Pohár, poharak

Poharak

Olcsó csomagolóeszközt keresel, megbízható beszállítótól, akinek valódi raktárkészlete van? Jó helyen vagy: 10+ év tapasztalat, 16000+ partner, alacsony árak, raktárkészlet 2000m2-en, akár másnapi kiszállítás saját autóval vagy futárszolgálattal. A vendéglátás során az első kérdés a vendéghez, hogy milyen italt fog fogyasztani. Ezért nagyon fontos kérdés a pohár, poharak beszerzése. Ha elviteles poharakat használsz, akkor nálunk mindent be fogsz tudni szerezni, legyen szó bármilyen italról. Akár hideg vagy meleg, alkoholos vagy alkoholmentes, rövid vagy hosszú ital szervírozására keresel poharakat, esetleg fagylaltospohárra, szívószálra, keverőre van szükséged, itt megvásárolhatod.

 

A poharakat egyedi felirattal vagy logózással is kérheted, ezzel egyedivé teheted a terméket, és megkülönböztetheted magadat a versenytársaktól.

Műanyag pohár, poharak

 

Az eldobható műanyag poharak nagyon népszerűek, hiszen hideg és meleg italok tárolására is alkalmasak, és használat után egyszerűen eldobhatóak. Általában polipropilénből készülnek, szelektíven gyűjthetők. A műanyag poharak legnagyobb előnye az olcsóság, a széles felhasználási terület és a könnyű kezelhetőség.

 

Szívószálak, keverők

 

Szívószálat és keverőpálcát ma már csak környezetbarát alapanyagból készítünk. Jellemző alapanyag a papír és a biomassza, melyek használat után nem terhelik a környezetet, hanem biológiailag lebomlanak. Vásárolhatsz vékony vagy vastag szívószálat, és lehetőség van az egyedileg csomagolt szívószál megvásárlására is. A keverőpálcák fából készülnek, kávékhoz, teákhoz használatosak.

 

Fagylaltos poharak és tégelyek

 

Sétálókelyheink többféle méretben és nagyon szép grafikával készülnek. Alapanyaguk papír, a külső réteg pedig PE vagy PLA bevonatot kapott a vízállóság érdekében. A papír fagyispohár környezetbarát és praktikus, használat után eldobható, de mégsem szennyezi a környezetet. Ezt a poharat fehér színben is megvásárolhatod, többféle méretet kínálunk, és egyedi grafikát is tudunk rá nyomtatni.

 

A fagyik szállításához használj fagylaltos thermo habdobozt, amelynek teteje is van, így megfelelő módon szigetel, hőtartó!

 

Papírpoharak és tetők

 

A papírpohár népszerű, környezetbarát, trendi, és egyedileg logózható. Hideg és meleg ital is tölthető bele, többféle színben is megtalálhatod nálunk. Vásárolj rá műanyag tetőt is, és nem fog szállításkor kifolyni az ital, ráadásul a hőmérséklete is jobban tartható!

 

Ebben a kategóriában fészkes vagy füles papír pohártartót is találsz, valamint a papír pohárgyűrűt, amely megakadályozza, hogy a vendég megégesse a kezét. A gyűrűt egyedi nyomattal is el tudjuk készíteni.

 

Műanyag poharak tetővel

 

Ebbe a kategóriába a koktélospoharaink kerültek, melyek víztiszta műanyagból készültek, nagyon mutatósak, alkalmasak shake, koktél, egyéb ital tárolására és műanyag tetővel rendelkeznek.

 

Komposztálható, lebomló poharak

 

Környezettudatos választás a PLA-ból készült, víztiszta, bármilyen hideg ital felszolgálására alkalmas lebomló pohár, poharak. Ezek a poharak vastagabb falúak, így exkluzív hatást keltenek. Kiválóak bármilyen rendezvényre.

 

Partypohár, exkluzív pohár

 

Ezeket a poharakat olyan rendezvényekhez ajánljuk, ahol nem lehetséges üvegpoharat használni, de fontos a jó megjelenésű pohár. Keményfalú, víztiszta, egyszer használatos, pálinkás, boros, koktélos, pezsgős, long drink poharakat találsz ebben a kategóriában.

 

Mosogatható és törhetetlen poharak

 

Polikarbonátból készült, mosogatható, többször használható, törhetetlen poharak, melyek minden olyan partin használhatók, ahol nem ajánlatos az üvegpohár, de exkluzív megjelenésű poharakra van szükség.

 

Döntsd el, milyen fajta poharakat szeretnél használni, vagy próbálj ki többfélét hatalmas választékunkból. Tedd a kosárba, és válassz mellé egyedi logózást is! Ebben az esetben munkatársaink rövidesen jelentkezni fognak az árajánlattal.