Blog
indepack
2024.05.21 10:00

Ha a műanyag doboz átlátszó, akkor az is látható, hogy mi van benne!

Ha a műanyag doboz átlátszó, akkor az is látható, hogy mi van benne!

A műanyag doboz átlátszó változatainak előnye, hogy a benne tárolt étel egyetlen szempillantás alatt beazonosítható, ezáltal nincs szükség arra, hogy kibontsuk, levegyük a fedelét.

Éppen ezért, ha csomagolási megoldást keresel oldalunkon, akkor azt ajánljuk, hogy nyugodtan válaszd ezeket a termékeket, melyeket blogunkban most részletesen is bemutatunk.

 

A műanyag dobozok előnyei

 

Amikor csomagolóanyagot keresel, akkor többféle anyag áll a rendelkezésedre. A környezetbarát változatok általában papírból készülnek, ma már ezek is igen korszerűek, zsír- és cseppállóak.

 

Azonban az elviteles dobozaink között a műanyag edények népszerűsége mára sem csökkent, hiszen ezek a termékek akár újra és újra felhasználhatóak a megrendelő otthonában, könnyűek, könnyű őket tárolni, kevés helyet foglalnak és szelektív gyűjtés során újrahasznosításukra is sor kerülhet.

 

A műanyag doboz átlátszó legyen? Mutatjuk a kínálatot!

 

Mivel tudjuk, hogy megrendelőink mennyire keresik az átlátszó műanyag csomagolást, ezért oldalunkon nagyon széles választékot alakítottunk ki ezekből. Anyagukat tekintve tudni kell, hogy vannak hőálló és nem hőálló műanyagok, ez utóbbiakba savanyúságot, hidegkonyhai termékeket, desszerteket, édességeket lehet tenni.

 

A hőálló műanyag dobozok

 

Ezek a dobozok főleg polipropilénből készültek, mely egy kiváló tulajdonságokkal rendelkező műanyagfajta. Bírja a hőt is és a fagyasztást is, mikrohullámú sütőbe tehető, de akár le is lehet benne fagyaztani az ételt. Ha ilyen edénybe adod ki a menüt, akkor azt a vásárló később meg is melegítheti azt, vagy ha nem fogyasztja el, akkor a fagyasztóba is teheti.

 

A nem hőálló műanyagok

 

Ezeknek a műanyagoknak az a legnagyobb előnyük, hogy gyönyörű, víztiszta termékek gyárthatók belőlük. A legtöbb esetben PVC-ről beszélünk, amelybe nem szabad meleg ételt tenni és mikróba sem tehető, azonban a pohárkrémek, desszertek, más hideg finomságok számára ideálisak.

 

A főételek, levesek számára ajánlott termékeink

 

Ha átlátszó műanyag dobozt keresel főételek számára, akkor az átlátszó gulyástál egy remek választás lesz. Egytálételek, levesek, szószos ételek, főzelékek számára ajánljuk, többféle méretben is kapható.

 

A svédtál egy másik slágertermékünk, nagyon sokan ezt választják a főételekhez, mivel gyakorlatilag bármilyen étel beletehető. Az svédtál 750 ml PP mikrózható, cseppmentesen záródik és mind a doboz, mind pedig a tető teljesen átlátszó.

 

A svédtál “Coveris” változata egy prémiumtermék, tartós, vastag fallal rendelkezik és is több méretben elérhető. Ha ovális tálat szeretnél, akkor válaszd az oktogon tálkát vagy az oktobox egybefedeles dobozt, amely egy olyan praktikus modell, ahol nem kell keresgélned a fedelet, hanem egyetlen mozdulattal lezárhatod a tálat. Ha kerek terméket keresel, akkor a fedelezhető kerektál különböző méreteit ajánljuk.

 

A nem hőálló műanyag doboz átlátszó változatai

 

Ezek a dobozok nem mikrózhatóak, ezért hidegkonyhai ételek, desszertek csomagolására szolgálnak, Ilyen termék az átlátszó, víztiszta Variatál, a kör alakú kehely, a sziromkehely vagy a Hagner edények.

 

Nem szabad elfelejtkezni a műanyag vödörről, amely garanciazáras záródása miatt alkalmas húsipari termékek, zsírok, tepertő tárolására, de tehetsz bele nápolyit, vattacukrot, mivel átlátszósága miatt tökéletesen látható a beletett termék. Savanyúság számára is ideális.


Az átlátszó műanyag edényekben könnyen ellenőrizhető az étel frissessége, ezért növeli a vásárló bizalmát a termékkel szemben. Ha további kérdéseid lennének a témával kapcsolatban, akkor keress bennünket elérhetőségeinken!