Blog
indepack
2023.09.21 10:00

A papírtáska stílusos és környezetbarát csomagolóanyag

A papírtáska stílusos és környezetbarát csomagolóanyag

A papírtáska kiváló alternatívája a műanyag szatyornak, hiszen az elmúlt években a környezetvédelem egyre fontosabbá vált, és az emberek tudatosan keresik a környezetbarát megoldásokat.

Ebből a szempontból a papírtáska tökéletes választás, mivel strapabíró, erős, többször is használható és újrahasznosítható. Számtalan területen alkalmazhatjuk, divatos és trendi választás.

 

A környezetvédelem fontossága

 

Napjainkban fenntartható termelésből származó termékekre van szükség, melyek nagyobb mennyiségben sem szennyezik a bolygót. Az oldalunkon kapható papírtáskák olyan igényt szolgálnak ki, ami valós és széles, táska nélkül ugyanis nem tudnánk hazavinni a megvásárolt termékeket, ezért a szerepe kihagyhatatlan.

 

A papír olyan fenntartható alapanyag, amely a természetből származik, majd ugyanoda jut vissza. Ráadásul újrahasznosítható is, ezáltal pedig egy terméknek több élete is lehetséges, mi magunk is többször használhatjuk, nem kell azonnal kidobni, de ha már elszakadt vagy nem tudjuk tovább használni, akkor tegyük a szelektív papírgyűjtőbe.

 

Stílusos megjelenés

 

A 22x28-10 cm szalagfüles papírtáska nagyon menő megjelenésű, hiszen a kraft/barna szín a környezetvédelem jelképe. Ráadásul ez a termék megerősített füllel és erős, ragasztott talppal rendelkezik, melynek minőségét a talpon található indepack logó garantálja. Külön előnye, hogy logózni is tudjuk a megrendelők számára a táskát, ami ezáltal reklámozza a vállalkozást, így a vevők az otthonukban is találkoznak az adott márkával.

 

A papírtáska többször is felhasználható

 

Akár szatyorként, akár más formában, de egy papírszatyor sokszor használható. Ha pedig logózott, akkor minden egyes alkalommal reklámozza cégedet, így mindenképpen érdemes ezt a változatot rendelni tőlünk. A megvásárolt termékek csomagolására, reklámajándékhoz, rendezvényeken, vagyis számtalan helyzetben ideális választás.

 

Hol érdemes használni ezeket a termékeket?

 

  • Vásárlás során: a vásárlók tudatosan keresik az ökomegoldásokat a megvásárolt termékek hazaviteléhez. Kínálj számukra logózott papírtáskát, amit többször is használhatnak.

 

  • Rendezvényeken: konferenciák, események során beletehetsz céges ajándékot, szórólapokat, prospektusokat, termékmintákat, tollat, jegyzetfüzetet vagy bármi más releváns dolgot.

 

  • Ajándékcsomagolásra: szülinapi partira, esküvőre, diplomaosztóra vásárolt személyes ajándékunkat tehetjük bele.

 

  • Otthoni felhasználásra: beletehetjük a kinőtt ruhákat, tárolhatunk benne társasjátékot, a már nem használt dolgainkat, így rendszerezhetjük a holmikat.

 

  • Reklámcélra: a márkaépítés és a vállalkozás népszerűsítése céljából adhatod a vevőknek ajándékba.

 

Milyen papírtáskák vannak az oldalunkon?

 

Különböző szalagfüles papírtáskákat, valamint, sodrott füles italtáskát találhatsz nálunk, ezeket pedig többféle színben és méretben ajánljuk. A barna mellett fehér színű szalagfüles táskát is kínálunk, a méretek tekintetében pedig a magasság és a szélesség mellett érdemes figyelni a talp szélességet is, hiszen itt is több verziót árusítunk.

 

A bevásárláshoz inkább a szélesebb, öblösebb papírtáskákat ajánljuk, míg rendezvényekre, vagy reklámajándékokra a keskenyebb talppal rendelkező, magasabb változatot célszerű megvásárolni. Az sodrott füles italtáska fehér, barna és kék színben kapható, nagyon erős termék, így nyugodtan tehetsz bele boros- vagy akár pezsgősüveget is.


A papírtáska egy igazán menő, ráadásul környezetbarát áru, ami széles felhasználási körrel rendelkezik, és logózása révén igazi márkaépítő termék. Ha bármilyen kérdésed lenne, akkor keress bennünket az elérhetőségeinken!