Nylon zacskó, szatyor

Egy átlagos vásárló életében a nylon zacskó és nylon szatyor napi szinten jelen van. Ugyanígy a vendéglátóipari egységek működésének is elengedhetetlen része ezen termékek használata. Kínálatunkban megtalálhatod az éttermed, büféd számára szükséges nejlonzacskót, emellett pedig a környezetbarát technológiával készült és a nejlontáskákat kiváltó ingvállas szatyrokat is.
Lapozd végig termékkínálatunkat, biztos lehetsz benne, hogy a naponta használatos eszközök között találsz olyat, amelyből sosem elég! Válaszd ki a termékek rendelésénél a darabszám fülön, hogy karton vagy csomag kiszerelést kérsz-e! Nézz szét Nylon zacskó, szatyor kínálatban!
Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.


22termék
 

Ebben a menüpontban megtalálod azokat a kiegészítő termékeket, melyek a vendéglátóhelyed hétköznapi, higiénikus működéséhez nélkülözhetetlenek. A vendéglátóipari egységek számára elengedhetetlen az erős és nagy teherbírású nylon zacskó és szatyor, hiszen ezekben könnyen tárolhatóak az alapanyagok. Emellett a kiszállítás, elviteles vásárlás során ehhez hasonló szatyrokba csomagolják az élelmiszereket. Kínálatunkban találsz több, különböző méretű reklámtáskát, melyeket akár egyedi kinézetűre is szabhatsz logózás szolgáltatásunk segítségével. Bővebb információt ezzel kapcsolatban a weboldal tetején található Logózás menüpont alatt találsz.

Környezetbarát tároláshoz: lebomló nejlonzacskó, szatyor

Környezettudatos világunkban a természetes alapanyagok használata sokak számára elengedhetetlen. Cégünk kínálatában a 100% természetes alapanyagból készült ingvállas nylon táskák szintén megtalálhatóak. A hagyományos technológiával készült műanyag szatyrok tökéletes alternatívája ez a hordtáska.

  • A megújuló forrásból készült termék, kukoricakeményítő alapú, így komposztálható. Vásárlóid örömmel fogják használni még hosszú ideig ezeket a szatyrokat, hiszen biztosak lehetnek abban, hogy nem egy újabb szemetet termelnek, mivel a természetbe visszaforgatható biomassza keletkezik e termékekből a komposztálás során.
  • Szintén biológiai úton lebomló termékeink közé tartoznak a PLA lebomló tépős tasakjaink, melyeket több méretben vásárolhatsz meg weboldalunkon keresztül. A standard méretek kiválóan alkalmasak élelmiszerek, zöldség-gyümölcs, pékáru frissen tartására, eltárolására. Ezek a termékek a hagyományos műanyagokkal szemben nem terhelik a környezetet.

Egyszerű megoldások

Weboldalunkon található nylon szatyor, nylon zacskó különböző módon választható le az egy csomagban található darabokról. Néhány termékünk tömbösítve kerül forgalmazásra, így egyesével tudod a tömbről letépve azt használni. Egyes nejlontasakok tömbös kialakítása felakasztható, így higiénikusan tudják kollégáid használni egy-egy termék becsomagolásához.

A nejlon reklámszatyrok esetében találkozhatsz rollos megoldással is, ebben az esetben egy gurigába csomagolva érkezik meg hozzád a választott termék.

Hétköznapi szeméttárolás

Természetesnek vesszük, hogy környezetünkben megtalálhatóak a szemét tárolására alkalmas eszközök, de amikor hiányzik a szemetesből a zsák, akkor bizony észleljük, hogy milyen fontos eleme is ez az egyszerű eszköz mindennapjainknak. A vendéglátásban elengedhetetlen a higiénikus környezet kialakítása és állandó fenntartása, így a strapabíró, erős szemeteszsák sem hiányozhat a konyhák, kiszolgáló helyiségek egyikéből sem. Ne feledkezz meg beszerezni a megfelelő méretű szemeteszsákot, ezáltal biztosíthatod a problémamentes munka menetét.

 

További eldobható terméket keresel vendéglátóipari egységed számára? Görgess a lap tetejére, és a felső menüben válaszd ki az eldobható műanyag termékek menüpontot!