Blog
indepack
2023.03.15 12:10

Könnyű, egészséges tavaszi salátákhoz remek választás a papír salátástál “Marrone” változata

Könnyű, egészséges tavaszi salátákhoz remek választás a papír salátástál “Marrone” változata

A hosszú tél, a borús időjárás, a nagykabát után végre örömmel érezhetjük bőrünkön a tavaszi napsütést, a lenge szellőt, és élvezhetjük az egyre hosszabb nappalokat.

Étkezésünk is átalakul ezekben a hónapokban. Érdemes az étlap terén is újításokat bevezetni és legújabb salátakreációinkat kínálni a vendégeknek, így előkerülhet a Marrone papír salátástál.

Tavasszal megújul a természet, és miért ne újulna meg éttermed kínálata is? Ehhez pedig szerezz be olyan csomagolótermékeket, amikben tökéletesen szervírozhatod az új fogásokat.

 

Az újjáéledő természet inspiráljon téged is!

Télen a nagykabát, a bő, kötött ruhák, a meleg aláöltözet elfedte azt az esetleges néhány kilogramm plusz súlyt, amit felszedtünk az almúlt hónapokban. Ez nem is baj, hiszen a téli ünnepek és a téli hétköznapok is a tartalmasabb, laktatóbb ételeket preferálták. Azonban, mint mondják, a nyári test tavasszal készül, ezért nagyon sokan kezdenek ilyenkor diétába, vagy vezetnek be reformokat az étkezésükben.

 

Ezenkívül a hagyományos böjt időszaka is ezt a folyamatot segíti elő, tehát akár egészségi, akár vallási okból választja valaki a diétát, mindenképpen a könnyebb étkeket fogja keresni akkor is, ha étterembe megy, vagy ha büfében, food truckban vásárolja meg az ebédjét.

 

Ezt a változást mindenképpen vedd figyelembe te is, és hozd be kínálatodba a salátás és egyéb hidegkonyhai ételeket, melyekhez a salátásdoboz, hidegkonyhai doboz kategóriánkban számtalan csomagolóanyagot találhatsz.

 

Az étlapon található ételek

 

A hagyományos étlapok általában néhány húsmentes fogást is tartalmaznak, amit a vegetáriánus kategóriában kereshetünk meg. Ezek azonban sajnos legtöbbször kimerülnek a rántott sajtban, töltött gombafejben, jó esetben valamilyen rizottóban.

 

Ekkor átnézhetünk a saláták oldalra is, azonban a görögsalátán és a különböző cézársalátán kívül általában vajmi kevés választási lehetőségünk van.

 

Figyelj oda a vendégeidre, és tegyél fel az étlapodra néhány könnyű, tavaszi fogást, melyek gazdagok zöldségekben, salátafélékben, emellett finomak és laktatóak is.

 

Milyen ételeket tehetsz a papír salátástál “Marrone” változataiba?

 

Az 500 ml-es “Marrone” papír salátástálba mindenféle saláta vagy egytálétel beletehető, hiszen strapabíró, mikrózható és természetesen tetőt is tudsz rá vásárolni: ezt papírból vagy PP-ből is ajánljuk.

 

Mivel a tál papírból készült, ezért környezetbarát, lebomló csomagolás, így használatával a környezetet is véded. Vagány, barna kraft színű, többféle űrtartalomban is kapható, ezáltal szabadon megválaszthatod az étel mennyiségét.

 

A tavaszi ételek, melyek a böjti feltételeknek is megfelelnek

 

Ne csak a szokásos sémákban gondolkozz, tegyél fel az étlapodra különlegességeket és olyan főételeket, mellyel mind a diétázók, mind pedig a böjtölők kedvére tehetsz.

 

A zöldségekkel töltött padlizsán mindenki kedvence lesz, hiszen egészséges alapanyagokból készült, glikémiás indexe alacsony, és nem tartalmaz húst sem.

 

Behozhatod a főzeléket is, melyeket zöldfűszerekkel és különböző feltétekkel dobhatsz fel, ajánljuk a borsófőzeléket rántott zsályával és tavaszi zöldségekkel.

 

Végül jöjjön egy finom saláta, a citromos spárgasaláta, mely önmagában is laktató, de bármilyen feltéttel remek fogást biztosít az éhes gyomor számára.


A tavasz, a megújulás és az újjászületés évszaka, kedveskedj vendégeinek minél többféle étellel, melyet csomagolj papírdobozainkba, a logóztatható papír salátástál "Marrone" változataiba, így bárhol elővehetik és elfogyaszthatják. Ha bármilyen kérdésed lenne, keress bennünket elérhetőségeinken!