikusok mellett ma már megjelentek a változatos szendvicsfalatkák, a vegetáriánus, a vegán és a különleges alapanyagokból készült hidegtálak, valamint a különféle húsokból, zöldségekből összeállított bőségtálak is.

Külön kategória a gyerekzsúr, hiszen a gyerekek sokkal válogatósabbak, így részükre olyan látvány- és ízvilágot kell biztosítani, mely gondoskodik arról, hogy a tálcán lévő finomságokból egy morzsa se maradjon.

A hidegtál tálca fajtái

Lássuk a kínálatot!

  • Habtálcák

 A habtálca kiváló választás, akár hideg-, akár melegételekről van szó. Merev tartása miatt könnyen pakolható, esztétikusan lehet rajta elhelyezni az ételkölteményeket. Attól függően, hogy a megrendelő hány főre kéri a szolgáltatást, választhatsz három-, öt-, vagy tízszemélyes tálcáinkból.

A habtálca könnyű, gyakorlatilag súlytalan, könnyen tárolható, egyszerűen pakolható. Anyaga extrudált polisztirol, ami kiváló hőszigetelő, ezért meleg étel esetén az étel nem hűl ki hamar. Használat után a megrendelő könnyedén kettétörheti, és kidobhatja, mivel ez is eldobható műanyag termék, de a maradék ételt is tárolhatja rajta, amíg el nem fogyasztja.

  • Prezentációs tálcák

A prezentációs tálcák olyan eseményekre készültek, ahol fontos a tálalás külső megjelenése is. Amennyiben különböző céges vagy prezentációs események catering szolgáltatással is kiegészülnek, akkor érdemes ezt a terméket választani. Külön előnye, hogy tető is vásárolható hozzá, így könnyen megóvható a ráhelyezett hideg- vagy melegétel. A fehér terítőn nagyon elegánsan mutat fekete színe, mely kontrasztban áll a rajta elhelyezett színes finomságokkal. Legyen bármilyen esemény, állófogadás, dress code-os rendezvény, ez a tálca oda fog illeni!

A prezentációs tálca ovális alakú, 3 és 5 személyes változatban kapható, és kiválaszthatod webshopunkból a hozzá illő tetőt is.

  • Vendégtálca

 A vendégtálca anyaga polipropilén, mely hőálló, könnyen kezelhető. A tálcák egymásba helyezhetőek, akár többször is használhatóak.

Kiváló minőségű hidegtálas tálcák az indepack.hu kínálatában

A hidegtálas, hidegkonyhai tálcák alkalmasak mind hideg-, mind meleg ételek felszolgálására. Az eseménytől függően válaszd ki a megfelelőt kínálatunkból, és a vendégek mindenképpen elégedettek lesznek a szolgáltatásoddal! Válassz akár hidegtálas tálcát tetővel! Ha inkább fém tálcát keresel, akkor böngéssz az alumínium tálca, tálka kategóriában!