Webshopunkat szebbre és modernebbre cseréltük. Biztonsági okokból az első vásárlásodkor akkor is újra kell regisztrálnod magad, ha már korábban vásároltál tőlünk.

Elnézést ha kellemetlenséget okozunk ezzel és bízunk abban, hogy elégedett leszel az új oldalunkkal! 

Szállítás

SZÁLLÍTÁSSAL ÉS RENDELÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

 

Árak a webshopban:

A honlapon szereplő árakat és információkat a legnagyobb gondossággal tartjuk karban. Az egyértelműen, elírásból származó árakra vonatkozóan a módosítás jogát fenntartjuk. Termékeink nagy részét ugyan raktáron tartjuk, de a kialakult gazdasági helyzet miatt azok árait csak a raktárkészlet erejéig tudjuk garantálni. Változás esetén (ár, kiszerelés) minden esetben emailben értesítünk a számla elkészítése előtt. A feltüntetett árak csak a webshopon keresztül, a meghatározott egységekben történő rendelésekre érvényesek. A termékeknél előfordul, hogy vagy a kiszerelése vagy a termék kinézete változik, de funkciójában megfelel a termék neve alatt szereplő terméknek. 

Rendelésedet kizárólag webshopon keresztül tudod leadni.

 

Szállítással kapcsolatos információk

indepack-csomagoloeszkoszok-rendelese-orszagos-kiszallitassalindepack-csomagoloeszkoz-kiszallitas-sajat-autoval

 

Rendelésedet az ország minden pontjára ki tudjuk szállítani szállítási kapacitásainktól függően 1-2 munkanap alatt. A hosszabb szállítási idő futárszolgálat bevonása esetén fordulhat elő.

Ingyenes szállítás Budapestre, Pomázra, Budakalászra, Szentendrére és Dunakeszire céges partnereinknek:

Budapestre, Pomázra, Budakalászra, Szentendrére és Dunakeszire nettó 30 000 Ft felett ingyenesen szállítunk a vendéglátás és rendezvényszervezés területén dolgozó CÉGEKNEK.

Következő munkanapra a kiszállítást a napközben 8:00-15:00 között megérkezett, készleten lévő termékekre szóló, saját autóval történő szállítással történő rendelésre tudjuk vállalni.

Ingyenes szállítás Gödre, Dunaharasztira, Fótra, Veresegyházára, Vecsésre, Kistarcsára, Nagytarcsára, Csömörre, Gyálra, Diósdra, Törökbálintra, Mogyoródra, Budaörsre, Ürömre céges partnereinknek:

Nettó 50 000 Ft felett az alábbi Pest megyei településekre is INGYENESEN szállítunk (kizárólag közületi partnereknek): Göd, Dunaharaszti, Fót, Veresegyház, Vecsés, Kistarcsa, Nagytarcsa, Csömör, Gyál, Diósd, Törökbálint, Mogyoród, Budaörs, Üröm

 

Futárszolgálattal történő szállítás:

Amennyiben a fenti, ingyenes szállításra vonatkozó feltételek nem teljesülnek, akkor rendelésedet futárszolgálattal, külön szállítási díj fejében tudjuk elvégezni. A szállítási díjat a szerződött futárszolgálat tömeg és térfogat alapján kalkulálja. A kosárnál feltüntetett szállítási díj egy tömeg alapon becsült összeg. Amennyiben a becsült és a valós szállítási díj között eltérés adódik, akkor Vevőszolgálatunk a rendelést teljesítése előtt tájákoztat a költségről és kéri tőled a rendelésed megerősítését.

Ha rendelésed munkanapon 14 óráig megérkezik és a rendelt termékek raktáron vannak, akkor csomagodat még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. A futárszolgálat leterheltségétől függően azonban előfordulhat, hogy a szállítás nem a következő munkanapon történik meg. Kérlek, hogy ezzel kalkulálj a rendelés leadásakor

Személyes átvétel pomázi telephelyünkön:

Ha CÉGES PARTNERÜNK vagy, akkor lehetőséged van SZEMÉLYES ÁTVÉTEL-re is pomázi telephelyünkön. Fontos, hogy rendelésedet weboldalunkon előre add le, mert így az áruösszekészítés miatti várakozási időt jelentősen csökkenteni tudod. Az összekészített rendelésedet 8-16 óra között, tudod átvenni az Indepack telephelyén. Addig kérünk ne indulj útnak, míg a rendelésedet vissza nem igazoltuk!

Kollégáink védelmében és a cég biztonságos működése érdekében, a csomagodat az épület előtt adjuk át megfelelő óvintézkedések mellett.

Vásárlási limit raktári átvétel esetén minimum nettó 10.000 Ft.

Fontos információ magánszemélye részére: Nagykereskedelmi raktárunkban kizárólag céges partnereinket tudjuk fogadni. Kérjük, hogy nem közületi partnerként ne indulj útnak felénk, mivel kiszolgálni vagy információt adni helyben nem tudunk! Kérdéseidet telefonon vagy e-mailben várjuk, rendelésedet pedig webshopunkban tudod leadni.

Fizetéssel kapcsolatos információk:

Vásárlásod végösszegét a következő fizetési módokkal tudod kiegyenlíteni:

- előreutalással a rendelést követően

- készpénzes fizetés áruátvételkor

- bankkártyás fizetés áruátvételkor.

Elérhetőségeink:

Vevőszolgálat: 30/212-64-44
e-mail: indepack@indepack.hu 

Személyes átvétel:

2013 Pomáz, Ipartelep, Mester utca
GPS: 47.636900, 19.043800