Blog
indepack
2022.10.27 11:09

Miért hasznos dolog a pohárra nyomtatás?

Miért hasznos dolog a pohárra nyomtatás?

Számtalan cég van a vendéglátóipari piacon, akik versenyeznek azért, hogy a vevők őket válasszák.

A logóztatás, például a pohárra nyomtatás egy remek eszköz arra, hogy a vásárlókban erősítsük a brandünket, és ezáltal visszatérő vendégeket generáljunk. Szinte minden termékünk esetében lehetőséged van logózásra, akár egy, akár több színben szeretnéd elhelyezni rajtuk cégéredet.

 

A pohárra nyomtatás indokai

A vevők megszerzésének és megtartásának legfontosabb része természetesen a megfelelő termék előállítása. Ha szuper limonádét készítesz vagy a kávéd feledhetetlen, esetleg a kézműves fagyid ellenállhatatlan, akkor az első lépést már ki is pipálhatod.

 

A következő fontos dolog, hogy ezt a kiváló italt azonosítani tudják a vevőid akkor is, ha nem ők vásárolták, hanem valakitől kapták, vagy ha már elmentek a helyről. Erre remek megoldás a poháron történő logó, felirat vagy minta elhelyezése. Ezáltal a finom italt össze tudják kötni veled, és legközelebb is tudják, kit kell választaniuk.

 

Egy másik fontos indok a pohár felcímkézésére az, hogy a pohár oda is eljut, ahová te nem biztos. A vásárlóid beviszik a munkahelyükre, családtagjaikhoz, így reklámoznak téged indirekt módon. És ez neked nem kerül szinte semmibe! Biztos hallottad már azt a történetet, amikor egy sorozat forgatásakor véletlenül ott maradt egy kávéspohár, ami aztán belekerült a sorozatba, így milliók láthatták az azon elhelyezett logót.

 

Milyen poharakat tudsz logóztatni?

 

Amikor kosárba teszed a kiválasztott poharat, ne feledkezz meg arról, hogy egyedi logó vagy dizájn elhelyezésére is árajánlatot kérj tőlünk. A pohárnyomtatás esetén lehetőséged van arra, hogy válassz szolgáltatásaink közül: csak egyetlen mintát helyezzünk el a pohárra vagy körbefusson rajta?

 

Az alábbi termékek esetében tudsz nyomtatást kérni:

 

  1. Újrapoharak 
  2. Műanyag poharak
  3. Papírpoharak 
  4. Fagyispoharak 

 

Újrapoharak logózása

Az újrapohár nagyon népszerű a fesztiválokon vagy a vendéglátóhelyeken, hiszen mosogatható, így többször is fel lehet használni. Ezeket a poharakat mindenképpen érdemes logóztatni, hiszen, ha hazaviszik a vásárlók, akkor otthon még sokáig használhatják. Ezenkívül ki is tudod adni a vevők részére többször is, hiszen nem kerül kidobásra.

 

Ezekre a poharakra akár három színnel is tudunk logózni, és garantáljuk, hogy mosogatás során sem romlik a nyomat minősége.

 

Műanyag poharak logózása

Az eldobható műanyag poharak is könnyedén logózhatók, és nálunk az sem akadály, ha a pohár fala bordázott. Költség szempontjából a tamponos logózást ajánljuk, amiből két színnel lehet nyomatot készíteni. Shaker poharainkat azonban akár 6 színnel is meg tudjuk nyomni, amennyiben flexonyomtatást választasz.

 

Papírpoharak és fagyispoharak logózása

Ebben a kategóriában is a tamponos logózást ajánljuk, hiszen az alacsony bekerülési költség és a minimális példányszám mellett már két színben is tudunk a pohárra nyomtatni. A nyomat szélessége 20-50 mm, a magassága azonban ennél is nagyobb lehet! A 250 ml-es fagyis papírpohár tökéletes választás, erre is kérhetsz bármilyen mintát. Az sem akadály, ha teljes felületen szeretnéd díszíteni a fagyispoharat, hiszen 10.000 darab felett kérhetsz flexo- vagy ofszetnyomtatást, ami lehetővé teszi a teljes paláston történő nyomtatást akár 4 színnel is!


A pohárra nyomtatás fontos mozzanata üzletünk marketingjének, nem érdemes kihagyni ezt a lehetőséget. Küldd át nekünk a megtervezett grafikát és azt, hogy melyik termékünkre szeretnéd a nyomást, ez alapján elkészítjük neked az árajánlatunkat! Amennyiben bármilyen kérdésed van ezzel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot és keress bennünket elérhetőségeinken!