Blog
indepack
2023.01.17 11:00

Elviteles ételdoboz a vendég kívánsága szerint

Elviteles ételdoboz a vendég kívánsága szerint

Ma már teljesen általános szokás, hogy a vendég által félig elfogyasztott étel esetében az étterem felajánlja az elcsomagolási lehetőséget.

Ehhez elviteles ételdoboz választékunkból olcsó és kiváló minőségű termékeket vásárolhatsz, így bármilyen jellegű étel csomagolását kell megoldanod, biztosan fogsz találni ehhez illő dobozt.

 

Az elviteles ételdoboz típusai

 

Cégünk 2009 óta forgalmaz vendéglátóipari csomagolóeszközöket, és olyan termékpalettát alakítottunk ki, amiben igyekszünk lefedni a csomagolóanyagok teljes választékát. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy megfeleljünk a szektorra vonatkozó jogszabályoknak, így egyre bővítjük a környezetbarát termékeink listáját, sőt, egy külön kategóriában kizárólag ökotermékeket találsz!

 

Elviteles ételdobozokat mindenféle anyagból találhatsz nálunk, korábbi blogbejegyzésünkben részletesen is körbejártuk az eldobható ételdobozok fajtáit. Így megismerkedhettél a klasszikus műanyag dobozok anyagválasztékával, illetve a modern, innovatív anyagok és a papírból készült környezetbarát megoldásokkal. 

 

Éttermi csomagolás

 

Az éttermeknek, amennyiben nem végeznek étel-házhozszállítást, akkor általában a megmaradt étel elcsomagolásáról kell gondoskodniuk. Ehhez a legtöbb étterem expandált polisztirolból (XPS) készült habdobozt használ.

 

A habdobozok rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkeznek, ezért nem csodálkozunk azon, miért esik a választás éppen ezekre a termékeinkre. A Habdoboz, menübox, habtégely kategóriában találod meg a neked megfelelőt.

 

A habdoboz, menübox előnyei

 

A habdoboz anyaga XPS, ez egy rendkívül könnyű műanyag. Ez az anyag kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, így a benne tárolt étel a hőfokát sokáig megőrzi. További előnye, hogy mikrohullámú sütőbe is tehető, így nem szükséges kivenni az ételt a dobozból, amivel egy újabb mosatlan edényt keletkezne, hanem egyenesen betehető a mikróba és megmelegíthető.

 

A HP3 (HB10) habdoboz alkalmas sültek készételek, egytálételek, húsok, köretek, saláták, desszertek csomagolására, így szinte bármilyen meghagyott étel belerakható. További előnye az ára. Ez a doboz ugyanis kiváló áron megvásárolható, így olcsó megoldást biztosít az éttermek számára, és a vendégek is elégedetten távozhatnak. 

 

A habdoboz nagyon praktikus, mivel egybefedeles, így nem szükséges külön tető hozzá. A tárolása egyszerűen megoldható, a súlya gyakorlatilag elhanyagolható. A használata gyors, hiszen egyetlen pillanat alatt rá lehet fordítani a tetejét.

 

Egyéb csomagolási lehetőségek

 

Ha környezetbarát csomagolóanyagot keresel, akkor a Greendepack kategóriánkat böngészd át, ahol papírból és cukornádból készült elviteles dobozokat találhatsz.

 

A cukornádból készült BIO3 lebomló, komposztálható menübox megszólalásig hasonlít a műanyag habdobozhoz, ugyanúgy egybefedeles, így nagyon praktikus és könnyű vele dolgozni, azonban környezetbarát, ezzel óvhatod a környezetet is.

 

Az anyaga mellett az árában találsz különbséget, hiszen ez az ökocsomagolás többe kerül a műanyag XPS doboznál, azonban számold ki, hogy általában még ez az ár is teljesen belefér az árrésbe, azonban ezzel a dobozzal a környezetet is véded.

 

A cukornád elviteles ételdoboz többféle méretben, valamint többrekeszes menübox változatban is kapható.


Rendelésedet az ország minden pontjára kiszállítjuk 1-2 nap alatt. Budapesten és környékén a szállítást saját autónkkal végezzük, a többi településre futárszolgálattal szállítunk. Ha bármilyen kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot, várjuk jelentkezésed!