papirtanyer-lebomlo-tanyer-cukornad-papirtalca-kor-26cm-3-reszes
Komposztálható cukornád (papír) tányér 26cm, 3 részes
38,80 Ft + áfa/db

Komposztálható cukornád (papír) tányér 26cm, 3 részes

3 részre osztott

A papírtányér a korábban forgalmazott, de törvény által kivezetett egyszer használatos műanyag tányér tökéletes helyettesítője. Hideg és meleg ételekhez egyaránt használható cukornádrostból készült tányér. Nagyon erős, masszív. 100% környezetbarát csomagolás. Így ismerheti még: papírtányér, biológiailag lebomló tányér, chinet, chinet papírtányér, papír tányér

Házhozszállítás

Saját autóval és futárszolgálattal, akár díjmentesen.

Valós raktárkészlet

Termékeinket 2000 m2-en raktározzuk a folyamatos ellátás érdekében. 

24h

A rendelésedet akár a következő munkanapra kiszállítjuk.

Megbízhatóság

Több, mint 10 év piaci tapasztalat. Több, mint 16000 partner bizalma

Raktáron :  1000 db
38,80 Ft + áfa/db
1000 db raktárról, azonnal
Kiszerelés: 500db/csomag, 500db/karton
Átmérő felül/alul
n.a.
Szín
fehér
Részletek
KOMPOSZTÁLHATÓ CUKORNÁD (PAPÍR) TÁNYÉR 26CM, 3 RÉSZES
A 26 cm-es Chinet tányér egy kör alakú, fehér színű, 3 részre osztott tányér, amely kiváló minőségű, egyszerhasználatos és eldobható termék. A tányér cukornádból készült, ami azt jelenti, hogy környezetbarát és megfelelően lebomlik, amikor kidobjuk.
Az anyag minősége biztosítja, hogy a tányér nem csak tartós és erős, hanem mégis könnyű és átlátszó. A 3 részre osztott design lehetővé teszi, hogy különféle ételeket tartsunk rajta, így több fogás egyszerre elfér, és azok könnyen elkülöníthetőek.
A Chinet tányér tökéletes választás minden olyan alkalomra, ahol egyszerhasználatos és könnyen eldobható tányér szükséges. Azok a családi összejövetelek, baráti vacsorák vagy akár születésnapi bulik, ahol nem szeretnénk mosogatni, ideális lehetőséget nyújtanak a Chinet tányér használatára.
Az anyag, amelyből a tányér készült, komposztálható és lebomló, így nem kell aggódnunk a környezet szennyezése miatt. Ez azt jelenti, hogy azok a személyek, akik fontosnak tartják a környezetvédelmet, a Chinet tányér használatával támogathatják ezt a célt.
Adatok
Anyag:
cukornád
Brand:
Kram
Cikkszám:
PAP-01-18002
Min. rendelhető mennyiség:
500 db
Választható mennyiségek:
500 db, 1000 db, 1500 db, 2000 db, ...
Helyettesítő termékek