Logózás

Egyedi termékgyártás útvesztője

KÜLÖNBÖZTESD MEG MAGAD VERSENYTÁRSAIDTÓL!

Logóztasd csomagolóeszközeid, hogy jól azonosíthatóvá válj a potenciális vendégköröd számára! Bizonyára egyetértesz azzal, hogy napjainkban minden lehetőséget meg kell ragadnunk, hogy termékeinket, szolgáltatásainkat észrevehetővé és megkülönböztethetővé tegyük versenytársaink termékétől. Mindez immáron nem a termékek, hanem az érzékek csatája. Kerülj lépéselőnybe és nyújts többet vevődnek! Csomagolóeszközeid alacsony mennyiségben és elfogadható költségek mellett egyedivé teheted.

 

Amiben segítségedre lehetünk:

ÚJRAPOHARAK LOGÓZÁSA

Egyedileg logózott műanyag újrapohár, fesztivál pohár

Egyedi vastagfalú mosogatható poharak logózása, többféle választható alapszínnel, 3 űrméretben, 200 db minimális rendelési mennyiségtől.

Kisebb grafikai elemek vagy nagyobb egybefüggő nyomatok megjelenítése akár 3 színnel.

Az ÚjraPohárral egy környezetbarát megoldást kínálunk a rendezvények és vendéglátóhelyek hulladékcsökkentésére. Poharaink akár 100-szor is elmoshatóak anélkül, hogy ez a pohár vagy a nyomat minőségének romlásával járna.

Ajánljuk rendezvényekre fesztiválokra, de akár vendéglátóhelyeknek is.

Újrapoharat egyedi nyomattal 3-4 hetes átfutási idővel tudsz rendelni!

Bővebben: Egyedi ÚjraPohár gyártás

Kérj ajánlatot most!

MŰANYAG POHARAK EGYEDI LOGÓZÁSA

Egyedileg logózott műanyag poharak

A műanyag pohár logózása cégünknél már 500db-tól elérhető. Legtöbb esetben a tamponos logózást ajánljuk. Itt az alacsony minimális példányszám és az alacsony klisé költség mellett jellemző, hogy maximum 2 direktszín alkalmazása lehetséges. A nyomat mérete a pohár méreteitől függően 20-50 mm közötti szélességben szokott megvalósulni. Amit a tervezésnél érdemes figyelembe venni, hogy a poharak többségénél a nyomat maximális magassága nagyobb lehet, mint a szélessége. A technológiánál nem akadály, ha bordás falú poharat választasz, mivel nálunk ez is szépen nyomható.

Kérj ajánlatot most!

PAPÍRPOHARAK ÉS PAPÍR FAGYIS POHARAK LOGÓZÁSA

Logózott papírpoharak és papír fagyispoharak

A papírpoharak logóza cégünknél már 500db-tól elérhető. Legtöbb esetben a tamponos logózást ajánljuk. Itt az alacsony minimális példányszám és az alacsony klisé költség mellett jellemző, hogy maximum 2 direktszín alkalmazása lehetséges. A nyomat mérete a pohár méreteitől függően 20-50 mm közötti szélességben szokott megvalósulni. Amit a tervezésnél érdemes figyelembe venni, hogy a poharak többségénél a nyomat maximális magassága nagyobb lehet, mint a szélessége.

A nagyobb példányszámú munkák esetében (már 10.000 db/űrméret rendelési mennyiségtől) flexo/ofszet nyomást is tudunk alkalmazni. Itt mind a papírpohár, mind a papír fagyispohár teljes palástján megjelenő grafikát akár 4 színnel is meg tudjuk jeleníteni.

Bővebben: Papírpohár gyártás, logózás

Kérj ajánlatot most!

HAMBURGER TÁLCA, STREET FOOD TÁLCA ÉS ZSÍRPAPÍR EGYEDI GYÁRTÁSA ÉS LOGÓZÁSA

Tudod mi köti össze a legtöbb street food-ost? Mi, az Indepack. Rengeteg referencia és tapasztalat van mögöttünk és mindig valami újdonságon törjük a fejünket. Egyedi méretű, kombinációjú vagy nyomatú tálcák gyártása 1000db-tól és a bele való egyedi nyomatú tálcapapír gyártása már 10000db-tól 6 hét alatt.

Bővebben: Papírtálca gyártás, logózás

Kérj ajánlatot most!

PIZZA DOBOZOK EGYEDI GYÁRTÁSA ÉS LOGÓZÁSA

Egyedi gyártású hullámkarton pizza dobozok

Talán a főváros legjelentősebb pizza doboz forgalmazóiként magabiztosan fogadjuk egyedi hullámkarton termékek gyártására vonatkozó kérdéseket, rendeléseket. A pizza doboz esetében nagyjából 20 különböző méret/kivitel kombinációból választhat, amit kívül fehér és barna alapanyagból is meg tudunk valósítani. Általános nyomatú pizza dobozokat akár raktárról, míg az egyedi mintájú, 2 színnel nyomott egyedi pizza dobozokat körülbelül 6 hét alatt tudjuk legyártani. Ha egyedi méretű/formájú pizza dobozra van szükséged, akkor is jó helyen vagy nálunk.

Bővebben: Egyedi pizzásdobozok

Kérj ajánlatot most!

