Öntetes tálka

Ha főételeket kínálsz vendégeidnek, minden bizonnyal öntetes tálkára vagy szószós tálkára is szükséged lesz. Ezekbe kerülhet mindenféle szósz, mártás, öntet vagy savanyúság, ráadásul még hozzá illő tetőt is találsz kínálatunkban, hogy szállításkor se sérüljön az étel. Öntetes tálkáink különböző méretekben és színekben érhetők el. Már lebomló/komposztálható típust is találsz nálunk. Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.

16termék
 

Az savanyúságos és öntetes tálkák funkciói

Legyen szó a klasszikus öntetekről vagy egyedi, csak az általatok kikísérletezett szószról, nálunk megtalálod azt az edényt, amelyben ínycsiklandóan tudod ezt kínálni a vendégeknek.

Az öntetek nagyon fontos szerepet játszanak az ételek fogyasztásánál. Egy selymes, lágy szósz a legfűszeresebb ételt is megszelídíti, míg egy izgalmas, csípős a legegyszerűbbet is képes izgalmassá tenni.

Egy megfelelő étel-szósz párosítás kiemelheti az ízeket, és növelheti a vendégek elégedettségét. Sokan túlléptek már a klasszikus ketchup-majonéz-mustár hármason, és friss vagy szárított zöldfűszerekkel, fokhagymával, balzsamecettel, joghurttal, kefirrel és egyéb izgalmas alapanyagokkal készítik el saját mártásaikat. Nagyon fontos a szószok színe, illata, állaga, és az, hogy ne nyomják el a főétel ízét, hanem kiegészítsék, kiemeljék azt.

Használj hagyományos receptúra szerinti öntetet, szószt, vagy kísérletezz ki saját ízeket: az öntetes tálkáinkban bátran kínálhatod vendégeidnek.

Szószos tálka lebomló műanyagból is!

  • Az öntetes és savanyúságos tálkák már lebomló műanyagból is megvásárolhatók! Mi is törekszünk arra, hogy környezetünk terhelését a lehető legkisebbre csökkentsük, ezért ajánlunk lebomló és komposztálható termékeket az eldobható műanyag dobozokon belül.
  • Szószos tálainkból választhatsz olyat, ami lebomló műanyagból készült, ezzel környezetünk műanyagterhelését is csökkenthetjük. A PLA egy olyan hőre lágyuló műanyag, amelyet magas keményítőtartalmú növényekből állítanak elő, például kukoricából, búzából, rizsből, és biológiai úton lebomlik. Ezzel óvja környezetünket és csökkenti a Föld terhelését.
  • A lebomló műanyagból készült szószos tálak 60 ml-es és 90 ml-es változatban kaphatóak, a tető szintén lebomló műanyagból vásárolható meg hozzá.

Környezettudatossági szempontok

Ha nem a lebomló termékünket választod, akkor is környezettudatos vagy, mivel minden öntetes tálunk újrahasznosítható műanyagból készült!

Öntetes tálkánk 50 ml-es és 80 ml-es változatban kaphatók, átlátszó vagy víztiszta színben. A tetők közül egy különlegességet is találsz, a virágszirmos tető vidámmá teszi vendégeid napját.

Műanyag öntetes tálkák fekete színben is

Szószos tálkáink között is megtalálhatod a méltán népszerű fekete színű termékeinket. Exkluzív, menő, vagány kinézet: ha ezt a modern irányvonalat képviseled, akkor válaszd ezt a terméket! Természetesen ehhez is vásárolhatsz tetőt. A fekete szószos tálat 50 ml-es és 80 ml-es változatban találhatod meg a webshopunkban.

Szószos tálainkat használhatod mindenféle hidegétel csomagolásához, kínálásához, kóstoltatáshoz. Térfogata lehetővé teszi azt, hogy gazdaságos mennyiséggel szolgáld ki a vendéget.

Kiváló minőségű öntetes tálkák az indepack.hu kínálatában

Amennyiben éttermet, büfét üzemeltetsz, vagy rendezvényeken vagy food truck szolgáltató, akkor válaszd szószos tálkáinkat az ételek elcsomagolásához, tárolásához, kínálásához! Nézz szét webshopunkban, találd meg a neked megfelelő terméket és rendeld meg most!