Blog
indepack
2023.04.25 10:00

Vidd nyugodtan magaddal ezt a hűs finomságot, a fagyisdoboz hosszú ideig hidegen tartja!

Vidd nyugodtan magaddal ezt a hűs finomságot, a fagyisdoboz hosszú ideig hidegen tartja!

Már alig várjuk a nyarat, hiszen ez az évszak a kirándulások, a nyaralások, a grillezés, a szabadtéri programok időszaka, valamint végre itt a fagyiszezon, amelyhez a fagyisdoboz elengedhetetlen kellék lesz.

A fagylaltot mindenki szereti, felfrissít egy forró nyári napon, változatos ízvilága pedig rengeteg kombinációs lehetőséget biztosít.

 

Ha cukrászdát üzemeltetsz, akkor itt az ideje a megrendelésnek, kapcsold be a fagyihűtőt, hogy az első meleg napon már kínálhasd vendégeidnek ezt a jeges finomságot.

 

Mibe tedd a fagylaltot?

 

Az ostyatölcsér egy klasszikus fagyitartó, azonban egyre többen igénylik azt, hogy ne ebbe add oda a kiválasztott finomságot és ennek több oka is lehet:

 

  • Gluténérzékenyek: a cöliákia miatt a szervezetbe nem kerülhet be glutén, azonban az ostyatölcsér búzából készül. Egyre több cukrászda, fagyizó kínál gluténmentes tölcsért, azonban sok esetben a tárolási, raktározási körülmények nem megfelelőek, így ezek a tölcsérek is gluténnel szennyeződnek.

 

Ha a gluténérzékeny azt látja, hogy a két tölcsér egymás mellett van, vagy láthatóan kerülhet rá valahonnan glutén, akkor, ha nem kínálsz neki fagyispohár alternatívát, inkább le fog mondani a fagyidról!

 

  • Kisgyermekek: a szülők sokszor nem szeretnék, ha összekenné a gyerek a ruháját, kezét, környezetét a csöpögő fagylalttal, ezért igénylik, hogy fagyispohárba vagy dobozba tedd helyette a finomságot.

 

  • Fiatalok, idősek: nem mindenki szereti tölcsérből nyalogatni a fagyit, inkább pálcikával ennék meg pohárból, ezért mindenképpen kínáld fel számukra ezt a lehetőséget.

 

  • Elviteles vásárlók: sokan a család, illetve vendégek számára vásárolják a termékedet, ehhez azonban olyan szállítódobozra van szükséged, ami sokáig tartja a hőmérsékletet, így nem fog elolvadni a fagyi addigra, mire hazaviszik.

 

Ajánlataink a fenti problémák orvoslására

 

Oldalunkon a legjobb helyen jársz, ha alternatívát keresel a tölcsérre. A papír fagyispoharak és -tégelyek közt minden terméket megtalálsz, amire szükséged lesz, most még időben vagy! Rendeld meg minél hamarabb a szükséges tárolódobozokat és a kiegészítő termékeket, például a kanalat és a szalvétát.

 

Fagyisdoboz ajánlataink

 

Többféle anyagból kínálunk fagyisdobozokat, és a méretet tekintve is érdemes széles választékot tartanod, hiszen a vásárlók is vehetnek kevesebb és nagyobb mennyiségű fagyit is.

 

A klasszikus fagylaltospohár egy környezetbarát termék, mivel papírból készült, azonban a belseje PE (polietilén) bevonatot tartalmaz annak érdekében, hogy ne ázzon át. Sokféle méretben kínáljuk, a fehér verziót logózni is tudjuk.

 

A CLASSIC szettben 8-féle mintázatú fagyisdobozt találsz vidám nyári színekben, fiatalos hangulatot árasztva. Ne feledd: a dizájn is hozzájárul a fogyasztás élményéhez.

 

Ha pedig a 100%-ban környezetbarát megoldást keresed, akkor a szintén papírból készült, azonban PLA bevonatos fagyispoharat ajánljuk, mert a PLA is környezetbarát anyag, mivel magas keményítőtartalmú gabonából készül. A terméken található falevél minták is a természetet idézik, zöld, sárga és piros színben kínáljuk.

 

Az elviteles fagyira az Aréna fagylaltos habdobozunk a legmegfelelőbb, ami thermodoboz, így sokáig nem olvad el benne a beletett finomság. A tetejével együtt árusítjuk. Négyféle méretben vásárolhatod meg. Expandált polisztirolból (XPS) készült.

 

Kiegészítő terméknek vásárolj biomassza fagyiskanalat, amivel el tudják fogyasztani a vásárlók a megvett hideg édességet.


Készülj fel időben a fagyiszezonra és tedd a kosaradba a fenti termékeket. Ha további információra lenne szükséged, akkor keresd ügyfélszolgálatunkat!