Blog
indepack
2023.08.24 11:00

Elképzelhetetlenek a fesztiválok újrapohár nélkül!

Elképzelhetetlenek a fesztiválok újrapohár nélkül!

Imádjuk a nyári programokat, várnak ránk a fesztiválok, újrapohár gyűjteményünk pedig ezáltal újabb tagokkal bővülhet.

A nyári programok bősége lehetőséget ad arra, hogy élvezzük az életet, a zenét, az ízeket, a kulturális programokat, ezáltal pedig kikapcsolódhatunk és feltöltődhetünk. Az újrapoharak a fenntarthatóságot és a környezetre való gondosabb odafigyelést hozták el, ezáltal drasztikusan lecsökkenthető a szemét mennyisége, és az emberek is környezettudatosabb szokásokra vehetők rá.

 

Csökkentsük a műanyag szemét mennyiségét!

 

Az újrapoharak bevezetésének koncepciója az volt, hogy csökkenjen a környezeti terhelés és kevesebb szemét keletkezzen azokon a helyeken, ahol sok ember gyűlik össze egyszerre, nagy a folyadékfogyasztás, és nincs lehetőség mosogatásra és üvegpoharak használatára.

 

Korábban kizárólag műanyag pohárral lehetett ezt a feladatot megoldani, hiszen egy ilyen hatalmas rendezvényen kulcsfontosságú a gyors kiszolgálás. A műanyag pohár azonban a nap végére hatalmas szemétkupaccá tornyosult és folyamatos munkát jelentett a takarítószemélyzet számára.

 

Itt vannak a fesztiválok, újrapohár pedig az új kedvencünk!

 

Az újrapohár törhetetlen pohár, olyan, amely tartós műanyagból készült. Ez egy olyan forradalmi találmány, ami strapabíró, mosogatható és ezáltal többször is használható.

 

A működési elve az, hogy az emberek letétet fizetnek a pohárért, amit visszakapnak abban az esetben, ha visszaadják a poharat. Ezáltal nem fogják eldobálni, hanem visszajuttatják a vendéglátóhelynek, ahol összegyűjtik, majd a központi tisztítás után újra kiadják.

 

Miért menő ez a pohár?

 

A környezeti terhelés csökkentése volt a cél, azonban emellett ez a fajta pohár az emberek kedvencévé vált. Ennek pedig az az oka, hogy ezeket a poharakat logózzák, így ha hazavisszük, akkor örök emléket szerzünk az adott eseményről.

 

Ezáltal akár gyűjthetjük is az újrapoharakat, így a szekrényünkben sorakozhatnak korábbi élményeink: egy koncert, egy fesztivál, egy gasztrobuli vagy egy szuper mozifilm.

 

Ezek a poharak ugyanis otthon is tovább használhatók, dizájnos, menő és strapabíró eszközök, melybe tölthetünk italt szalonnasütéskor vagy a kerti partin, de a gyerekbuliba se kell ezután műanyag poharak után rohangálnunk.

 

A 4 dl-es mosogatható műanyag fesztiválpohár polipropilénből készült (PP) ezért bírja a hideg és a meleg italokat is, átlátszó, merev falú strapabíró darab, ami kiváló választás a fesztiválokra, gasztrorendezvényekre.

 

Várnak ránk a nyári fesztiválok!

 

Érdemes figyelni a programajánlókat, hiszen akár a saját lakhelyünkön vagy a nyaralóhelyen is remek programokra juthatunk el, ahol ehetünk, ihatunk, jól érezhetjük magunkat.

 

  • Zenei fesztiválok minden stílusban! Bármilyen is a zenei ízlésed ‒ jazz, blues, rock, hiphop, elektronikus, klasszikus, alternatív vagy más zenei irányzat ‒, biztosan találsz olyan koncertet, ami a kedvedre való.

 

  • Gasztrofesztiválok a finom ételek jegyében! Kulináris élvezet vár, ételek és italok akár tematikus vagy tájegységi felosztásban.

 

  • Művészeti fesztiválok a kultúra bemutatására! Képzőművészeti, színházművészeti, táncművészeti és egyéb ágakban hihetetlen gazdag a programkínálat.

 

  • Kulturális fesztiválok a helyi értékek megőrzéséért! Falunapok, nyárzáró buli, szüreti mulatság, Márton napi mulatság várja a turistákat.

 

  • Sportfesztiválok az egészségünkért! Futóversenyek, sportbemutatók, családi sportnapok segítik az egészség megőrzését.


Vendéglátóként is várnak a fesztiválok, újrapohár kínálatunk pedig lehetővé teszi a szemétmentes, ökotudatos vendéglátást. Ha kérdéseid lennének, keress bennünket, szívesen segítünk!