Leveses doboz

A környezetvédelem egyre fontosabb szempont napjainkban. Míg korábban, ha leveses dobozra volt szükségünk, akkor csak a műanyag csomagolás volt elérhető, addigra ma már egyre szélesebb anyagválasztékkal találkozunk. Az ételek csomagolásához használható leveses dobozok készülhetnek papír, búzaszalma vagy cukornád alapanyagból, mely fenntartható, ökológiailag biztonságos, lebomló csomagolás, és hozzájárul ahhoz, hogy minél kevesebb hulladék keletkezzen a Földön.
Ha te is odafigyelsz a környezetedre és szeretnél öko elviteles leveses dobozokat használni, akkor nézd át Leveses dobozok választékunkat!
Olcsó csomagolóeszközt keresel vagy elviteles dobozok érdekelnek, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.

Búzaszalmából készült termékek

Bármelyik környezetbarát öko csomagolóanyagunkat választod, biztos lehetsz abban, hogy ezek használatával kevésbé terheled meg környezetedet. Ezek a leveses dobozok ugyanis lebomlanak, és visszakerülnek a természet körforgásába.

A búzaszalma is biológiailag lebomló, 100%-ban komposztálható anyag. Ezeket a termékeket búzaszalma rostból készítik, amely egy teljesen új és innovatív eljárás. Ezek az eldobható leveses dobozok mikrózhatóak, valamint hő- és fagyállók.

Ebben a kategóriában találhatod a kóstoltató öntetes tálkát is 60 ml-es és 140 ml-es méretben, a hozzá tartozó tetőt, valamint 800 ml-es, egy- vagy kétrekeszes menüboxokat. A menüboxokhoz szintén búzaszalmából készült tető vásárolható.

Papír leveses dobozok

Bármilyen meglepő, de a megfelelő technológiával készült papírtermékek kiválóan alkalmasak folyékony ételek, főételek, levesek csomagolására. A papírt ilyenkor egy extra zsírzáró réteggel vonják be, ez megakadályozza a doboz átázását. Ezek a leves dobozok masszívak, műanyagmentesek, és 100%-ban lebomlanak.

  • Termékválasztékunkban megtalálod a Food n Go menüboxot, a Food to Go leveses papírpoharat több méretben, tetővel, a FlaMobox tésztás papírdobozokat, melyek speciális hajtogatásuknak köszönhetően saját magukban lezárhatóak, valamint a DAVE leveses poharat több színben és méretben - szintén tetővel.
  • Nagyon népszerű az úgynevezett “kínai” tésztásdoboz, melyet leginkább főételek házhoz szállításához ajánlunk. Ez a papírdoboz mikrózható és fagyasztható is, és akár egyedi nyomással is megrendelhető.
  • Széles választékot kínálunk salátásdobozokból is különböző színekben, mintában, akár saját logóval nyomva. Ezekhez a dobozokhoz PET tetőt tudunk ajánlani.

FUJI elviteles dobozok

Papírból készült PLA bevonattal zsírállóvá tett doboz, mely alkalmas forró és hideg ételek helytakarékos tárolására. Kapható 500 ml, 750 ml, 1000 ml-es változatban, tetővel. Fagylalt tárolására is kiváló.

Cukornád tálak

Ezek a tálak cukornádrostból készülnek. Külsőre a habdobozhoz hasonlítanak, viszont környezetbarátok, és 100%-ban lebomlanak. Hideg és meleg ételekhez is használhatók. A bio szögletes cukornád tálat 500 ml-es, 650 ml-es, 850 ml-es és 1000 ml-es natúr és laminált változatban tudod megrendelni. A cukornád tálat osztott változatban is megtalálod natúr vagy laminált változatban. Ezekre a tálakra vásárolhatsz tetőt is, szintén cukornádból, vagy ha átlátszó tetőt szeretnél, akkor CPLA-ból.

Saláták csomagolására ajánljuk a bio salátástálat 500 ml vagy 750 ml űrtartalommal, ehhez CPLA tetőt tudsz vásárolni.

A cukornádból készült menüboxok jellemzője, hogy tartalmazzák a tetőt is, melyet egyszerűen ráhajthatsz az ételre, így lezárva azt. A menüboxokat többféle méretben, egy- vagy többrekeszes változatban, illetve hamburger dobozként is megvásárolhatod. Válassz bátran kínálatunkból!

Ha leves mellett főételt is csomagolnál, akkor javasoljuk a főételes doboz kategóriát!