Blog
indepack
2023.07.27 10:15

A svédtálak egyszerűbbé teszik az ételcsomagolást

A svédtálak egyszerűbbé teszik az ételcsomagolást

A svédtálak többféle méretben kaphatók, ezáltal mindenképpen érdemes őket beszerezni, hiszen az ételszállítás során akár a teljes ételkínálatodat lefedheted vele.

Az ételkiszállítás nagyon felelősségteljes feladat, mivel számtalan előírásnak kell megfelelned, mind a konyhatechnológia, mind pedig a higiénia területén.

 

Oldalunkon megannyi megoldást találhatsz akár csomagolóanyagot, akár pedig higiéniai termékeket keresel, ebben a blogban pedig a nagyszerű műanyag csomagolóeszközt, a svédtálat ismerheted meg.

 

Az ételek szakszerű csomagolása

 

Az elviteles csomagolás során alapkövetelmény, hogy olyan csomagolóanyagot használj, amiben az étel biztonságosan szállítható, nem borul ki, nem csöpög, a csomagolás nem ázik át, és nem lesz zsíros, ételmaradékos a környezet. És ez még nem minden, hiszen emellett az elkészült ételnek a megrendelő asztalán úgy kell kinéznie, ahogy a szakács elkészítette, legyen gusztusos és étvágygerjesztő.

 

Ezeknek a feltételeknek mindenképpen meg kell felelned, bármilyen jellegű konyhát viszel, ehhez mérten kell kiválasztanod az elviteles csomagolásodat.

 

A csomagolásfajták

 

Ha főételes dobozt keresel, akkor számtalan alapanyag áll a rendelkezésedre. Neked kell kiválasztanod azokat, amelyekbe ízlésesen ki tudod szállítani az elkészült termékeidet. Ha az ökocsomagolásra szavazol, akkor választhatsz papír- vagy cukornád dobozt, de ha a klasszikus műanyag mellett maradsz, akkor is hatalmas kínálatot nyújtunk a számodra.

 

A svédtálak megfelelnek minden követelménynek

 

Az elviteles dobozok akkor számítanak telitalálatnak, ha a vásárló nem csupán úgy kapja az ételt kézhez, ahogy a szakács elkészítette, hanem alkalmasak arra is, hogy mikrohullámú sütőbe tegyék őket, hiszen ezáltal egyszerűen és könnyen megmelegíthetők az ételek.

 

A mai rohanó hétköznapokban sajnos nem mindig tudjuk elfogyasztani az ételeket abban a percben, amikor meghozta a futár. Ki kell várni az ebédidőt, esetleg egy munkaközi szünetet, amikorra már az étel kihűl.

 

A svédtálak azonban polipropilénből készültek, ez a műanyagfajta pedig remek hőtűrő képességével emelkedik ki a többi műanyag közül, mivel -20 és +110 Celsius-fok között használható.

 

A svédtál ezáltal mikróba is tehető, így nem keletkezik plusz szennyes edény az ebéd elfogyasztása során.

 

Mit lehet beletenni a svédtálakba?

 

Pozitív tulajdonságai révén alkalmas bármilyen főétel csomagolására. Tehetsz bele tésztaételeket, rizottót, egytálételeket, kiszállíthatod benne a napi menüt. A napjainkban oly népszerű ázsiai konyha ételei, különböző sültek, rántott falatkák, főételt kísérő köretek, valamint desszertek, édességek is csomagolhatók bele.

 

Hogyan lesz cseppmentes a doboz?

 

Többféle méretben megtalálod ezt a terméket, 350 ml, 450 ml és 750 ml-es PP svédtál található a kínálatunkban, ráadásul ezeket prémium változatban is kínáljuk, ebben pedig további méreteket is találhatsz. Mindenképpen vásárold meg a hozzájuk illő tetőt, hiszen ezzel tökéletes záródást tudsz biztosítani.

 

A svédtálra a teteje rápattan, ezáltal cseppmentesen szállítható a belerakott étel. A termék további előnye, hogy átlátszó, így könnyen azonosítható, hogy melyik dobozban, mi van.

 

Mi legyen a dobozzal felhasználás után?

 

Tudni kell azt, hogy ez a műanyagfajta kiválóan újrahasznosítható, ezáltal a szelektív hulladékgyűjtő sárga változatába kell beletenni.


A svédtálak remek ételcsomagoló dobozok és az áruk is alacsony, ezért mindenképpen érdemes beszerezni őket többféle méretben is. Ha bármi kérdésed lenne, tedd fel nyugodtan az elérhetőségeinken, szívesen válaszolunk!