Papírtálca gyártás - logózott papírtálcák

Ha streed food vendéglátóhelyed van, minden bizonnyal szükséged van egyedi hamburger tálcára, vagy másnéven street food papír tálcára. Az Indepack rengeteg street food étteremnek gyárt egyedileg papírtálcát, így pontosan tudjuk mire van szükséged.  Zsírpapír nyomtatást is vállalunk.

Papírtálca gyártás rövid határidővel, már 1000 db-tól is elérhető! Igény esetén egyedi méretű, kombinációjú vagy nyomatú tálca is rendelhető!

AJÁNLATOT KÉREK!

Milyen előnyökkel jár az egyedi street food papírtálca gyártás?

  • Megkülönböztet a versenytársaktól. Ha például az éttermed mellett két másik vendéglátóegység is ugyanolyan, jelöletlen street food tálcában adja elvitelre az ételt, akkor a pulttól való távozás után senki nem fogja tudni megmondani, hol is vásárolt az adott személy. Viszont egy saját logóval ellátott, egyedi papírtálcával ez nem kérdés többé.
  • "Ingyenes" reklámeszköz. A Street Food tálcákat előszeretettel viszik el a vendégek, hiszen akár menet közben, kézből is fogyasztható a rajta kínált étel. Azzal pedig, hogy az utcán a saját logóddal ellátott papírtálcával sétál a vendég, saját maga fogja hirdetni a helyet. 
  • Javítja a vendégélményt. Azzal, hogy Street Food tálcán kínálod az ételt, a vendég kulturált körülmények között tud fogyasztani, nem kell egy szafttól tocsogó hamburgerrel sétálnia az utcán. A zsírpapírnak köszönhetően a tálca nem fog átázni sohasem.

AJÁNLATOT KÉREK!

Milyen Streed Food papírtálcákat rendelhetsz?

Az Indepack.hu-nál szinte mindenféle Street Food papírtálcát gyártunk. 

  • Egyedi méretre van szükséged? Megoldható!
  • Speciális kialakítású tálcát rendelnél? Már gyártjuk is!
  • Egyedi logóval vagy nyomattal ellátott Street Food tálcát vásárolnál? Semmi probléma!
  • Egyedi nyomatú tálcapapírra, zsírpapírra van szükséged? Hova küldhetjük?

Nálunk nincs lehetetlen. Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha egyedi igényeid vannak. Segítünk!

Indepack papírtálca gyártó

Kérj árajánlatot Street Food és hamburgeres papírtálca gyártásra, egyedi logózásra / nyomtatásra! Az Indepack.hu-nál több, mint 10 éves iparági tapasztalattal segítünk átjutni az egyedi csomagolóeszköz gyártás útvesztőjén. Ha most rendelnél először egyedi csomagolóanyagot, keress bátran elérhetőségeinken! Segítünk már a legelső lépésben is.

Kész ötlettel rendelkezel? Oszd meg velünk és megvalósítjuk számodra!

AJÁNLATOT KÉREK!