Blog
indepack
2023.09.09 11:10

A Pro szögletes tálba pont belefér az ízletes rántott hús!

 A Pro szögletes tálba pont belefér az ízletes rántott hús!

A Pro szögletes tál egy remek elviteles doboz, ezért mindenképpen azt ajánljuk, hogy tégy vele egy próbát.

Ez az eldobható tál minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami egy főétel csomagolásához szükséges, ráadásul többféle méretben és színben is elérhető. Strapabíró, erős darab, ezért biztonságosan utazik benne a gyerekek és a felnőttek egyik kedvenc étele, a finom rántott hús is!

 

Miért pont a rántott hús?

 

Ezzel az étellel nem lehet melléfogni, kivéve ha a vendég vegetáriánus, azonban ebben az esetben gyorsan lehet helyette ajánlani bármilyen más rántott finomságot, hiszen mi, magyarok, mindent is ki tudunk rántani!

 

Az étel apropóját pedig nem más adta mint, az, hogy szeptember 9-e a rántott hús világnapja. Igen, jól hallottad! Ma már szinte mindennek van világnapja, miért maradna ki ebből ez a finomság?

 

Az ebédet melegen szeretjük elfogyasztani!

 

Az elviteles tálak közötti böngészés közben szem előtt kell tartani azt a kérdést, hogy milyen hőmérsékletű ételt szeretnénk csomagolni, mivel nem mindegy a doboz anyaga. Vannak ugyanis olyan műanyagfajták, amelyek nem bírják a forróságot. A főétel csomagolásához mindenképpen mikrózható műanyag dobozt kell választani, ebbe ugyanis egyszerűen újramelegíthető az ebéd, ha éppen nem tudja a vendég azonnal elfogyasztani.

 

Ehhez a legtökéletesebb műanyag a polipropilén, amit PP jelzéssel találhatsz meg. Ha ezt a jelzést látod a csomagoláson, akkor biztos lehetsz benne, hogy a doboz bírja a forróságot, valamint nyugodtan melegíthető a mikróban.

 

Oldalunkon többféle elviteles dobozt megtalálsz ebből az anyagból, cikkünkben pedig a Pro szögletes elviteles dobozt szeretnénk bemutatni, mely szintén ebből a kiváló alapanyagból készül.

 

Mit tud a Pro szögletes doboz?

 

Ez a doboz egy praktikus és strapabíró csomagolóanyag, ami pedig kiemeli a többi egyszer használatos doboz közül, az az, hogy nagyon magas minőségű. Ez azt jelenti, hogy a falvastagsága vastagabb, mint általában a többi doboznak, ezáltal az étel biztonságban lesz benne, nem fog összenyomódni vagy behorpadni.

 

A Pro szögletes doboz alakja is ideális, mivel egymás mellett és felett több is tárolható, ezáltal helytakarékos megoldást kínál az ételek raktározására és könnyen befér a hűtőszekrénybe. Kétféle színben vásárolható: fehér és fekete változatban, ezért ha egy modern és dizájnos megoldást szeretnél, akkor válaszd a fekete verziót.

 

A doboz fedele átlátszó, ezáltal egyetlen szempillantás alatt felmérheted, hogy mit rejt a csomagolás. A fedő tökéletesen illeszkedik a dobozra, így cseppmentes záródást biztosít. Nem kell aggódnod, hogy az étel kifolyik és összeken valamit, mivel a biztos zárás itt alapvető. 

 

A Pro szögletes dobozt 500, 750 és 1000 ml-es kialakításban kínáljuk, így az extra adag rántott húsnak is kiváló otthona lesz.

 

Hogyan lesz egy rántott hús nagyon finom?

 

Azt hiszem, hogy minden háziasszonynak és minden vendéglátósnak megvan a maga receptje, ezért ahány ház, annyi rántott hús. Van, aki vastagabbra hagyja a húst, és klopfolás helyett csak enyhén meglazítja a rostokat, mások a milliméteresre vert, papírvékony húsra esküsznek. 

 

Az ízesítés is eltérhet, hiszen van, aki megelégszik egy egyszerű sózással, esetleg egy kis borssal, mások némi páccal vagy fokhagymás tejbe áztatással teszik izgalmassá az ízeket. A bundakészítés is számtalan variációt rejt: lehet vékony, vastag, dupla, mandulával vagy egyéb hozzátevővel megbolondítva.


Bárhogy is készíted a rántott húst, ha a csomagolására kerül sor, válaszd a Pro szögletes tálat, amiben biztonságosan jut el a fogyasztóhoz az étel. Ha szeretnél több információt, akkor keress bennünket az elérhetőségeinken!