Alumínium tálca, tálka

Napjainkban egyre gyorsabban terjed az ételkiszállítás. Az ételrendelések leggyakrabban meleg ételről szólnak, így olyan csomagolóanyagra van szükség, mely önmagában is bírja a meleget, de akár süthető, melegíthető benne az ennivaló, és nem utolsósorban környezetbarát is: ezt mind tudja az alumínium tálca!
Az alutálcák ellenállnak a hőnek, sütőbe helyezhetőek, bírják a forró ételt, és sokáig megtartják a bennük tárolt finomságok hőmérsékletét. Webshopunk széles választékot kínál alumíniumtálakból és a hozzájuk tartozó laminált tetőkből. Nézz szét az Alumínium tálka kínálatunkban!
Olcsó csomagolóeszközt keresel vagy eldobható tányérok, tálcák érdekelnek, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.


17termék
 

Az ételkiszállítás térnyerése

Nem vitás, hogy az utóbbi években az ételrendelések száma megsokszorozódott. Még azok az éttermek is, akik korábban egyáltalán nem gondoltak az ételkiszállításra, kénytelenek voltak erre a trendre reagálni, hiszen a kiszállítási igény látványosan megjelent náluk is.

A régóta működő éttermek mellett gombamód megjelentek a kisebb kifőzdék is, akik egy-egy tematikus konyhát képviselnek, vagy akár teljes étlappal is rendelkeznek.

A vásárlók egyre szélesebb termékkínálatból választhatnak, divatosak a különféle diéták, a vegetáriánus, a vegán, a keleti konyhák. Ezzel együtt megnőtt az igény is az öko csomagolás, így az alumínium csomagolás, az alumínium tálca iránt is.

Az ételrendelésnek rengeteg előnye van. Az előre megrendelt menü kiszámíthatóan garantálja a megrendelő rendszeres étkezését, az alkalomszerűen megrendelt étel pedig gyors segítséget jelenthet a főzés alternatívájaként. Az étel bárhol elfogyasztható, és szinte érintkezésmentesen jut el a fogyasztóhoz.

Miért jó döntés az alumínium tálca választása?

  • Meleg, főtt ételek esetében az alutálcák választása a legideálisabb, hiszen abban az elkészített étel tovább meleg marad. Ezenkívül maga az alumínium tál behelyezhető a sütőbe, így az ételt akár abban is el lehet készíteni, vagy meg lehet melegíteni.
  • Az alumínium megmunkálása könnyű, mivel egy lágy, könnyen formázható termék. Súlya elhanyagolható, ezért tárolása, szállítása nagyon gazdaságos. Az egyszer előállított termék később újrahasznosítható, és a műanyaggal ellentétben nem csak néhányszor, hanem szinte korlátlan alkalommal. Ez hatalmas előny a környezetvédelem szempontjából, hiszen kutatások alapján a korábban előállított alumínium körülbelül 75%-a ma is használatban van.

Milyen termékek közül választhatsz?

  • Az Indepack alumínium termékeit többféle méretben meg tudod vásárolni. A szögletes tálakból 250 ml, 470 ml, 560 ml, 690 ml, 862 ml, 900 ml, 935 ml, 1500 ml és 3500 ml térfogatúakat találsz, ezekhez természetesen tetőt is vásárolhatsz.
  • A tálakon kívül széles választékot találsz a tálcákból. Az ovális alakú tálcákat kisebb, közepes és nagyobb méretben árusítjuk. Ezeket az ovális tálcákat kiválóan használhatod hidegtálak, vagy melegtálak felszolgálására. A kisebb méretű tálcát háromszemélyes, a közepes méretű alumíniumtálcát ötszemélyes, a nagy tálcát pedig tízszemélyes tálakhoz ajánljuk.
  • Különleges termék a nagykonyhai tálca, mely szögletes alakú és 5200 ml, valamint 8500 ml-es űrtartalommal kapható. Ezek az alutálcák sütéshez is alkalmasak és az ételek melegen tartására, de akár a tálalására is.

 

Kiváló minőségű alumínium tálcák, tálkák az indepack.hu kínálatában

Mint láthatod, az alumíniumtermékek igen széleskörűen felhasználhatóak, környezetbarátok, újrahasznosíthatóak, könnyűek és könnyű velük dolgozni, egyaránt használhatók hideg, meleg, sült, főtt, nyers ételek tárolására, szállítására, sőt akár sütésre is. A széles méretválasztéknak köszönhetően többféle termékünk között tudsz válogatni a webshopban. Tedd is meg, majd kattints a Kosárba teszem feliratra!

Ha más kivitelű tálcák is érdekelnek, akkor nézd meg a street food tálca, hamburger tálca kategóriánkat!