Papírtáska

Papírból készült termékeink fontos részét képezi a papírtáska: ezek rengeteg méretben állnak rendelkezésre. Ha környezettudatos és újrahasznosítható megoldást keresel, böngészd végig kínálatunkat, amelyből kiválaszthatod az igényeidnek és céljaidnak legjobban megfelelő terméket. Papírtáskáink közös jellemzője, hogy fülük többrétegű papírból készült, talpuk pedig erős és ragasztott, így nagyobb igénybevételhez is megfelelőek.
Az itt feltüntetett méretek mellett egyedi méretek is rendelhetők, az emblémázással pedig még jobban személyre szabhatók a termékek. Nézz szét a Papírtáska kínálatban és válassz minket!
Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.


26termék
 

Milyen papírtáskák közül választhatsz?

Az Indepack Kft. nagy hangsúlyt fektet a fenntartható termékek minél szélesebb körben való elterjesztésére, ezért a hagyományos, műanyagból készült termékek mellett környezetbarátabb alternatívákat is kínálunk minden termékkategóriában.

Milyen előnyöket kínálnak a papírtáskák?

  • A papír egy kiemelkedően fenntartható és környezetbarát megoldás, mivel előállítása kisebb ökológiai lábnyommal jár, és kevésbé terheli a környezetet.
  • Gyártásához kevesebb energiára, vegyszerre és vízre van szükség, mint ami a műanyag esetében jellemző.
  • Ráadásul - mivel egyszer minden termék az útja végére ér, így ez is fontos szempont - a lebomlással kapcsolatban is sokkal kedvezőbb tulajdonságokkal rendelkezik, mint egy műanyag termék. Míg egy műanyag szatyor lebomlása akár 200 évet (vagy még többet) is igénybe vehet, a papír termékek esetében ez nem több pár hónapnál. Ha pedig a szelektív kukába jut, akkor azt a plusz előnyt is nyújtja, hogy az újrahasznosítási körforgásba is bekerülhet.

Személyre szabott megoldások a talpas papírtáska esetében

Bár minden termékünket gazdag méretválasztékban kínáljunk, előfordulhat, hogy az általad értékesített tárgyakhoz mégsem találod meg a legjobb méretet. Ebben az esetben sem szükséges máshol keresgélned, mivel nyitottak vagyunk az egyedi megoldások iránt is: a honlapon felsorolt méretektől eltérő termékeket is elő tudunk állítani megrendelés alapján.

Saját logód, emblémád, elérhetőséged feltüntetésével még eredményesebb lehetsz, hiszen egyrészt már a termék átvételekor tudatosul a vásárlóban, hogy honnan szerezte be az adott dolgot, másrészt pedig a talpas papírzacskó és táska általában többször is felhasználásra kerül, így céged neve sokkal jobban be tud kerülni a köztudatba.

Papírtáska fajták

  • Talpas papírtasakok

Talpas papírtasakjaink alakjuknak köszönhetően nem borulnak fel, így asztalra, polcra helyezhetők. Kiválóan alkalmasak szárított fűszerek, teák, kekszek, aprósütemények, bonbonok tárolására. Többféle méretből és kétféle színből (barna és fehér) is választhatsz.

  • Szalagfüles papírtáska

Sokoldalú és népszerű darabok, a széles méretválasztéknak köszönhetően sokféle termék tárolására, mozgatására alkalmasak. Hosszúkás és szélesebb darabok közül is választhatsz, de ami közös bennük, az az erős, többrétegű táskafül, illetve a szintén erős, ragasztott talp.

  • Simítózáras papírtasakok

Simítózáras papírtasakjainkat egyre többen keresik, mert megvan az a hatalmas előnyük, hogy erősebb anyagból készültek, strapabíróbbak, és mivel visszazárhatók, így többször is felhasználhatók. Válogass kedvedre az átlátszó, ablakos és nem átlátszó változatokból!

Kiváló minőségű lebomló ingvállas táskák az indepack.hu kínálatában

Cégünk, az Indepack Kft. vendéglátóipari csomagolóanyagokkal foglalkozik, és a vendéglátóipari vállalatok igényeit igyekszik kielégíteni. Összetett termékpalettánk mindenfajta étel és ital csomagolásához kínál megoldást, emellett a rendezvények szervezéséhez szükséges termékeket is nagy választékban kínálja. Papírtáska rendelés gyorsan és egyszerűen!