Szállítás

SZÁLLÍTÁSSAL ÉS RENDELÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

Árak a webshopban:

A honlapon szereplő árakat és információkat a legnagyobb gondossággal tartjuk karban. Az egyértelműen, elírásból származó árakra vonatkozóan a módosítás jogát fenntartjuk. A minimum termékvásárlási érték nettó 10000 Ft. Változás esetén (ár, kiszerelés) minden esetben emailben értesítünk a számla elkészítése előtt. A feltüntetett árak csak a webshopon keresztül, a készlet erejéig, a meghatározott egységekben történő rendelésekre érvényesek. Rendelésedet kizárólag webshopon keresztül tudod leadni.

FIGYELEM! A rendeléseket automatikus rendszer kezeli. Kérjük, fokozottan ügyelj a rendelés tartalmára (szállítási adatok, kosár tartalma stb.)!

Ha kosaradba olyan terméket raksz, ami nincs készleten, akkor vevőszolgálatunk felveszi veled a kapcsolatot.

Szállítással kapcsolatos információk

indepack-csomagoloeszkoszok-rendelese-orszagos-kiszallitassal
Rendelésedet az ország minden pontjára ki tudjuk szállítani szállítási kapacitásainktól függően 1-4 munkanap alatt. A hosszabb szállítási idő futárszolgálat bevonása esetén fordulhat elő. A kiszállítás napjáról minden esetben értesítést kapsz. A kiszállítás napszakára vagy pontos időpontjára vonatkozó kérést a tőlünk független tényezők (például forgalom vagy a futárszolgálat kapacitása) miatt nem tudunk figyelembe venni. Kérjük rendelésed megérkezésére munkanapokon 8-16 óra között számíts!

Ingyenes szállítás Budapestre, Pomázra, Budakalászra, Szentendrére és Dunakeszire céges partnereinknek:

Ingyenes szállítás Budapestre, Pomázra, Budakalászra, Szentendrére és Dunakeszire céges partnereinknek
  • adószámmal rendelkező regisztrált vevő
  • nettó 40.000 Ft feletti megrendelés esetén
  • amennyiben rendelésed 15:00 óráig megérkezik és a rendszer felkínálja a saját autós szállítást, valamint minden termék elérhető, úgy rendelésed következő munkanap kiszállításra kerül.
  • amennyiben rendelésed 14:00 óráig megérkezik és a rendszer felkínálja a futárszolgálattal történő szállítást, valamint minden termék elérhető, úgy rendelésed 1-4 munkanapon belül kiszállításra kerül.
  • ha a fenti feltételek nem teljesülnek, akkor rendelésed tömegalapon számlázott díjért, futárszolgálattal kerül kiszállításra
Légy partnerünk a környezetvédelemben! Járulj hozzá Te is ahhoz, hogy kevesebb csomagolóeszköz váljon hulladékká! Kérjük, hogy a szállításhoz használt kartondobozokat akár azonnal, akár a legközelebbi, saját autónkkal történő szállítás alkalmával add vissza a sofőrünknek, hogy azokat újra felhasználhassuk!

Ingyenes szállítás Érdre és Vecsésre céges partnereinknek:

  • adószámmal rendelkező regisztrált vevő
  • nettó 50.000 Ft feletti megrendelés esetén
  • amennyiben rendelésed 15:00 óráig megérkezik és minden termék elérhető, valamint a rendszer felkínálja az Indepack saját autójával történő szállítást, úgy rendelésed a következő kedden vagy csütörtökön kerül kiszállításra.
  • amennyiben rendelésed 14:00 óráig megérkezik és a rendszer felkínálja a futárszolgálattal történő szállítást, valamint minden termék elérhető, úgy rendelésed 1-4 munkanapon belül kiszállításra kerül.
  • ha a fenti feltételek nem teljesülnek, akkor rendelésed tömegalapon számlázott díjért, futárszolgálattal kerül kiszállításra.

Ingyenes szállítás Magyarország teljes területén céges partnereinknek:

  • adószámmal rendelkező regisztrált vevő
  • nettó 60.000 Ft feletti megrendelés esetén
  • amennyiben a rendszer felkínálja a díjmentes futárszolgálattal történő szállítást, valamint minden termék elérhető, úgy rendelésed 1-4 munkanapon belül kiszállításra kerül.
  • ha a fenti feltételek nem teljesülnek, akkor rendelésed tömegalapon számlázott díjért, futárszolgálattal kerül kiszállításra.

