Egyedi szalvéta nyomtatás

A szalvétáknak sokszor nem tulajdonítunk túl nagy szerepet, hiszen csak a száj és a kezek megtörlésére jó. De valóban csak ennyi lenne? Akár éttermed, kávézód vagy bárod van, netalántán egy különleges eseményre készülsz, a szalvéta elengedhetetlen fogyóeszköz. Egyediesítéssel az unalmas szalvétából reklámeszköz lesz, vagy egy különleges emléktárgy, amire jó visszagondolni később.

Egyedi feliratos szalvéta gyártás rövid határidővel, már 500 db-tól is elérhető! Igény esetén egyedi méretű vagy nyomatú szalvéta is rendelhető!

AJÁNLATOT KÉREK!

Az egyedi szalvéta előnyei

  • "Ingyenes" reklámeszköz. Sokszor a vendégek csak zsebre teszik a szalvétát, mondván „jó lesz az későbbre is”. Ha ez egy egyedi, saját logóval ellátott szalvéta, akkor még órákkal vagy napokkal később eszébe fog jutni a hely, ahol korábban vásárolt.
  • Így is-úgy is szükséged van rá. Szalvétára akkor is szükséged van, ha nem szeretnél egyedi dizájnt kérni. Akkor miért is ne használnád ki a lehetőséget és alkotnál meg egy teljesen egyedi darabot? Alacsony költséggel csinálhatsz az unalmas szalvétából egy vicces/hasznos eszközt.
  • Emlékezetes. Ha például esküvőre tervezel egyedi szalvétát nyomtatni, egészen biztos, hogy évekkel-évtizedekkel később is jó érzés lesz kézbe venni az emlékbe elrakott szalvétát. 

AJÁNLATOT KÉREK!

Milyen feltételek mellett rendelhetsz egyedi feliratos szalvétát?

Szalvéták logózása cégünknél már 500 db-tól elérhető. Kisebb mennyiség esetében a tamponos logózást ajánljuk. Itt az alacsony minimális példányszám és az alacsony klisé költség mellett jellemző, hogy maximum 2 direktszín alkalmazása lehetséges. 

Ugyanakkor, ha nagyobb példányszámban gondolkodsz (10.000db-tól), akkor a szalvéta flexonyomása áll rendelkezésedre. Itt maximálisan 1 szín nyomható, viszont akár a szalvéta minden oldalán nyomható és a teljesen egyedi hajtás sem akadály. A gyártás átfutási ideje a választott technológiától és példányszámtól függően kb. 1-3 vagy kb. 3-4 hét.

Milyen eseményekre ajánlunk egyedi szalvétát?

  • Vendéglátóegységek (éttermek, bárok, kávézók, stb.) mindennapi kiszolgálásához
  • Céges rendezvények (pl. csapatépítő, konferencia, stb.)
  • Születésnapok, gyerekzsúrok
  • Eljegyzési party
  • Esküvő
  • Házibuli (legény- és lánybúcsúba egyaránt)

AJÁNLATOT KÉREK!

Indepack egyedi szalvéta gyártó

Kérj árajánlatot egyedi szalvéta feliratozásra, logózásra / nyomtatásra! Az Indepack.hu-nál több, mint 10 éves iparági tapasztalattal segítünk átjutni az egyedi csomagolóeszköz gyártás útvesztőjén. Ha most rendelnél először egyedi csomagolóanyagot, keress bátran elérhetőségeinken! Segítünk már a legelső lépésben is.

Kész ötlettel rendelkezel? Oszd meg velünk és megvalósítjuk számodra!

AJÁNLATOT KÉREK!