Webshopunkat szebbre és modernebbre cseréltük. Biztonsági okokból az első vásárlásodkor akkor is újra kell regisztrálnod magad, ha már korábban vásároltál tőlünk.

Elnézést ha kellemetlenséget okozunk ezzel és bízunk abban, hogy elégedett leszel az új oldalunkkal! 

Szendvicses és fedeles papír dobozok

Hullámkarton dobozok szendvicses, hamburgeres és más ételek számára. Alapanyaguk végett ezek az ételes papírdobozok akár az otthon is komposztálhatók. A dobozokat többféle méretben, akár egyedi nyomattal is rendelheted. Klasszikus, de egyben praktikus csomagolás, ha hamburgeres, szendvicses, piadina dobozt keresel. Nagyobb dobozainkba akár komplett menüket is csomagolhatsz, ha a vendéget elvitelre kéri az ételt. Elviteles papírdobozok nyomatlan kivitelben raktárról, vagy egyedi méretű és logózású doboz gyártása hazai munkaerővel tőlünk.

12termék112

A hullámkarton ételes dobozok reneszánszukat élik. Ha erős ételcsomagoló dobozra van szükség és az elvitel tárgya sem folyékony étel, akkor ezek a papírdobozok szolgálhatják a megoldást. Ráhajtható fedeles kivitelük miatt az ételcsomagolás folyamán, nem kell a doboztetőt keresgélni. A papírdoboz összehajtása néhány másodperces művelet. A dobozokba igény szerint zsírpapírt is rendelhetsz. A hullámkarton dobozok megfelelnek a környezettudatos gondolkodásnak, A papír ételes dobozok alapkínálatuk szerint is sokféle méretben rendelhetők, de egyedi doboz gyártás sem jelent problémát számunkra. A szendvicses papírdoboz kedvelt csomagolás, ha koktélszendvicsről vagy nyitott szendvicsről van szó. További dobozaink között találsz megfelelő méretet, ha burrito dobozt, hamburger dobozt, menüs dobozt, lángos dobozt, palacsintás dobozt keresel.