Blog
indepack
2023.02.16 10:15

Kézműves burgered ideális csomagolása a hamburger box

Kézműves burgered ideális csomagolása a hamburger box

Nagyon trendi napjainkban a hamburger, és a vendéglátóhelyek igyekeznek saját speciális változataikat kialakítani vendégeik számára.

Csomagolásához olyan hamburger boxra van szükséged, ami nem ázik át és megfelelő tartást biztosít, így az elkészült étel nem nyomódik össze. 

 

A hamburger egy olyan street food étel, ahol fontos, mibe rakod, mivel gazdagon tartalmaz szószokat, zöldségeket, vaslapon vagy zsírban sült fasírtot. Ma már azon sem kell csodálkozni, ha egy elegánsabb étterem étlapján is megtaláljuk ezt a finomságot, természetesen a legjobb angus marhából, házi zsömlével, sok zöldséggel, a séf speciális szószával és édesburgonya körettel. 

 

Milyen hamburger box található a kínálatunkban?

 

Érdemes alaposan szétnézned, hiszen többféle alternatívát is biztosítunk számodra, amikor a burgered becsomagolásáról van szó. Ezenkívül a helyben fogyasztókat is elláthatod kínálatunkból, ehhez a street food papírtálcát ajánljuk, amibe tegyél dizájnos, újságpapír mintás hamburger- és szendvicscsomagoló papírt. Így egy igazán mutatós megoldást tudsz a vendégek elé tenni, amit a szuper kinézetű hamburger koronáz meg.

 

Ha a vendég számára elvitelre csomagolod a burgert, akkor a habdobozok, menüboxok kategóriánkba érdemes benézned, ahol XPS-ből, vagyis expandált polisztirolból készült menüboxokat találhatsz. Ezek ideálisak a hamburger szállítására, mivel erősek és hőállóak, így az étel nem fog kihűlni és a formája is megmarad. Többféle méretben és fehér, valamint pezsgőszínben is árusítjuk ezeket a dobozokat. 

 

Környezettudatos megoldások

 

Ha környezetbarát csomagolási megoldást keresel street food ételeidnek, akkor figyelmedbe ajánljuk a papírból készült, 100%-ban lebomló hamburgerdobozt, amely erős hullámkartonból van és természetesen saját fedelével lezárható. Kraft színével divatos és fenntartható csomagolási lehetőség. A papír egyre szélesebb körben terjed, és a mai, modern technológia lehetővé teszi azt, hogy zsírállóvá tegyék a papírdoboz belsejét. 

 

A másik kiváló környezetbarát csomagolás a cukornád hamburgeres menübox. Ez is egy lebomló, komposztálható csomagolás, ami külső megjelenésében a műanyag XPS dobozhoz hasonlít, azonban a környezetet minden tekintetben kíméli.

 

A cukornád alapanyag

 

Ez az új környezetbarát doboz megreformálja a street food szegmenst, mivel nagymértékben csökkenti a hulladékok mennyiségét. A cukornád egy természetes és megújuló energiaforrás, a csomagolás gyártása során a károsanyag-kibocsátás csökkenthető.

 

Maga a cukornád termesztése is óvja a környezetet és csökkenti az üvegházhatást, mivel a cukornád szén-dioxidot vesz fel, emellett pedig minden évben újranő, így fenntartható termelést tesz lehetővé. A talajszennyezettség is csökken, mert a termesztés során a talajba kevesebb nitrát kerül, mint más növények esetében.

 

A cukornád hamburger box előnyei

 

Ezek a csomagolóanyagok nem csak azért számítanak környezetbarát megoldásnak, mert hamar komposztálódnak, hanem azért is, mert előállításukhoz a cukorgyártás után megmaradt összetört cukornádat hasznosítják. De nem csupán ennyi előnnyel rendelkezik ez a megoldás, hanem egy stílusos és praktikus lehetőség is a burgerek becsomagolására. Ez a box is hőtartó képességekkel rendelkezik, jól záródik és eldobás után nem szennyezi a környezetet.

 

A hamburger egy nagyon kedvelt fogás. Nem véletlen, hogy a gyorsétteremláncok is ezzel tudtak betörni a piacra, és ezáltal népszerűségük a mai napig sem csökken.


Azonban az is fontos, hogy mindig tudj valami új ízt nyújtani vendégeid számára, ezért érdemes folyamatosan kísérletezni, újabb és újabb változatokat tenni az étlapra. Ha bármilyen csomagolással kapcsolatos kérdésed van, nyugodtan keress bennünket elérhetőségeinken.