Blog
indepack
2023.12.20 09:10

A logózható termékek segítenek a vállalkozásod marketingjében

A logózható termékek segítenek a vállalkozásod marketingjében

Ma már rendkívül fontos feladat az, hogy kitűnjünk a többi cég közül, a logózható termékek pedig segítségünkre lehetnek a marketingtervünk végrehajtásában.

Tudjuk, hogy milyen nehéz felhívni magunkra a figyelmet, hiszen számtalan vállalkozás működik a szegmensben, így mindenképpen olyan marketingstratégiára van szükség, amely felfuttatja a brandet, vonzza a vásárlókat és általa megfelelő bevételre tehetünk szert. Céljaink elérése érdekében minden eszközt be kell vetnünk!

 

Milyen marketingeszközöket érdemes alkalmazni?

 

A mai, digitális világban már teljesen átalakultak a hirdetési csatornák. Visszaszorul a nyomtatott hirdetés és előretört a tartalomgyártás, ami gyorsan és hatékonyan éri el a vásárlókat.

 

Tudjuk, hogy a marketing egy egyoldalú kommunikációs csatorna, melynek során igyekszünk megszólítani az embereket, és elérni azt, hogy rendeljenek, vásároljanak tőlünk, ismerjék meg a termékeinket és a vállalkozásunkat.

 

Ehhez a social media használata ma már megkerülhetetlen, de az offline eszközöket sem szabad mellőzni. Ne feledjük, hogy a vendéglátás során a termékeket kézbe veszik, megérintik, megeszik, megisszák, ezáltal ezen kontaktusok során is el tudjuk érni a fogyasztókat. A csomagolóanyagok logózása tehát egy olyan marketingeszköz, ami bizonyosan célba ér, ezért mindenképpen érdemes élni vele.

 

A logózható termékek köre

 

A vendéglátásban nagyon sokféle terméket tudunk logóval ellátni, ezért, amikor megrendelsz valamilyen csomagolóanyagot, akkor mindig nézz utána annak, hogy lehet-e azt saját arculatra szabni.

 

Oldalunkon minden olyan termék esetében feltüntetjük ezt az opciót, amelynél lehetséges a logózás. Ezeknél a termékeknél a “logózva is kérheted” feliratot találhatod, ha így szeretnéd kérni, akkor kattints a feliratra!

 

A műanyag poharakat is kérd logózva!

 

Webshopunkban többféle műanyag poharat kínálunk, ezeket a poharakat akár logózva is kérheted. Ha rákattintasz az árajánlatkérésre, akkor munkatársaink felveszik veled a kapcsolatot és a megrendelésedet az általad megküldött grafikával fogjuk kiszállítani.

 

A műanyag poharak esetében a tamponos logózás a legpraktikusabb módszer, ugyanis olcsó a klisé és alacsonyabb példányszám is lehetséges. A tamponos nyomás esetében két színt tudunk használni, 20-50 mm-es szélességben.

 

A bordázott poharak is tökéletes nyomatot kaphatnak, így azokat se felejtsd el egyedivé tenni!

 

Milyen poharakat célszerű még logózva kérni?

 

Az újrapoharak ma már nagyon népszerűek, főleg rendezvények és fesztiválok, vásárok esetében. Ezeket a vásárlás helyszínén vissza lehet váltani, azonban nagyon sokan inkább hazaviszik őket. Éppen ezért érdemes rá valamilyen saját arculatot tervezni, ezáltal a vásárlók otthonában tovább folytatják marketingtevékenységüket.

 

A papírpoharak és fagyispoharak is kérhetők egyedi grafikával, ezeket is a tamponos technikával készítjük. Ha azonban négy színt szeretnél megjeleníteni, akkor mi ezt is megoldjuk, hiszen az ofszetnyomással mindez kivitelezhető. Ebben az esetben azonban nagyobb példányszámot kell rendelned.

 

Más csomagolóanyagokat is egyedi kinézettel készítünk!

 

Legyen szó hamburger- vagy street-food tálcáról, zsírpapírról, pizzadobozról, papír ételdobozról, szendvicsesdobozról, csomagolópapírról, műanyag vödörről, papírtasakról vagy szalvétáról, mi mindent logózunk! Nálunk igen széles tehát a logózható termékek köre!


A színek száma és a nyomás technológiája függ az adott terméktől és a darabszámtól is, ezért kérj tőlünk egyedi árajánlatot elérhetőségeinken, és megbeszéljük a lehetőségeket!