Blog
indepack
2023.08.11 10:00

A söröspoharak a fesztiválok elengedhetetlen kellékei

A söröspoharak a fesztiválok elengedhetetlen kellékei

A söröspoharak sörrel teli látványa minden sörkedvelő számára álmaik netovábbja.

Főleg nyáron, amikor a tikkadó hőségben szinte életmentő ez a finom, habos nedű. Vannak olyan ételek, amelyekhez automatikusan kérjük, de egy esti beszélgetés vagy a barátokkal való összeröffenés során is biztosan lesz olyan haverunk, aki ezt az italt fogja kérni, hacsak nem ezt kérjük mindannyian!

 

A sör nem egy mai találmány!

 

Sőt, egyidős az emberiséggel! További érdekessége, hogy a tudósok felfedezték azt, miszerint a Földünk több pontján is készítettek sört egymástól függetlenül. Az ásatások ugyanis sörmaradványokat találtak Szudánban, Kínában, Mezopotámiában, Egyiptomban is.

 

Egyiptomban különösen nagy kultusza volt a sörfogyasztásnak, áztatott árpakenyérből készítették, melyet erjedés után fügével ízesítettek és szűrve és szűretlenül is szívesen fogyasztották.

 

Nem mindegy, hogy miből fogyasztjuk a sörünket!

 

Ha eljön a nyár, akkor mindenkit várnak a fesztiválok és a kültéri programok, ahol nem maradhat ki a kínálatból a jéghideg, habos sör sem, melyet eldobható poharakból fogyaszthatunk el.

 

Ezek a poharak nagyon praktikusak, hiszen nyugodtan elsétálhatunk velük, járkálhatunk egyik koncerthelyszínről a másikra, ha pedig elfogyott a sörünk, egyszerűen kidobhatjuk a poharakat.

 

A söröspohár alakja leginkább a normál pohárhoz hasonlít, ez egy öblösebb pohár, melyből kérhetünk pikoló-, pohár-, vagy korsóméretűt. A pikoló 2 dl, ezt a legtöbb esetben a hölgyek szokták kérni, a pohár 3 dl, ez a kevésbé szomjas vándorok számára ideális, az igazi méret azonban a korsó, melynek fél liter az űrtartalma.

 

Az eldobható söröspoharak választéka

 

Ennek a finom, hűs italnak a felszolgálására többféle poharat is kínálunk, az 5 dl műanyag söröspohár natúr színben tökéletesen alkalmas egy jó korsó sör elfogyasztására. A pohár felfelé szélesedik, lépcsős formájú. Polipropilénből (PP) készül, ezért újrahasznosítható.

 

Mivel teljesen átlátszó, ezért nagyon gusztusosan mutat benne az ital barna színe és a tetején található hófehér habréteg. Ezt a terméket 3 dl-es és 4 dl-es változatban is kínáljuk, az ára rendkívül kedvező.

 

Nagyon népszerűek napjainkban az újrapoharak, ezek ugyanis környezetkímélőbbek, hiszen nem szokták őket kidobni: elmosogatás után újra ki lehet őket adni, illetve sokan haza is viszik e poharakat.

 

Ezeket is megvásárolhatod nálunk 3, 4 és 5 dl-es változatban. Ezek a poharak is polipropilénből készülnek, azonban vastagabb falúak, erősebbek, strapabíróbbak, így bírják a mosogatást és a többszöri használatot is.

 

Mindenképpen azt ajánljuk, hogy logózással együtt rendeld meg, hiszen így saját brandedet tudod erősíteni. Ezeket a poharakat 4 színes grafikával tudjuk logózni.

 

Ha lebomló poharat keresel a sörnek, nálunk azt is találsz!

 

PLA poharainkat 2, 3, 4 és 5 dl-es változatban tudod megvásárolni. Ez a termék külsőre pontosan úgy néz ki, mint a műanyag, teljesen víztiszta, átlátszó, ezáltal a sör is jól fog mutatni benne. 2 színes grafikával tudjuk megnyomni, használat után pedig nem kell aggódnod a környezetszennyezés miatt, mivel ezek a poharak 100%-ban lebomlanak.

 

A sörkülönlegességek is hódítanak

 

Egy igazi sörkedvelő imádja a különlegességeket és nem rest megkóstolni a különböző sörfőzdék által kínált italokat. Bár ennek az italnak az alapösszetevője a maláta, a komló, az élesztő és a víz, a sörfőző mesterek saját receptjeikre esküsznek.


Az eldobható söröspoharak lehetővé teszik, hogy szabadon sétálva, élvezve az életet fogyasszuk el kedvenc innivalónkat, ki hogy szereti: sok habbal vagy pedig kevéssel. Nyugodtan kereshetsz bennünket elérhetőségeinken, ha további kérdéseid lennének.