Egyedi műanyag pohár gyártás

Habár a műanyag poharak sajtója nem a legjobb, még mindig az egyik legnépszerűbb pohártípusról beszélünk. Jó ár-érték arányukkal és sokoldalúságukkal gyakorlatilag verhetetlenek a piacon. Ha te is a műanyag mellett voksolsz, javasoljuk az egyedi műanyag pohár nyomtatást, hogy valóan kitűnhess a versenytársaid közül.

Műanyag pohár gyártás rövid határidővel, már 500 db-tól is elérhető! Igény esetén egyedi méretű vagy nyomatú műanyag pohár is rendelhető!

AJÁNLATOT KÉREK!

Műanyag pohár logózás előnyei

  • Megkülönböztet a versenytársaktól. Ha például a vállalkozásod mellett két másik vendéglátóegység is ugyanolyan, jelöletlen műanyag pohárban adja elvitelre az italt, akkor az ajtóból való kilépés után senki nem fogja tudni megmondani, hol is vásárolt az adott személy. Viszont egy saját logóval ellátott, egyedi műanyag pohárral ez nem kérdés többé.
  • "Ingyenes" reklámeszköz. Pohárra akkor is szükséged van, ha nem szeretnél egyedi dizájnt kérni. Akkor miért is ne használnád ki a lehetőséget és alkotnál meg egy gyakorlatilag ingyenes reklámeszközt? A vendégeid saját maguk fogják hirdetni a céged, csupán azzal, hogy sétálnak az utcán.
  • Olcsó. Gyakorlatilag a műanyag pohár az egyik legolcsóbb személyre szabható ”csomagolóanyag”.

AJÁNLATOT KÉREK!

Miért dönts az egyedi műanyag pohár mellett?

Akár vendéglátóegységet üzemeltetsz, akár rendezvényszervező vagy, elviteles-eldobható pohárra minden esetben szükséged lesz. Persze a papíré a jövő, de amíg elérhetők a műanyag poharak, addig érdemes kihasználni a lehetőséget. Ennél olcsóbban biztosan nem tudsz eldobható poharakat vásárolni.

A műanyag pohárba hideg és forró italt is tölthetsz, jól bírják a terhelést. Szinte bármilyen méretben elérhetőek (standard méretek mellett egyedi műanyag pohár gyártást is vállalunk).

Legtöbb esetben a tamponos logózást ajánljuk. Itt az alacsony minimális példányszám és az alacsony klisé költség mellett jellemző, hogy maximum 2 direktszín alkalmazása lehetséges. A nyomat mérete a pohár méreteitől függően 20-50 mm közötti szélességben szokott megvalósulni. Amit a tervezésnél érdemes figyelembe venni, hogy a poharak többségénél a nyomat maximális magassága nagyobb lehet, mint a szélessége. A technológiánál nem akadály, ha bordás falú poharat választasz, mivel nálunk ez is szépen nyomható.

 

Műanyag pohár méretek

Kínálatunkban az alábbi műanyag pohár típusok érhetők el egyedi nyomtatásra:

  • Műanyag feles pohár, espresso pohár (0,8 – 1,0 – 1,5 – 1,8 dl)
  • Műanyag kávés pohár (2,0 – 2,5 – 3,0 dl)
  • Műanyag üdítős pohár (4,0 – 5,0 dl)

AJÁNLATOT KÉREK!

Indepack műanyag pohár gyártó

Kérj árajánlatot műanyag pohár feliratozásra, egyedi logózásra / nyomtatásra! Az Indepack.hu-nál több, mint 10 éves iparági tapasztalattal segítünk átjutni az egyedi csomagolóeszköz gyártás útvesztőjén. Ha most rendelnél először egyedi csomagolóanyagot, keress bátran elérhetőségeinken! Segítünk már a legelső lépésben is.

Kész ötlettel rendelkezel? Oszd meg velünk és megvalósítjuk számodra!

AJÁNLATOT KÉREK!