Webshopunkat szebbre és modernebbre cseréltük. Biztonsági okokból az első vásárlásodkor akkor is újra kell regisztrálnod magad, ha már korábban vásároltál tőlünk.

Elnézést ha kellemetlenséget okozunk ezzel és bízunk abban, hogy elégedett leszel az új oldalunkkal! 

Logózás

KÜLÖNBÖZTESD MEG MAGAD VERSENYTÁRSAIDTÓL!

Logóztasd csomagolóeszközeid, hogy jól azonosíthatóvá válj a potenciális vendégköröd számára!

Bizonyára egyetértesz azzal, hogy napjainkban minden lehetőséget meg kell ragadnunk, hogy termékeinket, szolgáltatásainkat
észrevehetővé és megkülönböztethetővé
tegyük versenytársaink termékétől.

Mindez immáron nem a termékek, hanem az érzékek csatája. Kerülj lépéselőnybe és nyújts többet vevődnek!

Csomagolóeszközeid alacsony mennyiségben és elfogadható költségek mellett egyedivé teheted.

Amiben segítségedre lehetünk:

ÚJRAPOHARAK LOGÓZÁSA

Egyedi vastagfalú mosogatható poharak logózása, többféle választható alapszínnel, 3 űrméretben, 200 db minimális rendelési mennyiségtől.

Kisebb grafikai elemek vagy nagyobb egybefüggő nyomatok megjelenítése akár 3 színnel.

Az ÚjraPohárral egy környezetbarát megoldást kínálunk a rendezvények és vendéglátóhelyek hulladékcsökkentésére. Poharaink akár 100-szor is elmoshatóak anélkül, hogy ez a pohár vagy a nyomat minőségének romlásával járna.

Ajánljuk rendezvényekre fesztiválokra, de akár vendéglátóhelyeknek is.

Újrapoharat egyedi nyomattal 3-4 hetes átfutási idővel tudsz rendelni!

Kérj ajánlatot most!

MŰANYAG POHARAK EGYEDI LOGÓZÁSA

A műanyag pohár logózása cégünknél már 500db-tól elérhető. Legtöbb esetben a tamponos logózást ajánljuk. Itt az alacsony minimális példányszám és az alacsony klisé költség mellett jellemző, hogy maximum 2 direktszín alkalmazása lehetséges. A nyomat mérete a pohár méreteitől függően 20-50 mm közötti szélességben szokott megvalósulni. Amit a tervezésnél érdemes figyelembe venni, hogy a poharak többségénél a nyomat maximális magassága nagyobb lehet, mint a szélessége. A technológiánál nem akadály, ha bordás falú poharat választasz, mivel nálunk ez is szépen nyomható.

Kérj ajánlatot most!
A shaker poharaknál nagyobb példányszámú munkák esetében (5000db-tól) flexo nyomást is tudunk alkalmazni. Itt a pohár középső részén körbefutó grafikát 6 színnel meg tudunk jeleníteni

PAPÍRPOHARAK, FAGYIS POHARAK LOGÓZÁSA

A papírpoharak logóza cégünknél már 500db-tól elérhető. Legtöbb esetben a tamponos logózást ajánljuk. Itt az alacsony minimális példányszám és az alacsony klisé költség mellett jellemző, hogy maximum 2 direktszín alkalmazása lehetséges. A nyomat mérete a pohár méreteitől függően 20-50 mm közötti szélességben szokott megvalósulni. Amit a tervezésnél érdemes figyelembe venni, hogy a poharak többségénél a nyomat maximális magassága nagyobb lehet, mint a szélessége.

Kérj ajánlatot most!

Szintén a papírpoharaknál a nagyobb példányszámú munkák esetében (már 10.000 db/űrméret rendelési mennyiségtől) flexo/ofszet nyomást is tudunk alkalmazni. Itt a pohár teljes palástján megjelenő grafikát akár 4 színnel is meg tudjuk jeleníteni.

 

HAMBURGER TÁLCA, STREET FOOD TÁLCA EGYEDI GYÁRTÁSA ÉS LOGÓZÁSA

Tudod mi köti össze a legtöbb street food-ost? Mi, az Indepack. Rengeteg referencia és tapasztalat van mögöttünk és mindig valami újdonságon törjük a fejünket. Egyedi méretű, kombinációjú vagy nyomatú tálcák gyártása 1000db-tól 6 hét alatt.

Kérj ajánlatot most!

PIZZA DOBOZOK EGYEDI GYÁRTÁSA ÉS LOGÓZÁSA

Talán a főváros legjelentősebb pizza doboz forgalmazóiként magabiztosan fogadjuk egyedi hullámkarton termékek gyártására vonatkozó kérdéseket, rendeléseket. A pizza doboz esetében nagyjából 20 különböző méret/kivitel kombinációból választhat, amit kívül fehér és barna alapanyagból is meg tudunk valósítani. Általános nyomatú pizza dobozokat akár raktárról, míg az egyedi mintájú, 2 színnel nyomott egyedi pizza dobozokat körülbelül 6 hét alatt tudjuk legyártani. Ha egyedi méretű/formájú pizza dobozra van szükséged, akkor is jó helyen vagy nálunk.

