Blog
indepack
2023.02.24 10:30

Finomságaid csomagolására kiváló választás az eldobható ételes doboz

Finomságaid csomagolására kiváló választás az eldobható ételes doboz

Miután elkészíted az ételeket, el kell juttatnod a fogyasztóid számára, amihez az eldobható ételes doboz különböző fajtáit ajánljuk.

Ma már mindenféle étel csomagolására találhatsz többféle csomagolóanyagot és technológiát, így csupán rajtad áll, hogy a hatalmas választékunkból, miket választasz.

 

Levesesdobozok

 

Ha az elviteles dobozok kategóriáját választod, akkor ezen belül megtalálhatsz minden eldobható ételes dobozt. A levesek csomagolására választhatsz műanyag és papír verziót is attól függően, hogy szeretnél-e környezetbarát csomagolást használni vagy a műanyag alapanyagnál maradsz.

 

Műanyag levesesdobozaink levesek, egytálételek, tészták csomagolására is ideálisak, sokféle űrméretet találsz, és tegyél a kosárba mellé tetőt is. Cseppmentes záródás és hőállóság jellemzi őket. A 750 ml fedelezhető fekete gulyástálat kifejezetten ajánljuk, mert rendkívül jó minőségű és többféle ételt is beletehetsz.

 

A papír levesesdobozok nagyon trendi külsejűek, és nem utolsó sorban még logózva is kérheted őket.

 

Főételes dobozok

 

Itt is kétféle alapanyag, a műanyag és a papír között választhatsz. A műanyagok főként PP-ből készültek, kínálunk tálat tetővel, egybefedeles műanyag dobozt, habosított PP menüboxot.

 

Papír főételes dobozaink pedig zsírálló és könnyen összehajtható tésztás dobozból, külön tetővel lezárható dobozból, illetve környezetbarát cukornád menüboxokból állnak. Itt kínáljuk a búzaszalma táljainkat is.

 

Habdobozok, menüboxok

 

Ha a legolcsóbb megoldást keresed főételeidnek, akkor a habdobozt ajánljuk. Előnye, hogy megőrzi az étel hőmérsékletét, azonban vigyázni kell a szállításkor, hogy ne nyíljon ki. Fagylaltosdobozainkba nagyobb mennyiségű fagyit is belemérhetsz.

 

Pizzásdoboz, szendvicsdoboz

 

Ha pizza- vagy szendvicscsomagolást keresel, akkor most megtaláltad! Kérd logózva termékeinket, így emlékeztetheted vendégeidet arra, hogy nálad vették ezt a finomságot.

 

Savanyúságos, salátás, desszertes, öntetes eldobható ételes doboz

 

A salátákat, savanyúságokat tedd garanciazáras műanyag vödörbe, tégelybe. Ha a saláták, desszertek látványos alkotások, akkor válassz víztiszta PET csomagolást, ebben nagyon mutatósak lesznek az elkészített alkotások.

 

A fekete Yolo salátástálban a salátád prémium kinézetet kap, divatos és menő, bárhol is veszi elő a vásárlód. A kehelyformákban az édességek mutatnak jól.

 

Az önteteket öntetestálkába teheted, ezt műanyagon kívül búzaszalmából is kínáljuk.

 

Papírból is találhatsz salátástálat, ezek most nagyon felkapottak, a kraft szín pedig külön kihangsúlyozza az ökojelleget.

 

Tálcazáró géppel fóliázható dobozok

 

Bármilyen étel csomagolására kitűnő választás ez a fajta eldobható csomagolás. Bevezetése egy egyszeri beruházást igényel, amikor megvásárolod a fóliázógépet, viszont utána nagyon alacsony költséggel üzemeltethető, mivel ezek a tálak nagyon jó árban kaphatók. Sajnos nem lehet őket visszazárni, azonban tökéletesen zárnak, hőállók és mikrózhatók.

 

Az eldobható ételes doboz nagyon praktikus, hiszen az étel abban érkezik, könnyedén el lehet belőle fogyasztani, nagy részük mikrózható is, majd pedig amikor kiürült a tál, akkor egyszerűen kidobható.


Akár a műanyag, akár a papír mellett teszed le a voksodat, hatalmas választékot kínálunk, csak rajtad áll, melyiket választod. Vevőszolgálatunk elérhetőségén pedig nyugodtan kérdezhetsz is tőlünk!