Futárszolgálattal, díj ellenében történő szállítás országszerte:

Futárszolgálattal, díj ellenében történő szállítás országszerte
  • magánszemélyeket és adószámmal rendelkező vevőket is ki tudunk szolgálni
  • ha rendelésed munkanapokon 14:00 óráig megérkezik és minden megrendelt termék elérhető, úgy rendelésed 1-4 munkanapon belül, szállítási díj ellenében kézbesítésre kerül.
  • szállítási költség tömeg és térfogat alapján kerül kiszámításra, melynek összegéről a megrendelés véglegesítése előtt tájékoztatunk.
  • rendelésedet az Express One futárszolgálat szállítja ki pontos címre. Kérjük csomagpontot/csomagautomata címet ne adj meg!

A kosárnál feltüntetett szállítási díj egy tömeg alapon becsült összeg. Amennyiben a becsült és a valós szállítási díj között eltérés adódik, akkor Vevőszolgálatunk a rendelést teljesítése előtt tájákoztat a költségről és kéri tőled a rendelésed megerősítését.

Futárszolgálati alapdíjak:

Futárszolgálattal, díj ellenében történő szállítás országszerte A megjelölt tömegek a sávos ár felső határát jelölik. Bizonyos termékek gyári csomagolása (pl. műanyag vödrök, néhány habtermék) nem alkalmas futárszolgálattal való szállításra. Ezeket a termékeket kollégáink átcsomagolják számodra. Ahol az átcsomagolás nem lehetséges (pl. pizza dobozok), itt a futárszolgálat külön díjat számol fel. A folyékony és nagyon nagy kiterjedésű termékeket futárszolgálattal nem tudjuk eljuttatni. Ezt a tuladjonságot az adott termék leírásában megjelöltük. Ha mégis ilyen termék kerül a kosaradba, akkor a rendelés véglegesítésénél nem fogsz tudni futárszolgálattal történő szállítási módot választani. Mivel a felhasznált csomagolóanyag és a futárszolgálati felára is többletköltséget jelent, emiatt előfordulhat, hogy a szállítási költség a fentiektől eltérő lesz. Amennyiben egy címre 14 doboznál nagyobb mennyiségű árut rendelsz, akkor a futárszolgálat az áru kiterjedése miatt a tömegtől függetlenül raklapos költséget számol fel. A raklapos mennyiségnél feltüntetett összeg raklaponként értendő.

Honnan tudom, hogy mennyiben kerül majd a szállítás? A rendelésed véglegesítése előtt látni fogod a pontos szállítási költséget. Ne aggódj, úgy nem küldünk csomagot, hogy ne tájékoztatnánk mindenről előre!

Futárszolgálattal, díj ellenében történő szállítás országszerte

Személyes átvétel pomázi telephelyünkön (ingyenes):

  • kizárólag a weboldalon előre leadott rendelést tudunk kiadni
  • csak adószámmal rendelkező regisztrált vevő kérhet személyes átvételt
  • magánszemélyeket a helyszínen nem tudunk kiszolgálni
  • minimális vásárlási összeg nettó 10.000 Ft
  • amint a rendelésed összekészítésre került, e-mail-ben kapsz visszaigazolást, hogy a rendelésed átvehető
  • átvétel: munkanapokon 8-16 óra között, az Indepack telephelyén: 2013 Pomáz, Iparterület, Mester utca 9.

Fontos információ magánszemélyek részére:

Amennyiben magánszemélyként szeretnél vásárolni, akkor a szállítást kizárólag futárszolgálattal tudjuk teljesíteni.

Fizetéssel kapcsolatos információk:

Vásárlásod végösszegét a következő fizetési módokkal tudod kiegyenlíteni:

- előreutalással a rendelést követően

- készpénzes fizetés áruátvételkor

- bankkártyás fizetés áruátvételkor.

Elérhetőségeink:

Vevőszolgálat: +36 30 212 6444 e-mail: indepack [kukac] indepack.hu

Személyes átvétel:

2013 Pomáz, Ipartelep, Mester utca GPS: 47.636900, 19.043800