Blog
indepack
2023.12.14 10:10

A party poharak az év végi rendezvények sztárjai!

A party poharak az év végi rendezvények sztárjai!

A party poharak minden olyan rendezvényen használhatók, ahol fontos az, hogy az italokat magas színvonalú, mutatós pohárban kínáljuk, ezért az év végi céges rendezvényekről ezek a termékek nem maradhatnak el!

Ha a vállalkozásod vállal ilyen jellegű bulikat, akkor feltétlenül szerezd be oldalunkról ezeket az eszközöket, és a kitelepülés során ezekbe töltsd a finom italokat! Egy céges rendezvény a megbízó arculatát, színvonalát tükrözi, ezért mind az ételek, mind az italok, mind pedig a külsőségek tekintetében biztosítani kell az exkluzivitást!

 

Miért fontosak az év végi összejövetelek?

 

Egy cég életében számtalan változás következik be az év során. Éppen ezért elengedhetetlen az, hogy minden esztendő végén készüljön egy számvetés arról, hogy merre haladt a vállalat, milyen eredményeket ért el, mire lehet büszke és természetesen, hogy miben tud tovább fejlődni a későbbiekben.

 

Ezekre nincs is jobb alkalom, mint egy évzáró party, ahol az értékelés mellett lehetőség van a munkatársak részére a kötetlen beszélgetésre, a kikapcsolódásra és a szórakozásra. Ezek az alkalmak lehetőséget teremtenek arra is, hogy a munkatársak megosszák a vezetőkkel saját tapasztalataikat, ötleteiket.

 

A vendéglátás, rendezvényszervezés, partiszervíz, catering számára is fontos időszak ez!

 

Decemberben felpörög a megrendelések száma, az éttermek áttérnek a zárt körű rendezvényekre, sok cég pedig saját, kitelepülős bulit tart. Ha foglalkozol cateringgel, akkor most mindenféleképpen felejtsd el a vékony falú, egyszerű poharakat, és válaszd a party poharainkat, amelyek minőséget és színvonalat visznek az általad lebonyolított rendezvényekbe.

 

A menedzsment által megrendelt ételek és italok is mutatják azt, hogy a cég szeretne nívós eseményt szervezni a dolgozóinak, semmiképpen ne rontsd el ezt azzal, hogy hétköznapi műanyag poharakat biztosítasz az italok számára!

 

A party poharakban minden italt felszolgálhatsz!

 

Akár az alkoholos italok, akár az üdítők kitöltéséhez találsz nálunk exkluzív poharakat, ezért úgy véljük, hogy a kínálatunkban szereplő party poharak közül gyakorlatilag mindet érdemes beszerezned.

 

A röviditalokhoz kétféle változatot is találhatsz, a normál snapszos pálinkás poharat 0,2 cl, 0,4 cl és 0,5 cl-es változatban, ezeken mércét is látsz a pontos szervírozáshoz. De ha a talpas változat tetszik a megrendelőnek, akkor válaszd azt, ez még különlegesebb hatást nyújt a fogyasztó számára.

 

A 150 ml-es és a 200 ml-es borospohár is előkelő élményt nyújt az ital elfogyasztásához, mivel kemény fala és átlátszósága kiválóan imitálja az üvegpohár-érzését.

 

A koktélos, long-drink poharakba bármilyen hosszú ital tölthető: üdítők, koktélok, bólé. A termék 200 és 300 ml-es verzióban vásárolható meg. Mi mással is lehetne koccintani, mint a 100 ml-es műanyag pezsgőspohárral, ami szinte összetéveszthető üveg változatával!

 

Miért válaszd ezeket a poharakat?

 

A kitelepülés során a magas minőség biztosítása mellett a költséghatékonyságra és a gyorsaságra is oda kell figyelni. Az üvegpoharak ebben az esetben rendkívül nehézkessé tennék a rendezvény lebonyolítását. Az üveg könnyen megsérül, eltörik, ezért problémás a szállítása, használat után pedig össze kell szedni, elmosogatni. A party pohár ezzel ellentétben nagyon könnyen szállítható, erős és biztonságos, használat után pedig egyszerűen el lehet dobni.


Az év végi céges rendezvények, évzáró bulik lebonyolításhoz a party poharak használata hatalmas segítséget nyújthat, ezért alkalmazd nyugodtan, hidd el, sikert fog aratni! Ha további kérdéseid lennének, keress bennünket elérhetőségeinken!