Blog
indepack
2024.02.22 14:15

A hóember mintás papírpohár alig várja, hogy a vásárlók kezébe kerüljön!

A hóember mintás papírpohár alig várja, hogy a vásárlók kezébe kerüljön!

Egy finom meleg ital számára a hóember mintás papírpohár tökéletes választás lesz, gyorsan rendeld meg, hiszen még tart a téli szezon!

A papírpohár mindenféle ital számára ideális, akár meleg, akár valamilyen hideg finomságról beszélünk. A hideg időben remekül feltölti a vásárlókat a forró ital, ezt pedig elviteles pohárban érdemes kínálni!

 

Az elviteles poharak előnyei

 

A vásárlónak nem mindig van ideje beülve elfogyasztani az italát, ezért érdemes bevetni az elviteles poharakat, melyből a papír változat egy környezetbarát termék. Ezek a kiváló minőségű papírpoharak egy speciális belső bevonattal rendelkeznek, ami megakadályozza azt, hogy a pohár átázzon. Ennek köszönhetően a folyadék a pohárban marad hosszú időn keresztül.

 

A hóember mintás papírpohár mosolyt fakaszt

 

Amikor a vásárló kezébe adod a hóember mintás poharat, akkor biztos lehetsz benne, hogy az illetőnek azonnal mosolyra fog húzódni a szája. Ez a kedves minta feldobja a vendég napját, vidámmá teszi a hangulatát.

 

A hó remek mókára hív, lehet szánkózni, hógolyózni, hóembert építeni, hóangyalt készíteni, de ha nincs hó, akkor vesd be a hóemberes poharat, ezzel tudod pótolni a téli vidám perceket.

 

Milyen italokhoz megfelelő ez a termék?

 

A papírpohár a forró italokhoz is ideális választás, mivel nemcsak, hogy bírja a hőt, de kiváló hőszigetelő anyag is. Ennek következtében a beletett forró italok hosszú ideig nem hűlnek el, sőt, még attól sem kell tartani, hogy a vásárló kezét megégetik. Ha a vendégen nincs rajta a kesztyű, akkor is meg tudja fogni a poharat, és magával tudja vinni, hogy útközben vagy a későbbiekben elfogyaszthassa.

 

Természetesen hideg italokhoz is lehet használni ezt a terméket, ezért akkor is nyugodtan használhatod, ha egy üdítőt vagy szörpöt szeretnél felszolgálni.

 

A téli italok szinte áhítoznak ezért a pohárért!

 

Egy forró citromos tea sokkal finomabb lesz, ha egy vidám hóember mosolyog ránk, de egy karamellás lattét, egy fahéjjal megszórt kapucsínót, egy ízletes forró csokit is örömmel fognak meginni belőle a vásárlók.

 

A hóember mintás fehér 2dl papírpohár kiváló minőségű termék, melynek belső felületén PE biztosítja a tökéletes vízállóságot. Érdemes arra figyelni, hogy a PE (polietilén) egy műanyagfajta, ezáltal ez a papírpohár műanyagot is tartalmaz, így szelektív papírgyűjtőbe nem helyezhető.

 

Ez a pohár optimális választás minden vendéglátóhely számára, költséghatékony megoldást nyújt és még a környezetet is védheted általa.

 

Miért van szükség egyszer használatos poharakra?

 

A legkörnyezetkímélőbb természetesen az a pohár, amelyet újra és újra fel lehet használni, azonban vannak olyan helyzetek, amikor nincs arra lehetőség, hogy ilyen poharakat használjunk, mivel a vásárló magával szeretné vinni az elkészített italt, vagy pedig nem tudunk folyamatosan mosogatni és üvegpoharat kiadni.

 

Ezekben a helyzetekben az egyszer használatos pohár nagyszerű megoldás, mivel az italt egyszerűen bele tudod tenni, innentől kezdve pedig nem kell többet foglalkoznod vele, hiszen a vásárló, amint elfogyasztotta, ki fogja dobni a poharat. Az a fontos, hogy ezekben az esetekben mindig tegyél ki megfelelő mennyiségű szemetest vagy szelektív gyűjtőkosarat.


A hóember mintás papírpohár egy nagyszerű megoldás a téli napokon kínált forró italok számára, szerezd be oldalunkon és készítsd el a legízletesebb finomságokat!