Praktikus csomagolóanyag a hamburgerpapír
A hamburger papír kiváló választás mind a street foodot kínáló üzletek számára, mind pedig az éttermek részére, mivel mutatós és trendi kinézetű.
Nem mindegy, hogy a hamburger milyen csomagolásban kerül a vendég elé, hiszen egy olyan finomságról van szó, ami nézhet ki nagyon jól, de el is lehet rontani a tálalását.
Ha már elkészítetted a saját recepted alapján a különböző hamburgereidet, akkor válassz számára olyan csomagolást, amilyet megérdemel!
A street food mindig népszerű!
Az emberek imádják a különböző rendezvényeket, ezeken pedig ki nem maradhat az ételkínálat megtekintése és egy jó kis lakmározás.
A nagy- és kisvárosok utcáin található gyorsétkezési lehetőségek is lényegesek, hiszen egy ebéd, uzsonna vagy vacsora könnyedén megoldható általa.
A strandok, szabadtéri intézmények, parkok, rendezvényközpontok állandó ételkínálata szintén kulcsfontosságú, a látogatók ugyanis számítanak arra, hogy lesz ott étkezési lehetőség.
A hamburger egy alap a street food számára
Ha te is kínálsz hamburgert az étlapodon, akkor a különböző zsírpapírok és csomagolópapírok ideálisak ezek becsomagolására. Ezek a termékek többféle méretben is kaphatók, belső részük pedig zsírálló réteget tartalmaz ezáltal pedig nem fognak átázni.
Adagolós változatot is vásárolhatsz, ha ezt teszed a hamburger alá, akkor felfogja a lecsöpögő zsiradékot, szószt, és mivel magába zárja, nem fog átázni a doboz.
Hová használható még a hamburger papír?
Bármilyen más étel alá is nyugodtan teheted, divatos kinézetű tálalást tudsz vele prezentálni. A 30 x 30 cm hamburger papír újságmintával nyomott termék, ami nosztalgikus hangulatot áraszt. Pontosan úgy néz ki, mint a régi idők újságpapírjai, így biztos lehetsz benne, hogy sikert fog aratni.
Teheted egy papírtálcába és erre rakhatod rá az elkészült hamburgert, sült krumplit, de remekül mutat fémkosárkában is a sült krumpli vagy más finomság alá.
Milyen hamburgert szeretnek az emberek?
Az emberek ízlése nagyon változatos, ezért érdemes többféle hamburgert kínálni a számukra. Van, aki rajong a sok-sok húsért, mások a szószos, sajtos verziókra esküsznek. Egy biztos, a húspogácsát nem szabad elrontani, hiszen az egyik legfontosabb összetevője az ételnek.
Ha száraz, gumiszerű, sületlen vagy szénné égett, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem lesz elégedett a vásárló. Legyen szaftos, omlós, kellően fűszerezett és átsült. A zsemle sem mellékes, ennek frissnek kell lennie, és érdemes kicsit átsütni, átpirítani tálalás előtt.
Mi kerüljön még az ételbe?
A friss és ropogós jégsaláta, valamint a paradicsom könnyűvé teszi az ételt, a hagyma karakteres ízt ad neki, tehetsz még bele bacont, sajtot, aki szereti a csípős ízeket, annak nyugodtan kínálhatsz jalapenót. Lehet még beletenni tükörtojást, hagymalekvárt, gombát vagy más finomságokat, így teheted egyedivé az általad kínált változatot.
A végső simítások: a szószok
A hamburgerbe mindenképpen tenni kell szószt, máskülönben túlságosan száraznak érződik. A hagyományos majonézes, mustáros, BBQ vagy ketchupos szószok mellett egyedi ízeket is érdemes kikísérletezni, ezzel tényleg megbolondíthatjuk az elkészült ételt.
Ma már a nívós éttermekben is lehet hamburgert rendelni, mivel a fiatalok és a gyerekek nagyon szívesen kérik. Ha tehát éttermed van, akkor nyugodtan vedd fel az étlapra ezt a finomságot, és mondd meg a szakácsnak, hogy valami igazán egyedi változatot készítsen. A tálaláshoz pedig rendelj hamburger papírt, amit tegyél a tányérra az étel alá.
Oldalunkon megtalálod a legjobb minőségű csomagolóanyagok teljes arzenálját, nézz szét és válogass!