Blog
indepack
2024.02.22 08:15

Az ételtároló doboz tetővel, bárhová eljuttatja az ételt

Az ételtároló doboz tetővel, bárhová eljuttatja az ételt

Az ételszállítás elengedhetetlen csomagolóanyaga az ételtároló doboz tetővel, hiszen ennek segítségével tudod a megrendelőhöz elküldeni az elkészített ételt.

Azonban azt is láthatod, hogy milyen sokféle alternatívát kínálunk ebből a doboztípusból, ezáltal pedig érdemes megnézned, hogy mely termékeink lesznek a tökéletesek számodra. Cikkünkben segítünk a választásban és bemutatjuk a lehetőségeket!

 

Honnan tudhatod azt, hogy melyik terméket válaszd, ha ételtároló doboz tetővel a cél?

 

Az oldalunkon az elviteles dobozok kategóriában találhatod azokat a termékeket, melyekben leveseket, főételeket, desszerteket, szendvicseket, egytálételeket, pizzákat, street food ételeket tudsz csomagolni.

 

Az ételtároló dobozok azonban többféle kategóriába is beleillenek, ezért nagyon lényeges az, hogy mire fogod azt használni, milyen ételek tárolására van szükséged.

 

A habdobozok és menüboxok

 

Az XPS egy remek csomagolóanyag, hiszen hőszigetelő, strapabíró, nagyon könnyű súlyú és tetővel is rendelkezik. A menüboxok lehetnek egy-, kettő-, vagy többrekeszesek, ezáltal a köretet és a húst vagy a salátát külön tudod rendezni. A tetőt csak rá kell csuknod és már vihetik is az elkészült ételt, ami sokáig megtartja a hőmérsékletét és a dobozban mikrózni is lehet.

 

Ha levest szállítanál akkor erre is van lehetőséged, mivel a levesestégely teteje tökéletesen illeszkedik, ezt azonban külön kell rá megvásárolnod.

 

Az Aréna fagylaltos thermo habdoboz ideális a fagyikhoz, itt a tető a szett része.

 

Mikrózható műanyag dobozok

 

A PP-ből készült dobozok széles hőmérséklettartományban használhatók, mikrózhatók és többféle színben és méretben kínáljuk őket. Az egyik legkeresettebb dobozfajtáról van szó, melyhez a tetőt külön tudod megvásárolni. Szögletes, ovális, mélyebb, laposabb változatot is találhatsz, figyelj arra, hogy a rávaló tetőt tedd a kosárba! Cseppmentes záródást biztosítanak és szinte mindenféle ételt tehetsz beléjük.

 

Leveses- és főételes dobozok

 

Cseppmentes záródással folyadékok szállítására válaszd a műanyag vagy papír levesesdobozokat, ezeken belül is többféle terméket találhatsz.

 

Főételes dobozaink esetében is kétfelé szedtük a választékot, a hagyományos műanyag vagy a környezetbarát papír verziók között szemezgethetsz. Vannak saját tetővel záródó termékek és vannak olyanok, amelyekhez ki kell választanod a hozzáillő tetőt.

 

Egybefedeles műanyag dobozok

 

Ezek a termékek víztiszták, ezért PET vagy PVC alapanyagból készültek. Ez az alapanyag nem bírja a hőt, éppen ezért hidegkonyhai finomságok, desszertek, sütemények, savanyúságok számára ajánljuk őket. A 250 ml-es egybefedeles ovális dobozba tehetsz uborkasalátát vagy tavaszi salátát, remekül fognak benne mutatni a színek!

 

Műanyag vödör és savanyúságosvödör

 

Ezek az ételtároló dobozok a tökéletes záródás bajnokai. Leginkább savanyúságokhoz ajánljuk őket, de bármilyen más étel is beletehető. Főleg a folyékony ételek esetében ideálisak, hiszen garantálható, hogy nem fog belőlük kifolyni a beletett folyadék.

 

Salátásdobozok

 

A salátástálak általában PS, PET vagy PVC alapanyagból készültek, ezért nem mikrózhatók és a meleget se bírják. Azonban előnyük, hogy víztiszták is lehetnek, ezáltal tökéletesen látszik a beletett termék. De akár fekete színben is megkaphatod, ekkor az átlátszó tető segítségével lehet azonosítani azt, hogy mi van benne.


Az ételtároló doboz tetővel egy rendkívül fontos terméktípus, az ételszállítás alapja, ezért oldalunkról szerezd be azokat a dobozokat, melyek az általad készített ételekhez a legmegfelelőbbek!