Kérj ajánlatot most!

PAPÍR ÉTELDOBOZOK EGYEDI GYÁRTÁSA ÉS LOGÓZÁSA

Papír doboz gyártó. Meglévő gépeink lehetővé teszik, hogy a pizza dobozon kívül más hullámkarton termékek gyártása is megvalósulhasson. Egyedi méretű és nyomtatású hullámkarton ételcsomagoló dobozok gyártását vállaljuk. Szinte bármi megvalósítható, de meglévő szerszámokkal kisebb befektetéssel is valami újat hozhat létre velünk! Egyedi gyártás 1000db-tól.

Kérj ajánlatot most!

SZALVÉTA LOGÓZÁSA

Szalvéták logózása cégünknél már 500db-tól elérhető. Kisebb mennyiség esetében a tamponos logózást ajánljuk. Itt az alacsony minimális példányszám és az alacsony klisé költség mellett jellemző, hogy maximum 2 direktszín alkalmazása lehetséges. Ugyanakkor ha nagyobb példányszámban gondolkodsz (10.000db-tól), akkor a szalvéta flexonyomása áll rendelkezésedre. Itt maximálisan 1 szín nyomható, viszont akár a szalvéta minden oldalán nyomható és a teljesen egyedi hajtás sem akadály. A gyártás átfutási ideje a választott technológiától és példányszámtól függően kb. 1-3 vagy kb. 3-4 hét.

Kérj ajánlatot most!

PAPÍRTASAKOK ÉS CSOMAGOLÓPAPÍROK EGYEDI GYÁRTÁSA

Egyedi hamburger, hot dog tasak, logózott papírzacskók. Ha egyedi gyártású zsírpapír gyártót keresel, akkor is megfelelő helyen vagy. Egyedi pergamenpótló és fóliázott papírok logózása, egyedi méretben történő gyártása.

Kérj ajánlatot most!

EGYEDI PAPÍRTÁSKA ÉS PAPÍRZACSKÓ GYÁRTÓ

Egyedi méretű és grafikájú papírtasak, papírzacskó és szalagfüles papírtáska gyártása. A táskák egyedi logózása 500 db-tól vagy akár 4 színnel (egyedi gyártásban 50.000 darabtól) rendelhető. Egyedi méretű papírtáska és papírzacskó gyártása 3 hetes átfutási idővel. A teljes felület megnyomása sem akadály.

Kérj ajánlatot most!

EGYEDI PAPÍR HAMBURGER DOBOZ, KRUMPLIS TASAK GYÁRTÓ

Egyedi méretű papírdoboz hamburgernek, egyedi krumplis tasak gyártása, akár teljes felületen 4 szín nyomásával 1000 db-tól. Profi termékek, melyet a legegyszerűbben tudsz céged arculatához illeszteni. És mindezt akár 2 hét alatt. Szinte bármi megvalósítható, de meglévő kivágó szerszámokkal kisebb befektetéssel is valami újat hozhat létre velünk!

Kérj ajánlatot most!

EGYEDI PAPÍR TÉSZTÁS DOBOZ GYÁRTÓ

Egyedi méretű és grafikájú szögletes talpú vagy egyedi grafikájú pohártalpú tésztás doboz gyártása. Az ofszet technológiának köszönhetően akár fotóminőségben és a termék teljes külső felületén elhelyezzük a kért grafikát. A gyártási idő a választott terméktől függően akár 2 hét, a minimális tétel akár 1000db.

Kérj ajánlatot most!

EGYEDI MATRICA KÉSZÍTÉS, MATRICA GYÁRTÓ

Papír, vinyl (PVC) és polipropilén (PP) matrica gyártása tekercsben, ívben. Átlátszó vagy színes alapanyagra, kör, téglalap vagy szabálytalan körvonallal, formaricceléssel. Mivel a matricák nagyrészt digitális eljárással készülnek, ezért a színes, 4C nyomat megjelenítése sem akadály. Egyedi matricádhoz akár 3-4 hét alatt 1000db-tól hozzájuthatsz.

Kérj ajánlatot most!

EGYEDI TERMÉKGYÁRTÁS KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓ

Tájékoztatunk, hogy egyedi logóval ellátott termékeinken az Indepack Kft. forgalmazói jelölése mindenképp szerepel.
A forgalmazói jelölés a látványterveken is feltüntetésre kerül, a látványterv elfogadásával a forgalmazói jelölés nyomása is elfogadásra kerül, későbbiekben reklamációt ezzel kapcsolatban nem áll módunkban elfogadni.
Amennyiben egyedi termékedet forgalmazói jelölés nélkül szeretnéd, kérlek jelezd nekünk és egyeztetjük a további részleteket!

EGYEDI GYÁRTÁSÚ/LOGÓZÁSÚ TERMÉKEKRE VONATKOZÓ AJÁNLATKÉRÉS

 

06 30 212 64 44

indepack@indepack.hu