Papír szívószál, lebomló szívószál

Ha vendéglátóhelyet üzemeltetsz, kénytelen vagy szívószálat is készletezni. Habár a műanyag szívószál a múlté, szuper biomassza és papír szívószálakat találsz a kínálatunkban. A lebomló szívószálak között a papírt a kedvezőbb ára miatt, míg a biomasszát inkább a tartóssága miatt kedvelik. Mindkettő környezetbarát megoldásnak minősül, így a döntés már csak rajtad áll! 
Olcsó csomagolóeszközt vagy eldobható evőeszközöket keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.

Az általunk forgalmazott termékek, így a szívószálak is minden EU-s szabályozásnak megfelelnek. Tőlünk bátran vásárolhatsz!


10termék 110

A szívószál és a keverőpálca kitűnő kiegészítő a műanyag poharakhoz és a papírpohárhoz, akár automatás italról van szó, akár te adod ki az italt. Ismerd meg történetüket, nézd meg papír szívószál, lebomló szívószál kínálatunkat!

Mihez használunk szívószálat?

Már a sumérok is készítettek szívószálat, amit meglepő módon ők sörivásra használtak. Az első szívószálakat szalmaszálból készítették, de a mai modern szívószálat 1888-ban szabadalmaztatták. Mondhatjuk akár egészségesnek is a használatát, mert a szívószállal felszívott szénsavas ital nem érintkezik a fogakkal, így csökkenthető a fogszuvasodás kockázata.

Papír szívószálat használhatunk jeges, hideg, vagy meleg italokhoz is. Szinte elképzelhetetlen nélküle a jégkása, a shake, a jegeskávé, de a koktélok alapvető kiegészítője is. Jólesik vele az üdítő, a limonádé, de a forró csokit is szívesen kortyolgatjuk a segítségével. Használhatjuk tehát bármilyen italhoz.

A törvényi változások következménye és hatása

Az Európai Unió meghatározta azoknak a műanyagtermékeknek a listáját, amelyeket az összes tagállamban ki kellett vonni a forgalomból. Ezt a listát azon információ alapján állították össze, hogy mely műanyagokat találták meg leggyakrabban Európa vízpartjain. Ebben a listában szerepelt a műanyag szívószál is, melyet 2021 júliusától már csak környezetbarát változatban lehet forgalmazni.

A törvényi változások tehát a szívószálak, keverőpálcák tekintetében anyagváltozást jelentettek. Az egyszer használatos termékeket környezetbarát változatban tudod megvásárolni, így azok eldobás után már nem fogják szennyezni a környezetet. Vásárolj környezetbarát szívószálat!

A lebomló szívószálak anyaga

A szívószálak új alapanyaga a papír és a biomassza lett.

  • A papír szívószál a legnépszerűbb termék. Mivel megújuló alapanyag, ezért a termelése nem meríti ki a készleteket, és könnyen komposztálható.
  • A biomassza ipari termelésből származó faforgács, melyet növényi kötőanyagokkal ragasztanak össze. Ez az anyag kiválóan alkalmas szívószál gyártására.

A szívószálak összehasonlítása alapján elmondhatjuk, hogy a papír szívószálat inkább hideg italok fogyasztásához ajánljuk, mivel egy idő után pépesedést tapasztalhatunk. A biomassza szívószál stabilabb, teljesen vízálló.

Öko szívószálak, keverők termékkínálatunkban

  • A biomassza szívószálat két méretben kínáljuk vékony (6mm) és vastag (8mm) változatban. 100%-ban alkohol- és vízálló, lebomló, műanyagmentes. Kraft (barna) színű. Ezt a szívószálat egyesével csomagolva is megvásárolhatod.
  • Papír szívószálaink 8 mm átmérőjűek, és többféle színben ajánljuk. Megtalálod nálunk a kraft, a fehér, a fekete és a fekete-fehér csavart változatot.
  • A fa keverőpálca bambuszfából készült, és háromféle hosszban találod meg webshopunkban.

Kiváló minőségű bio szívószálak az indepack.hu kínálatában

Nem kell koktélbárral rendelkezned ahhoz, hogy szükséged legyen szívószálra, keverőre, szinte biztos, hogy lesznek olyan vendégeid, akik kérni fogják. Ne kelljen nemet mondanod, mosolyogva nyújtsd át igény esetén! Tedd a kosaradba, és már szállítjuk is ki hozzád! Ha szükséged van pohárra is, amibe a papír szívószálat teheted, akkor nézd meg a műanyag pohár tetővel kategóriát is!