Papírtasak, papírzacskó

Te is szereted a frissen sült kenyér illatát és a ropogós kenyérhéjat? A papírtasak és papírzacskó ideális csomagolás a pékáruk frissen tartására. Amikor megsül a péksütemény, akkor a legfinomabb. A lebomló zacskóba csomagolt friss pékáru a műanyagtasakkal ellentétben nem fog beizzadni, nem fog megpuhulni, hanem megtartja friss és ropogós állagát. A papírtasak ráadásul környezettudatos választás is.
Termékkínálatunkban többféle méretű és színű papírtasakot rendelhetsz, nézd át a Papírtasak és papírzacskó termékeket, és tedd kosaradba a portfóliódhoz passzoló zacskókat!
Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.


42termék
 

"

Miért jó választás a papírzacskó és papírtasak?

  • Bár a műanyag zacskó meggátolja a pékáru kiszáradását azáltal, hogy a zacskón belül tartja a nedvességet, de éppen ezért a bennrekedt nedvesség miatt a pékáru külseje átnedvesedik, és a termék megpuhul. Válassz inkább környezettudatos papírtasakot!
  • A műanyag zacskóba zárt sütemény hamar elveszti friss hatását, ráadásul, ha a még meleg terméket a zacskóval lezárják, akkor a pára a zacskó falára is kicsapódik, így egy vizes, nedves közegbe kerül az áru. Ennek azonban nem csak élvezeti értéket rontó hatása van, hanem a pékáru minőségét is csökkenti, ráadásul egészségügyi kockázatai is vannak, mivel ebben a nedves közegben a penészgombák gyorsan szaporodni kezdenek.
  • A papírzacskó ezzel ellentétben szellőzik, ezért a keletkező pára szabadon távozhat, ám mégis védi a péksüteményt, kenyeret a kiszáradástól. Papírtasakban a kenyér sokkal tovább marad friss, a külseje tovább marad ropogós.

 

Papírtasak és papírzacskó a pékségek legfontosabb csomagolóeszköze

Amennyiben pékséget üzemeltetsz, vagy olyan üzleted van, ahol pékárut is forgalmazol, és rekeszekben kapod a termékeket, esetleg a fagyasztott péksüteményt te magad sütöd ki és értékesíted, akkor a papírtasak és az éltalpas papírzacskó ideális megoldás lesz a termékek csomagolására.

Tegyél ki többféle méretű és formájú tasakot annak érdekében, hogy a vevő a péksütinek a megfelelőt tudja kiválasztani. A higiénia érdekében a pékáruk mellé tegyél ki fogót, ezzel megakadályozhatod, hogy a vevő kezéről szennyező anyagok jussanak a termékekre.

Ha előre becsomagolod a kenyereket, akkor olyan zacskót válassz, aminek az egyik oldala átlátszó, így a vevő be tudja azonosítani a zacskóban található terméket.

Papírtasak és papírzacskó választékunk

  • A fehér papírtasak 0,5 kg, 1 kg, 1,5 kg és 2 kg pékáru csomagolására alkalmas, fehér színe miatt kiválóan logózható. Tehetsz bele kenyeret, péksüteményt, pogácsát, szendvicset vagy cukrászkészítményeket. Barna színben is meg tudod vásárolni 0,5 kg, 1 kg és 1,5 kg befogadására alkalmas méretekben.
  • Pizzaszelet, péksütemény, apró darabos cukrásztermék csomagolására ajánljuk a talpas papírtasakokat, melyeket fehér és barna színben, 12x24+2x5 cm, 14x32+2x6 cm, 16x38+2x5 cm, 19x38+2x6 cm-es méretekben, a 20x37+2x7 cm-es változatot pedig barna/kraft színben tudod megvenni.
  • Ablakos papírtasakjaink közül a 16x25+2x6 cm-es tasakot raktárról szállítjuk, a többi méretet rendelésre készítjük. Lehetőség van a bagett, francia kenyér csomagolására alkalmas vékony, hosszú tasak, illetve többféle méretű ablakos tasak rendelésére is.
  • Az éltalpas grilltasak kétrétegű, zsírálló, csirkét ábrázoló nyomattal készült. Ideális grillcsirke vagy egyéb zsíros termék csomagolására is.

Kiváló minőségű lebomló zacskók az indepack.hu kínálatában

Papír csomagolóeszközök használata minden szempontból megfelelő, környezettudatos választás, hiszen alkalmazásával ideális csomagolás tudsz nyújtani a vásárlók részére. Tedd a kosárba és rendeld meg őket! Papírtasak rendelés gyorsan és egyszerűen az Indepack-nál!

"