Szállítás

SZÁLLÍTÁSSAL ÉS RENDELÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

 

Árak a webshopban:

A honlapon szereplő árakat és információkat a legnagyobb gondossággal tartjuk karban. Az egyértelműen, elírásból származó árakra vonatkozóan a módosítás jogát fenntartjuk. Termékeink nagy részét ugyan raktáron tartjuk, de a kialakult gazdasági helyzet miatt azok árait csak a raktárkészlet erejéig tudjuk garantálni. Változás esetén (ár, kiszerelés) minden esetben emailben értesítünk a számla elkészítése előtt. A feltüntetett árak csak a webshopon keresztül, a meghatározott egységekben történő rendelésekre érvényesek. A termékeknél előfordul, hogy vagy a kiszerelése vagy a termék kinézete változik, de funkciójában megfelel a termék neve alatt szereplő terméknek. 

Rendelésedet kizárólag webshopon keresztül tudod leadni.

 

Szállítással kapcsolatos információk

indepack-csomagoloeszkoszok-rendelese-orszagos-kiszallitassalindepack-csomagoloeszkoz-kiszallitas-sajat-autoval
Rendelésedet az ország minden pontjára ki tudjuk szállítani szállítási kapacitásainktól függően 1-2 munkanap alatt. A hosszabb szállítási idő futárszolgálat bevonása esetén fordulhat elő.

Ingyenes szállítás Budapestre, Pomázra, Budakalászra, Szentendrére és Dunakeszire céges partnereinknek:

Budapestre, Pomázra, Budakalászra, Szentendrére és Dunakeszire nettó 40 000 Ft felett ingyenesen szállítunk a vendéglátás és rendezvényszervezés területén dolgozó CÉGEKNEK.

Következő munkanapra való szállítást, saját autóval, napközben 8:00-15:00 között megérkezett, készleten lévő termékekre tudunk vállalni.

Légy partnerünk a környezetvédelemben! Járulj hozzá Te is ahhoz, hogy kevesebb csomagolóeszköz váljon hulladékká! Kérjük, hogy a szállításhoz használt kartondobozokat akár azonnal, akár a legközelebbi, saját autónkkal történő szállítás alkalmával add vissza a sofőrünknek, hogy azokat újra felhasználhassuk!

Ingyenes szállítás Érdre és Vecsésre céges partnereinknek:

Nettó 50 000 Ft felett az alábbi Pest megyei településekre is INGYENESEN szállítunk (kizárólag közületi partnereknek): Érd, Vecsés

 

Futárszolgálattal történő szállítás:

Amennyiben a fenti, ingyenes szállításra vonatkozó feltételek nem teljesülnek, akkor rendelésedet futárszolgálattal, külön szállítási díj fejében tudjuk elvégezni. A szállítási díjat a szerződött futárszolgálat tömeg és térfogat alapján kalkulálja. A kosárnál feltüntetett szállítási díj egy tömeg alapon becsült összeg. Amennyiben a becsült és a valós szállítási díj között eltérés adódik, akkor Vevőszolgálatunk a rendelést teljesítése előtt tájákoztat a költségről és kéri tőled a rendelésed megerősítését.

Ha rendelésed munkanapon 14 óráig megérkezik és a rendelt termékek raktáron vannak, akkor csomagodat még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. A futárszolgálat leterheltségétől függően azonban előfordulhat, hogy a szállítás nem a következő munkanapon történik meg. Kérlek, hogy ezzel kalkulálj a rendelés leadásakor!

Személyes átvétel pomázi telephelyünkön:

Ha CÉGES PARTNERÜNK vagy, akkor lehetőséged van SZEMÉLYES ÁTVÉTEL-re is pomázi telephelyünkön. Fontos, hogy rendelésedet weboldalunkon előre add le, mert így az áruösszekészítés miatti várakozási időt jelentősen csökkenteni tudod. Az összekészített rendelésedet 8-16 óra között, tudod átvenni az Indepack telephelyén. Addig kérünk ne indulj útnak, míg a rendelésedet vissza nem igazoltuk!

Kollégáink védelmében és a cég biztonságos működése érdekében, a csomagodat az épület előtt adjuk át megfelelő óvintézkedések mellett.

Vásárlási limit raktári átvétel esetén minimum nettó 10.000 Ft.

Fontos információ magánszemélye részére: Nagykereskedelmi raktárunkban kizárólag céges partnereinket tudjuk fogadni. Kérjük, hogy nem közületi partnerként ne indulj útnak felénk, mivel kiszolgálni vagy információt adni helyben nem tudunk! Kérdéseidet telefonon vagy e-mailben várjuk, rendelésedet pedig webshopunkban tudod leadni.

Fizetéssel kapcsolatos információk:

Vásárlásod végösszegét a következő fizetési módokkal tudod kiegyenlíteni:

- előreutalással a rendelést követően

- készpénzes fizetés áruátvételkor

- bankkártyás fizetés áruátvételkor.

Elérhetőségeink:

Vevőszolgálat: +36 30 212 6444
e-mail: indepack@indepack.hu 

Személyes átvétel:

2013 Pomáz, Ipartelep, Mester utca
GPS: 47.636900, 19.043800