Blog
indepack
2023.06.23 09:50

Enjoy pizzadoboz, amely garantáltan élvezetet nyújt a vásárlók számára

Enjoy pizzadoboz, amely garantáltan élvezetet nyújt a vásárlók számára

A pizza az egyik legnépszerűbb rendelős étel, hiszen gyorsan elkészül, a legtöbb helyen elérhető, ha pedig az Enjoy pizzadoboz különféle típusaiból választhatsz, akkor egy vagány és fiatalos dizájnt kaphatsz a termékeid csomagolására.

Többféle dobozt is találsz a webshopunkban, ezek mindegyike magas minőségű és megfelel a pizzáidhoz, ezért azt ajánljuk, hogy nézd át a választékunkat, és válaszd ki az arculatodhoz legjobban illeszkedőt.

 

Milyen dobozokat találsz nálunk?

 

Három dologra kell figyelned, ha papír pizzásdobozt szeretnél rendelni. Az első a dizájn, hiszen van egyszerű kraft/barna színű, van PIZZA feliratú, valamint a színes és vidám kinézetű Enjoy pizzásdobozunk.

 

A második szempont, hogy ha már kiválasztottad, hogy melyik tetszik, hogy csapott sarkú vagy szögletes sarkú dobozt szeretnél, a harmadik szempont pedig természetesen a méret, hiszen az összes pizzásdoboz többféle méretben kapható.

 

A dizájn kérdése

 

Hidd el, hogy ez egy sarkalatos pont a megrendelő szemszögéből. Amikor ugyanis a futár kiviszi neki az ételt, akkor a vásárlót elsőként a doboz kinézete fogja megragadni, ami vagy tetszik neki, vagy nem. Persze, mondhatnád, hogy úgyis ki fogja dobni a kukába, miért fizess többet egy nyomott dobozért, netalán a saját logódat tartalmazó dobozért?

 

Ha tényleg ez a kérdés foglalkoztat, akkor engedd meg, hogy meggyőzzünk ennek az ellenkezőjéről. A külső ugyanis pontosan annyira számít, mint a funkció. A vidám mintás dobozok vagány feelinget közvetítenek, a fogyasztóknak jobb kedve lesz tőle, és a pizzádat is jobban fogják értékelni.

 

Olyan ez, mintha a pizzára össze-vissza raknád rá a feltétet, mondván, mindegy a kinézet, az íze így is, úgy is ugyanolyan. Ugye, hogy ez nem így van? Ha a pizzádat is szépre készíted, akkor a dobozod is legyen egyedi, mutatós, akár saját logós!

 

Az Enjoy pizzadoboz egy kiváló választás!

 

Ez a doboz ugyanis vidámságot, mozgalmasságot közvetít, így biztos lehetsz benne, hogy jó étvággyal ül le mellé a megrendelő. Ráadásul ezeket a dobozokat kétféle kialakítással, vagyis csapott vagy szögletes sarokkal is rendelheted, illetve természetesen többféle méret is a rendelkezésedre áll, így, a 30 cm-es csapott sarkú Enjoy pizzadoboz mellett vásárolhatsz 28 cm, 32 cm, 40 cm, de még 45 cm-es dobozt is, így a nagyétkűeket vagy a nagyobb társaságokat is simán kiszolgálhatod.

 

Mit jelent a szögletes sarok és a csapott sarok?

 

A klasszikus forma a négyszögletes, de mi jobban szeretjük a csapott sarkú, azaz hatszögletes formát. Ennek az az előnye, hogy sokkal stabilabb, strapabíróbb lesz tőle a doboz, ezért azt ajánljuk, hogy ezt a verziót válaszd, a hajtogatása csak néhány másodperccel tart tovább, azonban az előnye megfizethetetlen.

 

A pizzásdoboz környezetbarát

 

Ezek a termékek hullámkartonból készülnek, így környezetbarát csomagolásnak számítanak. A papír megújuló alapanyag, hiszen fából készül, ami bármikor újraültethető, valamint használat után akár természetes úton is lebomlik, és nem szennyezi a környezetet.

 

A szelektív gyűjtés jelentősége

 

Sokszor okoz dilemmát, hogy használat után a pizzásdobozok bekerüljenek-e a szelektív papírgyűjtőbe. A dilemmára pedig az ad indokot, hogy ezekre a szelektív gyűjtőkre külön figyelmeztetés van írva, hogy szennyezett, zsíros papír nem tehető beléjük.

 

A gordiuszi csomót egyszerűbb kettévágni, pontosan úgy, mint a szennyezett pizzásdobozt. Ha a doboz felső része tiszta, akkor azt tedd a szelektívbe, az alsó, zsíros részét pedig a kommunális gyűjtőbe.


Az Enjoy pizzadoboz kiváló választás, ha pedig további kérdéseid lennének, akkor keress bennünket az elérhetőségeinken!