Elviteles kávés pohár

Az elviteles kávés poharak (vagy másnéven coffee to go poharak) minden kávézó számára fontos csomagolóeszköznek számítanak. Kínálatunkban egyaránt megtalálod a környezetbarát papír kávéspoharakat és a kiváló ár-érték arányú műanyag kávés poharakat is. De amennyiben tetőre, pohártartóra vagy pohár gyűrűre van szükséged, azt is találsz a termékeink között.
A legtöbb elviteles kávés poharat saját emblémával, logózva is kérheted. Érdeklődj elérhetőségeinken és nézd meg további poharainkat az Eldobható poharak kategóriában!
Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.


59termék
 

Az elviteles kávéspoharak, másnéven coffe to go poharak rendkívül népszerű termékek.

Az egyszer használatos, eldobható papír kávés poharak praktikus megoldást kínálnak azoknak, akik folyamatosan úton vannak, és szeretnék élvezni a friss kávé ízét és melegét. Az "eldobható poharak" kifejezés pontosan jelzi, hogy ezek a poharak rövid távú használatra készülnek, és egyszerűen kidobhatók a használat után.

Ezek a poharak kiváló minőségű papírból készülnek, amely könnyű, mégis elég erős ahhoz, hogy tartós legyen a folyadékok tárolásához. A papír alapanyag természetes és megújuló erőforrásból származik, ami pozitív hatással van a környezetre. A poharak belső felülete speciális bevonattal rendelkezik, amely véd a folyadékkal való érintkezéstől és megakadályozza a szivárgást.

Az eldobható papír kávés poharak kényelmesen illeszkednek a kézbe, és gyakran rendelkeznek hőszigetelő tulajdonságokkal, ami megakadályozza, hogy a forró kávé égjen a kezünkre. Ezek a poharak általában rendelhetők fedővel, amely megőrzi a kávé melegét és megakadályozza a kiömlést.

Fontos megjegyezni, hogy az "eldobható poharak" kifejezés azt jelzi, hogy ezek a termékek nem tervezettek hosszú távú használatra. Azonban az iparág egyre inkább fejleszti és előállítja a fenntarthatóbb alternatívákat.

Az elviteles kávés poharak típusai

Elvihető papír kávés pohár

 • A papír kávés poharak kiválóan szigetelnek, így tökéletesen alkalmasak hideg és meleg italok tárolására is. A hideg italt egy bizonyos ideig hidegen, a meleg italt pedig melegen tartja.
 • Környezetbarát termékek, mivel papírból készülnek, a legtöbb esetben újrahasznosított papírból.
 • Kapható kupakkal, papír tetővel
 • Könnyedén logózható.
 • A kávés papírpohár többféle méretben kapható.

 

Elvihető műanyag kávés pohár, automatás pohár fedő nélkül

 • A műanyag kávés pohár masszív és tartós.
 • Hideg és meleg kávé tárolására is alkalmasak, ám nem olyan jó a szigetelő képességük, mint a papír társaiké.
 • Műanyag tetővel is beszerezhető.
 • Egyes darabok kialakítástól függően logózhatók.
 • Többféle méretben és kialakításban elérhetők.
 • Szelektíven gyűjthetők, így nem terhelik a környezetet.

Kiváló minőségű elviteles kávés poharak az indepack.hu kínálatában

Az elviteles kávés poharakat különböző méretekben és színekben forgalmazzuk. Nézd át a választékunkat, és válogasd ki azokat a termékeket, amikre szükséged van! Ajánljuk azt, hogy kérj egyedi grafikát is rájuk, ezzel is erősítve saját márkádat. Figyelj arra, hogy időben indítsd el az utánrendelést, hogy soha ne fogyj ki a poharakból. Add le elviteles kávés pohár rendelésedet még ma!