Finger Food tálkák, poharak

Ha különböző rendezvényeken szeretnél vendégváró falatkákat kínálni a közönségnek, arra nincs is jobb megoldás a finger food tálkáknál és poharaknál. Ez elmúlt évtizedben egyre divatosabbá vált az ún. finger food catering, ami gusztusos és higiénikus tálalást tesz lehetővé mindenféle étel számára. Az áttetsző polisztirolból készült tálkák valójában „maguk tálalják” a bennük található ételt. Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal.

3termék 13

Finger food - falatnyi élvezet

Napjainkban egyre divatosabb étkezési forma a finger food, mely kis falatkákat, evőeszközök nélkül is könnyen elfogyasztható ételek felszolgálását jelenti. Régebben a partik sztárja a mini szendvics volt, most inkább választják a megrendelők az elegánsabb, kifinomultabb finger food kínálatot. Attól függetlenül, hogy a vendégek evőeszközök nélkül fogják-e meg az ételeket, kötetlen megbeszéléseken, céges rendezvényeken szintén jó választás a falatkák felszolgálása.

Éttermed, büféd vagy street food pavilonod választékában már biztosan megtalálhatóak ezek a fajta ételek, felszolgálásukhoz mi biztosítani tudjuk a megfelelő csomagolóanyagokat. Az általunk forgalmazott finger food tálkák és poharak, víztiszta anyagból készültek, tökéletesen átlátszóak, így a bennük elhelyezett élelmiszerek önmagukat tudják “kínálni”.

Látványos tálalás

A kis mennyiségű étel látványos felszolgálását segíti, hogy a kínálatunkban megtalálható poharak és tálak felfelé öblösödnek, így a bennük elhelyezett ételek első ránézésre nagyobb adagnak tűnnek. A műanyagból készült termékek eldobhatóak, ezért később a mosogatással sem kell bajlódnunk.

Amennyiben további eldobható termékekkel szeretnéd bővíteni ételeid csomagolását, akkor kérjük, hogy görgess fel a felső menüsorba, és válaszd ki az Eldobható műanyag termékek menüpontot, majd rendeld meg a megfelelő csomagolóanyagot!

Higiénikus, sérülésmentes szállítás

Ha még nem rendelkezel finger food kínálattal, akkor itt az ideje, hogy étlapod színesítsd ezekkel az apró, ám annál összetettebb és finomabb ételekkel! Ne gondold, hogy csak partikra, állófogadásokra szoktak hasonló ételeket rendelni! Esküvők, születésnapi bulik, céges rendezvények abszolút nyerő fogása közé tartozik az apró falatkák mennyei kínálata. A látványasztalokon összekészített, áttetsző tálakban szervírozott magyaros vagy nemzetközi ízesítésű finger food emeli a parti fényét. A finger food falatokat akár előételként is felszolgálhatod éttermedben, ezzel is követve a gasztronómiai trendeket.

Kitűnő szolgáltatás a finger food catering, ami cégek számára jelenti a finger food ételek kiszállítását, felszolgálását. Ehhez kapcsolódóan ajánljuk pagoda táljainkat és poharainkat, melyek fedővel készültek. Így a rendezvényekre történő kiszállítás során nem sérülnek, nem deformálódnak az előre összeállított falatkák, emellett a higiénikus tálalás is abszolút megoldott.

Kiváló minőségű finger food poharak és tálkák az indepack.hu kínálatában

Cégünk 2009 óta szolgálja ki nemcsak a vendéglátóipari egységeket, hanem a catering szolgáltatók, más profilú cégek és magánszemélyek élelmiszeripari csomagolóanyag igényeit. Webáruházunkban történt megrendelés után budapesti partnereink számára saját gépkocsival történik a megvásárolt termékek kiszállítása, az ország többi részébe pedig megbízható futárszolgálat segíti ügyfeleink kiszolgálását. Törekszünk a pontos, precíz szállításra, hiszen tudjuk mennyire fontosak a vállalkozások számára ezek a szempontok is. Várjuk megrendelésed!