Papírtasak, papírtáska gyártás és logózás

Különböztesd meg magad versenytársaidtól egyedileg gyártott papírtasakkal és papírtáskával! A saját logóval ellátott táskák kiváló reklámeszközök, hiszen a vásárló magával viszi a cég emblémáját, ami így több száz vagy több ezer más járókelőhöz is eljut.

Papírtáska gyártás rövid határidővel, már 500 db-tól is elérhető! Igény esetén egyedi méretű zacskó, tasak is rendelhető!

AJÁNLATOT KÉREK!

Milyen előnyökkel jár az egyedi papírtáska és papírtasak nyomtatás?

  • Megkülönböztet a versenytársaktól. Ha például az éttermed mellett két másik vendéglátóegység is ugyanolyan, jelöletlen papírtáskában adja elvitelre az ételt, akkor az ajtóból való kilépés után senki nem fogja tudni megmondani, hol is vásárolt az adott személy. Viszont egy saját logóval ellátott, egyedi papírtáskával ez nem kérdés többé.
  • "Ingyenes" reklámeszköz. Papírtáskára és tasakra így is-úgy is szükséged van. Az egyedi papírtasak készítés költsége pedig szinte elenyésző más reklám eszközökhöz képest. A vásárlóid saját maguk fogják hirdetni a helyet, csupán azzal, hogy sétálnak az utcán.
  • Prémium hatás. Egyedileg logózott papírtáskával hitelessé válik a vállalkozásod, ráadásul még a környezetet is véded a döntéseddel.

AJÁNLATOT KÉREK!

Miért dönts a papírtáska mellett?

Nem kérdés, hogy a zöldebb jövő érdekében a vállalkozásoknak és a magánszemélyeknek is változtatni kell. Amennyiben cégeddel a papírtáskák és tasakok mellett döntesz, azt üzened magatokról, hogy számotokra fontos a környezet.

Az általunk forgalmazott papírtáskák kiváló minőségűek. Nagy teherbírás mellett esztétikusak és valódi prémium hatást keltenek. Tükrözik a vállalkozásod elhivatottságát.

Ráadásul a papírtáskák egyre költséghatékonyabb megoldásnak bizonyulnak. Sőt, szinte bármilyen méretben elérhetőek (standard méretek mellett egyedi papírtáska gyártást is vállalunk).

 

Papírtáska, tasak típusok

Az alábbi papírtáska típusok érhetők el egyedi nyomtatással:

    • Szalagfüles papírtáska: költséghatékony és elegáns megoldás
    • Sodrottfüles papírtáska: nagy teherbírású, elegáns és prémium hatást keltő megoldás

  • Talpas papírtasak: műanyag zacskók kiváltására, olcsó és praktikus megoldás

 

  • Éltalpas papírtasak: pékáruk, sütőipari termékeknek

AJÁNLATOT KÉREK!

Indepack papírtasak, papírtáska gyártó

Kérj árajánlatot papírtáska és papírtasak gyártásra, egyedi logózásra / nyomtatásra! Az Indepack.hu-nál több, mint 10 éves iparági tapasztalattal segítünk átjutni az egyedi csomagolóeszköz gyártás útvesztőjén. Ha most rendelnél először egyedi csomagolóanyagot, keress bátran elérhetőségeinken! Segítünk már a legelső lépésben is.

Kész ötlettel rendelkezel? Oszd meg velünk és megvalósítjuk számodra!

AJÁNLATOT KÉREK!