Alufólia, folpack, sütőpapír

A csomagoláshoz gyakran elegendő az alufólia, folpack, frisspack is, illetve kiegészítő csomagolásként vagy a konyhatechnológiai eljárás részeként lehet szükség ezekre a kiegészítő termékekre. Ezeknek a csomagolóanyagoknak a használata egyszerű, gyors, nem igényel speciális méretet, mivel a csomagolandó dolog méretéhez igazítható.
Ebben a kategóriában kapott helyet a habtálca lezárására szolgáló fólia, valamint a raklapfólia is. Ezek a kiegészítő termékek is nagyon fontosak, hiszen használatuk bizonyos munkafázisokban elengedhetetlen. Nézz szét az Alufólia, folpack, sütőpapír kínálatban!
Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.


13termék
 

"

Az alufólia, folpack, frisspack és egyéb kiegészítő termékek beszerzése egyszerűen és könnyen történik webshopunkban, a kosárba helyezett termékeket kiszállítjuk telephelyedre! Nézd meg a kínálatunkat!

Az alufóliáról

Az alumíniumot 1807-ben fedezték fel, majd próbálták mesterségesen is előállítani. Napóleon teljesen oda volt ettől az anyagtól, de ára ekkor még az aranyéval vetekedett. 1880-ban azonban felfedezték a timföldes eljárást, amely során az alumíniumot gyorsan, olcsón elő lehetett állítani. Ebben az időben ónfóliával csomagoltak, ez viszont ónos ízt adott az ételeknek, de a nagy csomagológépek erre voltak ráállítva. A csomagológépek átállításának köszönhetően aztán végül elterjedhetett az alumíniumfólia, melynek népszerűsége azóta is töretlen.

Az alufólia könnyen kezelhető csomagolóanyag, gyakorlatilag bármire felhasználható. Hőálló, vízálló, zsírálló, ezért alkalmazási területe nagyon széles. Webshopunkban 30 cm vagy 40 cm széles alufóliát találsz 30 m, illetve 100 m-es hosszúságban.

Alufólia, folpack, frisspack: a különbségek

A műanyagok tömeges előállítása későbbre datálódik, csak a XX. század második felében kezdődött az elterjedése, ez viszont robbanásszerűen történt. A folpackot 1953-ban dobták a piacra abból a célból, hogy tökéletes zárást biztosítson magas páratartalom és szélsőséges hőmérsékleti viszonyok között is.

A folpack ideális az ételek aromazáró fedésére, csomagolására, frissen tartására. Polietilénből készül, és nagy előnye, hogy általa az étel látható marad, mivel az alufóliával szemben ez az anyag átlátszó. Többféle szélességűt árusítunk, és akár 500 méteres változatot is találsz nálunk. A tépés könnyítése érdekében vásárolhatsz előre perforált folpackot is.

A tepsi védelme érdekében: sütőpapír

A sütőpapír mind a háztartásokban, mind pedig az ipari élelmiszer-előállítás területén nagyon népszerű és szinte nélkülözhetetlen papírtermék. Minek köszönheti a sikerét? Egyrészt lecsökkenti a mosogatások számát, másrészt pedig a tepsi a sütés után azonnal újra használhatóvá válik. A sütőpapír kiváltja a hosszadalmas tepsi bezsírosítási folyamatot, ami azért szükséges, hogy a rajta készült ételek alja ne égjen le. Ezt csak úgy tudjuk elérni, ha a tepsi alját valamilyen kontakt anyaggal megvédjük.

A sütés során a pékáruk, sütemények, húsok nem égnek oda és a sütés végén attól függően, hogy mit sütöttünk rajta, a sütőpapír többször is felhasználható. Ha elhasználódott, akkor pedig egyszerűen kidobható. Webshopunkban a 8 méter hosszú, szilikonos változatot tudod megvásárolni.

Habtálcafólia és raklapfólia

Ha habtálcát használsz tálcazáró géppel, akkor ebben a kategóriában megtalálod a tálca lezárására szolgáló fóliát. Bár ez az eljárás nem teszi lehetővé a kinyitott étel visszazárását, azonban légmentes és cseppmentes lezárást biztosít, ezáltal az étel tovább megőrizheti a minőségét.

A raklapfólia az EUR vagy egyutas raklapok egységesítő csomagolására, takarására vagy fedésére szolgál abból a célból, hogy védjük a rakományt a külső hatásoktól.

 

Válaszd ki a megfelelő csomagolást nálunk!

"