PAPÍR ÉTELDOBOZOK, SZENDVICSES DOBOZ EGYEDI GYÁRTÁSA ÉS LOGÓZÁSA

Hullámkartonból készült szendvicses és ételes dobozok egyedi gyártásban

Papír doboz gyártó. A meglévő gépsor lehetővé teszi, hogy a pizza dobozon kívül más hullámkarton termékek gyártása is megvalósulhasson. Egyedi méretű és nyomtatású hullámkarton ételcsomagoló dobozok gyártását vállaljuk. Szinte bármi megvalósítható, de meglévő szerszámokkal kisebb befektetéssel is valami újat hozhat létre velünk! Egyedi gyártás 1000db-tól.

Kérj ajánlatot most!

SZALVÉTA LOGÓZÁSA

Egyedileg logózott szalvéta

Szalvéták logózása cégünknél már 500db-tól elérhető. Kisebb mennyiség esetében a tamponos logózást ajánljuk. Itt az alacsony minimális példányszám és az alacsony klisé költség mellett jellemző, hogy maximum 2 direktszín alkalmazása lehetséges. Ugyanakkor ha nagyobb példányszámban gondolkodsz (10.000db-tól), akkor a szalvéta flexonyomása áll rendelkezésedre. Itt maximálisan 1 szín nyomható, viszont akár a szalvéta minden oldalán nyomható és a teljesen egyedi hajtás sem akadály. A gyártás átfutási ideje a választott technológiától és példányszámtól függően kb. 1-3 vagy kb. 3-4 hét.

Bővebben: Egyedi szalvéta nyomtatás

Kérj ajánlatot most!

ZSÍRPAPÍR, CSOMAGOLÓPAPÍR ÉS PAPÍRTASAK EGYEDI GYÁRTÁSA

Egyedi gyártású zsírpapír, papírtasak és csomagolópapír

Egyedi hamburger, hot dog tasak, logózott zsírpapír és egyedi gyártású csomagolópapír gyártó. Ha egyedi gyártású zsírpapír gyártót keresel, akkor is megfelelő helyen vagy. Egyedi pergamenpótló és zsírzáró réteggel ellátott (laminált)  papírok logózása, egyedi méretben történő gyártása. Papírtasak logozósa 500db-tól, zsírpapír egyedi gyártása (akár egyedi méretben) 10000db-tól.

Bővebben: Zsírpapír nyomtatás

Kérj ajánlatot most!

EGYEDI PAPÍRTÁSKA ÉS PAPÍRZACSKÓ GYÁRTÓ

Egyedi logózású papírtáska és papírtasak

Egyedi méretű és grafikájú papírtasak, papírzacskó és szalagfüles papírtáska gyártása. A táskák egyedi logózása 500 db-tól vagy akár 4 színnel (egyedi gyártásban 50.000 darabtól) rendelhető. Egyedi méretű papírtáska és papírzacskó gyártása 3 hetes átfutási idővel. A teljes felület megnyomása sem akadály.

Bővebben: Papírtasak, papírtáska gyártás

Kérj ajánlatot most!

MŰANYAG VÖDÖR EGYEDI LOGÓZÁSA

A műanyag vödör nem csak az élelmiszeripar, hanem a fesztiválok megszokott csomagolóeszköze is. Műanyag vödrök szitázása 1 színnel, 1000db-tól, 2-3 hét alatt. Nagyobb, egybfefüggő grafikák megjelenítése sem akadály.

Kérj ajánlatot most!

EGYEDI PAPÍR HAMBURGER DOBOZ, KRUMPLIS TASAK GYÁRTÓ

Egyedi gyártású papír hamburgeres doboz és krumplis tasak

Egyedi méretű papírdoboz hamburgernek, egyedi krumplis tasak gyártása. Logózás akár teljes felületen 4 szín nyomásával, 1000 db-tól. Profi termékek, melyet a legegyszerűbben tudsz céged arculatához illeszteni. És mindezt akár 2 hét alatt. Szinte bármi megvalósítható, de meglévő kivágó szerszámokkal kisebb befektetéssel is valami újat hozhatsz létre velünk!

Kérj ajánlatot most!

EGYEDI PAPÍR TÉSZTÁS DOBOZ GYÁRTÓ

Egyedi gyártású, pohártalpú papír tésztás dobozok

Egyedi méretű és grafikájú szögletes talpú vagy egyedi grafikájú pohártalpú tésztás doboz gyártása. Az ofszet technológiának köszönhetően akár fotóminőségben és a termék teljes külső felületén elhelyezzük a kért grafikát. A gyártási idő a választott terméktől függően akár 2 hét, a minimális tétel akár 1000db.

Kérj ajánlatot most!

EGYEDI MATRICA KÉSZÍTÉS, MATRICA GYÁRTÓ

Eygedi gyártású vinyl és papír alapú matrica gyártása

Papír, vinyl (PVC) és polipropilén (PP) matrica gyártása tekercsben, ívben. Átlátszó vagy színes alapanyagra, kör, téglalap vagy szabálytalan körvonallal, formaricceléssel. Mivel a matricák nagyrészt digitális eljárással készülnek, ezért a színes, 4C nyomat megjelenítése sem akadály. Egyedi matricádhoz akár 3-4 hét alatt 1000db-tól hozzájuthatsz.

Kérj ajánlatot most!

EGYEDI GYÁRTÁSÚ/LOGÓZÁSÚ TERMÉKEKRE VONATKOZÓ AJÁNLATKÉRÉS