Szállítás

SZÁLLÍTÁSSAL ÉS RENDELÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

Árak a webshopban:

A honlapon szereplő árakat és információkat a legnagyobb gondossággal tartjuk karban. Az egyértelműen, elírásból származó árakra vonatkozóan a módosítás jogát fenntartjuk. Termékeink nagy részét ugyan raktáron tartjuk, de a kialakult gazdasági helyzet miatt azok árait csak a raktárkészlet erejéig tudjuk garantálni. Változás esetén (ár, kiszerelés) minden esetben emailben értesítünk a számla elkészítése előtt. A feltüntetett árak csak a webshopon keresztül, a meghatározott egységekben történő rendelésekre érvényesek. A termékeknél előfordul, hogy vagy a kiszerelése vagy a termék kinézete változik, de funkciójában megfelel a termék neve alatt szereplő terméknek. Rendelésedet kizárólag webshopon keresztül tudod leadni.

FIGYELEM! 2023. március 1-től a rendeléseket automatikus rendszer kezeli. Kérjük, fokozottan ügyelj a rendelés tartalmára (szállítási adatok, kosár tartalma stb.)!

Ha kosaradba olyan termék került, ami nincs készleten a vevőszolgálatunk továbbra is felveszi veled a kapcsolatot.

Szállítással kapcsolatos információk

indepack-csomagoloeszkoszok-rendelese-orszagos-kiszallitassal indepack-csomagoloeszkoz-kiszallitas-sajat-autoval
Rendelésedet az ország minden pontjára ki tudjuk szállítani szállítási kapacitásainktól függően 1-4 munkanap alatt. A hosszabb szállítási idő futárszolgálat bevonása esetén fordulhat elő. A kiszállítás napjáról minden esetben értesítést kapsz. A kiszállítás napszakára vagy pontos időpontjára vonatkozó kérést a tőlünk független tényezők (például forgalom vagy a futárszolgálat kapacitása) miatt nem tudunk figyelembe venni. Kérjük rendelésed megérkezésére munkanapokon 8-16 óra között számíts!

Ingyenes szállítás Budapestre, Pomázra, Budakalászra, Szentendrére és Dunakeszire céges partnereinknek:

 • adószámmal rendelkező regisztrált vevő
 • nettó 40.000 Ft feletti megrendelés esetén
 • amennyiben rendelésed 15:00 óráig megérkezik és a rendszer felkínálja a saját autós szállítást, valamint minden termék elérhető, úgy rendelésed következő munkanap kiszállításra kerül.
 • amennyiben rendelésed 14:00 óráig megérkezik és a rendszer felkínálja a futárszolgálattal történő szállítást, valamint minden termék elérhető, úgy rendelésed 1-4 munkanapon belül kiszállításra kerül.
 • ha a fenti feltételek nem teljesülnek, akkor rendelésed tömegalapon számlázott díjért, futárszolgálattal kerül kiszállításra
Légy partnerünk a környezetvédelemben! Járulj hozzá Te is ahhoz, hogy kevesebb csomagolóeszköz váljon hulladékká! Kérjük, hogy a szállításhoz használt kartondobozokat akár azonnal, akár a legközelebbi, saját autónkkal történő szállítás alkalmával add vissza a sofőrünknek, hogy azokat újra felhasználhassuk!

Ingyenes szállítás Érdre és Vecsésre céges partnereinknek:

 • adószámmal rendelkező regisztrált vevő
 • nettó 50.000 Ft feletti megrendelés esetén
 • amennyiben rendelésed 15:00 óráig megérkezik és minden termék elérhető, valamint a rendszer felkínálja az Indepack saját autójával történő szállítást, úgy rendelésed a következő kedden vagy csütörtökön kerül kiszállításra.
 • amennyiben rendelésed 14:00 óráig megérkezik és a rendszer felkínálja a futárszolgálattal történő szállítást, valamint minden termék elérhető, úgy rendelésed 1-4 munkanapon belül kiszállításra kerül.
 • ha a fenti feltételek nem teljesülnek, akkor rendelésed tömegalapon számlázott díjért, futárszolgálattal kerül kiszállításra.

Futárszolgálattal, díj ellenében történő szállítás országszerte:

 • magánszemélyeket és adószámmal rendelkező vevőket is ki tudunk szolgálni
 • ha rendelésed munkanapokon 14:00 óráig megérkezik és minden megrendelt termék elérhető, úgy rendelésed 1-4 munkanapon belül, szállítási díj ellenében kézbesítésre kerül.
 • szállítási költség tömeg és térfogat alapján kerül kiszámításra, melynek összegéről a megrendelés véglegesítése előtt tájékoztatunk.
 • rendelésedet az Express One futárszolgálat szállítja ki pontos címre. Kérjük csomagpontot/csomagautomata címet ne adj meg!

A kosárnál feltüntetett szállítási díj egy tömeg alapon becsült összeg. Amennyiben a becsült és a valós szállítási díj között eltérés adódik, akkor Vevőszolgálatunk a rendelést teljesítése előtt tájákoztat a költségről és kéri tőled a rendelésed megerősítését.

Személyes átvétel pomázi telephelyünkön (ingyenes):

 • kizárólag a weboldalon előre leadott rendelést tudunk kiadni
 • csak adószámmal rendelkező regisztrált vevő kérhet személyes átvételt
 • magánszemélyeket a helyszínen nem tudunk kiszolgálni
 • minimális vásárlási összeg nettó 10.000 Ft
 • amint a rendelésed összekészítésre került, e-mail-ben kapsz visszaigazolást, hogy a rendelésed átvehető
 • átvétel: munkanapokon 8-16 óra között, az Indepack telephelyén: 2013 Pomáz, Iparterület, Mester utca 9.

Fontos információ magánszemélyek részére:

Amennyiben magánszemélyként szeretnél vásárolni, akkor a szállítást kizárólag futárszolgálattal tudjuk teljesíteni.

Fizetéssel kapcsolatos információk:

Vásárlásod végösszegét a következő fizetési módokkal tudod kiegyenlíteni:

- előreutalással a rendelést követően

- készpénzes fizetés áruátvételkor

- bankkártyás fizetés áruátvételkor.

Elérhetőségeink:

Vevőszolgálat: +36 30 212 6444 e-mail: indepack@indepack.hu

Személyes átvétel:

2013 Pomáz, Ipartelep, Mester utca GPS: 47.636900, 19.043800