Poharak Papír termékek öko csomagolás Eldobható műanyag termékek Egyedi termék gyártás Kiegészítő termékek Higiéniai termékek

Indepack Applikáció

2019-02-25

Rendeléseidet mostantól okostelefonodról is indíthatod gyorsan és kényelmesen. Töltsd le ingyenes applikációnkat és élvezd a mobilbarát verzió előnyeit!

olvass tovább ...

Csomagolj gabonába!

2018-02-02

Manapság fontos, hogy óvjuk környezetünket, ezért új biopolimer termékekkel bővítettük kínálatunkat.

olvass tovább ...

Az ételszállító dobozok és a műanyag poharak anyagáról

2015-06-12

Az éttermi és vendéglátóipari csomagolás terén partnereink általában csak forma és űrméret alapján szoktak választani (például fél literes kerek leveses edény, 270ml-es savanyús doboz), ugyanakkor a megfelelő csomagolás kiválasztásánál rendkívül fontos a megfelelő anyagfajta megválasztása is. Itthon korábban a termékek PS jelzésű polisztirolból készültek, később jelentek meg a PP jelzésű polipropilén edények. Ezek a mai napig a legnépszerűbb műanyag csomagolóeszközök alapanyagai.

olvass tovább ...

Papírpoharak - Melyik méret mire alkalmas?

2015-06-10

Ha most indítja kávázóját, talán segítségére lehet az alábbi néhány információ a kávéfajták és a pohár űrméretek viszonyáról.

olvass tovább ...

Egyedi pizza doboz

2015-06-01

a pizza dobozok ma már túlmutatnak korábbi funkciójukon. A csomagolás nem csak az ételt védi és segíti a szállítást, de márkaépítő hatása is van. Talán ezért látjuk mi is azt, hogy a pizzériák nagyobb része keres bennünket olcsó és egyedi pizza doboz megvalósítására vonatkozó tervekkel.

olvass tovább ...