Egyedi ÚjraPohár (repohár) gyártás

Az elmúlt évtizedben egyre több fesztiválon, koncerten és egyéb szabadtéri eseményen lehet találkozni kemény műanyagból (PP) készült, ún. "fesztivál poharakkal" vagy ahogy mi hívjuk őket: ÚjraPoharakkal. A köznyelvben ugyanakkor a "repohár" szó terjedt el.

Mi az a rePohár®?

A rePohár® 2016. októbere óta a Smoke Shop Center Bt. szóvédjegye. A saját gyártású megfelelőinket ÚjraPohár néven forgalmazzuk, amely funkcionalitásában és minőségében is felveszi a versenyt az eredeti rePohárral®. 

Az ÚjraPoharaink törhetetlen műanyagból, egészen pontosan polipropilénből (PP) készülnek. Többször használható és akár mosogatógépben is mosható fesztiválpoharak, amik környezetbarát módon teszik lehetővé az elviteles italfogyasztást.

Műanyag ÚjraPohár gyártás rövid határidővel, már 200 db-tól is elérhető! Igény esetén egyedi méretű vagy nyomatú ÚjraPohár is rendelhető!

AJÁNLATOT KÉREK!

ÚjraPohár nyomtatás előnyei

  • Megkülönböztet a versenytársaktól. Ha például egy fesztiválon a melletted lévő két másik vendéglátó egység is ugyanolyan, jelöletlen fesztiválpohárban adja elvitelre az italt, akkor a távozás után senki nem fogja tudni megmondani, hol is vásárolt az adott személy. Viszont egy saját logóval ellátott, egyedi ÚjraPohárral ez nem kérdés többé.
  • "Ingyenes" reklámeszköz. Pohárra akkor is szükséged van, ha nem szeretnél egyedi dizájnt kérni. Akkor miért is ne használnád ki a lehetőséget és alkotnál meg egy gyakorlatilag ingyenes reklámeszközt? A vendégeid saját maguk fogják hirdetni a céged, csupán azzal, hogy sétálnak a tömegben a saját ÚjraPoharaddal.
  • Környezetbarát. Sok fesztiválon eleve már csak újrahasználható/mosogatható pohárral engednek üzemelni. De ha nincs is ilyen szabályozás, akkor is ajánljuk az ÚjraPoharakat, hiszen ezzel mutatod vásárlóidnak: figyelsz a környezetedre. 

AJÁNLATOT KÉREK!

Miért dönts az egyedi ÚjraPohár mellett?

Ha vendéglátóegységet üzemeltetsz vagy fesztiválokon, rendezvényeken árulsz italokat, minden bizonnyal szükséged van elviteles pohárra. A jövő egyértelműen a környezetbarát megoldások felé mutat, így idővel elkerülhetetlenné válik a ÚjraPohár-hoz hasonló elviteles poharak használata.

Az ÚjraPoharakba hideg és meleg italt is tölthetsz, kiválóan bírják a terhelést. Összesen 3 különböző űrméretben gyártjuk (3, 4 és 5 dl), így garantáltan megtalálod a célodnak megfelelő méretet. 

A vastagfalú mosogatható poharakat többféle választható alapszínnel kérheted. Kisebb grafikai elemek vagy nagyobb egybefüggő nyomatok megjelenítése akár 3 színnel is elérhető.

Az ÚjraPohárral egy környezetbarát megoldást kínálunk a rendezvények és vendéglátóhelyek hulladék csökkentésére. Poharaink akár 100-szor is elmoshatóak anélkül, hogy ez a pohár vagy a nyomat minőségének romlásával járna.

ÚjraPoharat egyedi nyomattal 3-4 hetes átfutási idővel tudsz rendelni, min. 200 db-tól!

AJÁNLATOT KÉREK!

Indepack ÚjraPohár gyártó

Repohár gyártást, nyomtatást keresel?

Kérj árajánlatot ÚjraPohár feliratozásra, egyedi logózásra / nyomtatásra! Az Indepack.hu-nál több, mint 10 éves iparági tapasztalattal segítünk átjutni az egyedi csomagolóeszköz gyártás útvesztőjén. Ha most rendelnél először egyedi csomagolóanyagot, keress bátran elérhetőségeinken! Segítünk már a legelső lépésben is.

Kész ötlettel rendelkezel? Oszd meg velünk és megvalósítjuk számodra!

AJÁNLATOT KÉREK!