4 dl műanyag pohár - bordázott falú - Lime , ∅95MM, fedelezhető
4 dl műanyag pohár - bordázott falú - Lime , ∅95MM, fedelezhető
14,73 Ft + áfa/db
ÚJ

4 dl műanyag pohár - bordázott falú - Lime , ∅95MM, fedelezhető

4 dl

Ha fedelezhető poharat keresel kedvezőbb áron, mint a prémium shaker poharaink, akkor ez a te poharad. Vékonyabb anyagú, mint a shaker poharaink, de bordáinak köszönhetően megfelelő tartást biztosít. Használhatod shakekhez, limonádékhoz, jégkásához. Ha más típusú poharakat keresel, akkor nézd meg a műanyag poharak tetővel kategóriát!

Válaszd hozzá a shaker poharakhoz tartozó tetőket.

Házhozszállítás

Saját autóval és futárszolgálattal, akár díjmentesen.

Valós raktárkészlet

Termékeinket 2000 m2-en raktározzuk a folyamatos ellátás érdekében. 

24h

A rendelésedet akár a következő munkanapra kiszállítjuk.

Megbízhatóság

15 év piaci tapasztalat. Több, mint 16000 partner bizalma.

Raktáron :  10250 db
14,73 Ft + áfa/db
10250 db raktárról, azonnal
A megrendelt árut akár díjmentesen kiszállítjuk. INFO »
Kiszerelés: 50 db / csomag, 1600 db / karton
Magasság/méret
115 mm
Átmérő felül/alul
90 mm / 65 mm
Szín
átlátszó
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Valós vásárlói vélemények
Részletek
4 dl műanyag pohár - bordázott falú - Lime
A 400 ml-es bordázott falú „Lime” pohár egy átlátszó, polipropilén (PP) anyagból készült termék, amelyet egyszerhasználatos, eldobható műanyag pohárnak terveztek. A pohár tervezésekor a praktikusság és a kényelem volt a fő szempont. A „Lime” pohárra lehet külön kérni shaker tetőt is, melyet a kiegészítő termékek között megtalál.
A pohár bordázott falú kialakítása két fő célra szolgál. Először is, a bordázott felület megadja a pohárnak a megfelelő tapadást, így könnyen tartható, és nem csúszik ki a kezekből. Ez különösen fontos, ha hideg italokat tartalmaz, amelyek megcsúszhatnak a sima felületen. Másodszor, a bordázás esztétikailag is vonzó megjelenést kölcsönöz a pohárnak, amely kellemesebb érzést nyújt az ital fogyasztása közben.
A pohár térfogata 400 ml, ami ideális mennyiségű italt jelent egy frissítő koktél vagy üdítő elfogyasztásához. A méret praktikus, könnyen kezelhető, és kényelmesen elfér a kézben.
Az átlátszó PP anyag, amelyből a pohár készült, előnyös tulajdonságokkal rendelkezik. Először is, az átlátszóság lehetővé teszi, hogy könnyedén látható legyen az ital mennyisége a pohárban, így könnyen ellenőrizhető, hogy mennyi italt fogyasztottunk már el. Másodszor, a polipropilén anyag könnyű, de tartós, így a pohár nem törik vagy repedezik könnyen, és biztonságosan használható. Emellett a PP anyag nem befolyásolja az ital ízét vagy illatát, így az ital friss és ízletes marad. Továbbá ez a termék olcsóbb és könnyebb anyagból készült, mint a műanyag shaker poharak.
Adatok
Alternatív megnevezés:
Bordázott falú shaker pohár 400 ml
Anyag:
polipropilén (PP)
Brand:
Wimex
Űrméret (ml):
400 ml
Cikkszám:
POH-00-01022
Min. rendelhető mennyiség:
50 db
Választható mennyiségek:
50 db, 100 db, 150 db, 200 db, ...