Blog
indepack
2023.09.29 10:15

Még mindig kell a fagyispohár: indián nyár idején főleg!

Még mindig kell a fagyispohár: indián nyár idején főleg!

A meteorológiai ősz megérkezett, azonban az időjárás erről nem hajlandó tudomást venni, ezért még mindig aktuális sláger a fagyispohár az indián nyár egyik legfinomabb édességéhez.

Sőt, ilyenkor még jobb érzés is pohárból kanalazni a fagyit, mivel így az nem csöpög, nem leszünk tőle ragacsosak és a ruhánk is tiszta maradhat.

 

Bárhová megyünk, a fagyispultok még mindig telve vannak az ízek kavalkádjával, hiszen valahogy senkinek sem akaródzik elpakolni és áttérni a hideghez való édességekre.

 

Az ősz még nem azt jelenti, hogy teljesen vége a nyári dolgoknak!

 

A kellemes őszi levegő gondoskodik arról, hogy ne érjen bennünket hidegzuhanyként a nyár vége. Bár a gyerekek visszatértek az iskolába és a nyári szabadságok is véget értek, a hétvégék még mindig itt vannak nekünk, amikor fel lehet kerekedni, és nyakunkba vehetjük az erdőt, mezőt vagy a népszerű kirándulóhelyeket.

 

Ráadásul ilyenkor a meleg már kellemes, melengető, nem pedig kellemetlen és kimerítő, így akár tehetsz egy hosszabb kirándulást is. Szervezhetsz városlátogatást, várnak a vidéki várak, de számtalan programlehetőség is hívogat.

 

Ilyenkor vannak a szüreti bálak, a vásárok, ezért a vásárlóközönség nagyon szívesen fogyaszt el egy finom desszertet, mely mi más is lehetne, mint a megunhatatlan fagylalt.

 

A fagyispohár: indián nyár fontos kelléke

 

A fagyi ideje tehát még egyáltalán nem áldozott le, ha cukrászdád van, vagy kávézód, esetleg fagyizód, akkor nyugodtan meghosszabbíthatod a fagyiszezont, mivel az időjárás abszolút ezt indokolja.

 

Ehhez az édességhez a különböző méretű és mintájú fagyispohár illik, és ezt bármikor érdemes beszerezni. Oldalunkon sokfélét találhatsz, a fehér színű Velence márkájúra saját dizájnt is kérhetsz. 

 

A fagyispoharak praktikusak

 

A fagyispohár számtalan előnnyel rendelkezik a tölcsérhez képest. Sokkal higiénikusabb, mert nem eszi meg a vásárló, stabilan tartja az olvadó fagyit, így az nem fog lecsöpögni, lecsurogni, nem keni vele össze a kezét a vendég.

 

Emellett nagy előnye, hogy gluténérzékeny vásárlók részére is odaadhatod, persze ilyenkor mindig figyelj arra, hogy csak olyan fagylatot tegyél bele, ami garantáltan gluténmentes és a pultban sem szóródott rá tölcsérmorzsa vagy keveredett bele más ízű fagyi.

 

Milyen poharaink vannak?

 

A fehér színű Velence fagyispohár mellett megvásárolhatod a PLA bevonatú prémium termékünket, ami izgalmas levélmintázattal díszített és háromféle színben kapható. A PLA és a papír garantálja, hogy ez a termék 100%-ban lebomlik, ezért környezetbarát. A HELLO poharunk 345 ml-es, tehát igen nagy méret, ezért kiváló választás egy családi fagyizásra, szülinapi bulira is.

 

A 130 ml CLASSIC fagylaltos papírpohár vidám pasztellszínű mintákat tartalmaz, amiből mindig jól esik egy finom desszert. A csomagolásban 8-féle minta váltakozik, ezért a pultra téve is fel fogja dobni az üzlet megjelenését. 250 ml-es és 345 ml-es méretben is kínáljuk. Minden fagyispoharunkhoz vásárolhatsz tetőt, így a vásárló akár el is viheti ezt a finomságot.

 

Az elviteles doboz is nagyon fontos!

 

Ha a vásárló haza szeretné vinni a családjának ezt a hideg édességet, akkor biztosíts számára Aréna fagylaltos habdobozt, ami saját tetővel záródik és anyagából adódóan hosszú ideig megőrzi a hideget. Az sem gond, ha nem fogy el egyszerre a fagyi, mivel be lehet tenni a fagyasztóba és onnan csemegézni.


A kései nyárias idő még mindig aktuálissá teszi, hogy a fagyispohár, az indián nyár egyik kedvenc csemegéjének tartója, mindig készleten legyen. Nézz szét nálunk, és rendeld meg azokat, amelyek a legjobban tetszenek. Ha pedig kérdésed lenne, akkor keress bennünket elérhetőségeinken.