Blog
indepack
2023.04.21 10:10

A csomagoláson lévő egyedi logózás megkülönböztet versenytársaidtól

A csomagoláson lévő egyedi logózás megkülönböztet versenytársaidtól

Az egyedi logózás a brandépítés egyik mérföldköve, elengedhetetlen ahhoz, hogy meg tudják cégedet különböztetni a piacon lévő, hasonló szolgáltatást nyújtó vállalkozásoktól.

A logó mindenképpen jellemezze cégedet, tevékenységedet, egyszerű és könnyen felismerhető legyen, ezért megtervezését érdemes szakemberre bízni. Ez az embléma ugyanis a továbbiakban mindenhol meg fog jelenni és téged képvisel, ezért fontos, hogy letisztult és professzionális kinézetű legyen.

 

Milyen egy jó logó?

 

Nyilván neked is van elképzelésed arról, hogy mit szeretnél, formák, esetleg színek tekintetében is ragaszkodhatsz valamilyen koncepcióhoz. Mégis óva intenénk attól, hogy egyedül állj neki a logótervezés munkájának, ugyanis bármennyire és érzed magadban a művészi vénát, ehhez profi szakemberre lesz szükséged, aki rendelkezik a megfelelő szoftverekkel, valamint természetesen az ehhez szükséges képzettséggel és tapasztalattal.

 

A grafikusnak természetesen mondd el elképzelésedet, hiszen ez lesz a kiindulási pont, illetve ebbe az irányba fog tovább alkotni. A jó logó könnyen megjegyezhető, mással nem összetéveszthető, mutatós és tetszetős, nagyon fontos, hogy te is meg legyél vele elégedve.

 

A grafikus többféle verziót készít majd, válaszd ki azt, ami a legjobban tetszik, és semmiképpen ne okézd le addig, amíg nem vagy vele teljes mértékben megelégedve.

 

Ha a logó megszületett, akkor ideje azt az összes arculati elemen elhelyezni. Tedd fel a cégtábládra, a honlapodra, közösségi oldaladra és természetesen a csomagolóanyagokat ezután kizárólag egyedi logózással rendeld meg!

 

Újrapoharak titka: az egyedi logózás

 

Az újrapoharak az utóbbi évek nagy slágerei. Mosogathatóak, így újra és újra kiadhatóak a vendégnek, valamint, ha hazaviszik, akkor otthon is használhatják őket, mivel ezek vastag falú minőségi termékek.

 

Éppen ezért vétek lenne egyedi logó nélkül hagyni, hiszen nemcsak a helyszínen történő fogyasztás során, hanem az emberek otthonában is folytatja marketingtevékenységét.

 

Eldobható poharak megnyomása

 

Az újrapoharakkal ellentétben ezeket a poharakat használat után általában eldobják, azonban mégis érdemes az egyedi pohár gyártása során logózást kéni, mivel elviteles poharak révén oda is eljutnak, ahová a szórólapod, reklámod nem, vagyis a munkahelyekre, irodaházakba. Nálunk az sem probléma, ha a pohár bordás falú, ezt is szépen tudjuk nyomni.

 

A shaker poharak logózása csak flexo nyomással lehetséges, ez magasabb példányszámot jelent, azonban 6 színt is meg tudunk jeleníteni.

 

A papírpoharakon, fagyispoharakon is helyezd el védjegyedet!

 

A papírpoharak esetében a tamponos nyomás a megfelelő, ennek költsége a leghatékonyabb, hiszen alacsony a minimális példányszám és a klisé költsége, azonban csak 2 szín lehetséges belőle.

 

Ha azonban teljesen körbefutó mintát szeretnél, mi azt is meg tudjuk oldani ofszet/flexo technológiával, 4 színnel.

 

Papírdobozok nyomata

 

A pizzásdobozt, szendvicses-, tésztás- vagy hamburgerdobozt, a street-food tálcát és a zsírpapírt is rendeld meg logóddal együtt! Mindenképpen érdemes elhelyezni cégéredet ezeken a papírtermékeken is, hiszen a vásárlók csak így tudják beazonosítani ételedet.

 

Papírdobozokat gyártó gépsorunkon egyedi logózással készült dobozaidat 6 hét alatt készítjük el.

 

Milyen csomagolóanyagokat logózunk még?

 

Szinte bármit! Egyedileg készítünk szalvétát, csomagolópapírt, papírtasakot, hot-dog tasakot, papírtáskát, papírzacskót, de szitázunk műanyag vödröt, sőt PVC és PP matricát is gyártunk tekercsben vagy ívben, amit bárhová felragaszthatsz.


Ha további kérdésed lenne, keress bennünket az elérhetőségeinken!