Zsírpapír nyomtatás

Zsírpapírra számos helyen szükséged lehet, ha vendéglátóegységet üzemeltetsz. Talán a street food-osok vagy hamburger árusok azok, akiknél a legtöbb zsírpapír fogy, mivel a street food tálcák aljára is ez kerül.  Cégünk egyedi zsírpapír nyomtatást vállal, így személyre szabott csomagolópapírral bélelheted az elviteles dobozaidat.

Csomagolópapír és zsírpapír nyomtatás rövid határidővel, már 10000 db-tól is elérhető! Igény esetén egyedi méretű zsírpapír is rendelhető!

AJÁNLATOT KÉREK!

Zsírpapír nyomtatás előnyei

  • Egyedi megjelenés. Ha vendéglátóegységet üzemeltetsz, zsírpapírra minden bizonnyal szükséged van. Akkor már miért is ne használhatnál saját logóval ellátott zsírpapírt? Prémium hatást nyújt, ráadásul még reklám eszköznek sem utolsó.
  • Kedvező ár. A zsírpapír nyomtatás igen kedvező áron érhető el, hiszen viszonylag egyszerű folyamatról van szó. Ezen már tényleg nem érdemes spórolni.
  • Hiánypótló. Zsírpapír nélkül átázhat a papírtálca, amit nem engedhetsz meg magadnak, ha prémium minőségű ételeket árulsz. Legyél stílusos, és használj logózott zsírpapírt!

 

AJÁNLATOT KÉREK!

Milyen feltételek mellett rendelhetsz egyedi zsírpapír nyomtatást?

Egyedi hamburger, hot dog tasak, logózott zsírpapír és egyedi gyártású csomagolópapír gyártást vállalunk. Ha egyedi gyártású zsírpapír gyártót keresel, akkor a megfelelő helyen vagy. 

Egyedi pergamenpótló és zsírzáró réteggel ellátott (laminált)  papírok logózása, egyedi méretben történő gyártása kis mennyiségtől, zsírpapír egyedi gyártása (akár egyedi méretben) 10000db-tól érhető el.

A szöveget/emblémát/logót kérjük eljuttatni a részünkre.

Milyen zsírpapírok, csomagolópapírokat rendelhetsz egyedi nyomtatással?

  • Hamburger, szendvics csomagolópapír
  • Süteményes csomagolópapír
  • Húscsomagoló papír
  • Hamburger tálca papír
  • Hamburger tasak, pita tasak, lángos tasak, krumplis tasak, hot-dog tasak

AJÁNLATOT KÉREK!

Indepack zsírpapír gyártó

Kérj árajánlatot csomagolópapír, zsírpapír gyártásra, egyedi logózásra / nyomtatásra! Az Indepack.hu-nál több, mint 10 éves iparági tapasztalattal segítünk átjutni az egyedi csomagolóeszköz gyártás útvesztőjén. Ha most rendelnél először egyedi csomagolóanyagot, keress bátran elérhetőségeinken! Segítünk már a legelső lépésben is.

Kész ötlettel rendelkezel? Oszd meg velünk és megvalósítjuk számodra!

AJÁNLATOT KÉREK!