Pizza doboz gyártó - egyedi pizzás dobozok

Éttermet vagy pizzériát üzemeltetsz? Azt hiszem nem kell ragozni, hogy szükséged van egyedi pizzás dobozra! Legjobb, ha a vendéglátóegységed saját logója és mottója szerepel rajta, de ha szeretnéd, segítünk a dizájn választásban. 

Pizza doboz gyártás rövid határidővel, már 1000 db-tól is elérhető! Igény esetén egyedi méretű pizzás doboz is rendelhető az alap méreteken felül!

AJÁNLATOT KÉREK!

Miért jó az egyedi pizza doboz nyomtatás?

  • Megkülönböztet a versenytársaktól. Nem kérdés, hogy az egyedi pizzás doboz egyfajta megkülönböztető eszközként is funkcionál. A saját logóval vagy felirattal ellátott dobozok egyedivé és összetéveszthetetlenné teszik vállalkozásod.
  • Kötelező reklámeszköz. Pizzás dobozra így is-úgy is szükséged van, miért ne választanál egyből egy személyre szabott darabot, amely akár reklám funkciót is betölthet? A vásárló minél többször látja a vendéglátóegységed logóját, annál inkább megjegyzi a helyet.
  • Tükrözi az éttermed. Ha például tradicionális olasz pizzát árulsz, kötelező helye van az olasz zászlónak a dobozon is. De ha valamilyen ételkülönlegességet árulsz, akár teljesen egyedi formájú dobozzal is megkülönböztetheted magad. 

AJÁNLATOT KÉREK!

Pizza doboz készítés

Talán nem túlzás azt állítani, hogy mi vagyunk a főváros egyik  legjelentősebb pizza doboz gyártója. Szinte bármilyen elképzelésed is legyen az egyedi pizzás doboz nyomtatással kapcsolatban, mi megvalósítjuk számodra.

Összesen 20 különböző méret/kivitel kombinációból választhatsz, fehér vagy barna alapanyagokból egyaránt. 

Általános nyomatú pizza dobozokat akár raktárról, míg az egyedi mintájú, 2 színnel nyomott egyedi pizza dobozokat körülbelül 6 hét alatt tudjuk legyártani. Ha egyedi méretű/formájú pizza dobozra van szükséged, akkor is jó helyen vagy nálunk.

Pizza doboz típusok

  • Négyszög alakú pizzás doboz
  • Hatszög alakú pizzás doboz (csapott sarkú)
  • Pizza szelet doboz

AJÁNLATOT KÉREK!

Indepack pizzás doboz gyártó – a megbízható és hosszú távú partner

Étterem tulajdonosként törekedned kell a hosszú távú és megbízható partnerekre. Nincs is annál kellemetlenebb, amikor elfogy a készlet és a beszállító szőrén-szálán eltűnik, vagy csak túl későn tud szállítani. Ezt nem engedheted meg magadnak! Válassz megbízható partnert!

Kérj árajánlatot pizza doboz nyomtatásra, gyártásra! Az Indepack.hu-nál több, mint 10 éves iparági tapasztalattal segítünk átjutni az egyedi csomagolóeszköz gyártás útvesztőjén. Ha most rendelnél először egyedi csomagolóanyagot, keress bátran elérhetőségeinken! Segítünk már a legelső lépésben is.

Kész ötlettel rendelkezel? Oszd meg velünk és megvalósítjuk számodra!

AJÁNLATOT KÉREK!