Webshopunkat szebbre és modernebbre cseréltük. Biztonsági okokból az első vásárlásodkor akkor is újra kell regisztrálnod magad, ha már korábban vásároltál tőlünk.

Elnézést ha kellemetlenséget okozunk ezzel és bízunk abban, hogy elégedett leszel az új oldalunkkal! 

szendvicses-etelszallito-doboz-papir-karton-egybefedeles-osszecsukhato-fedeles-5szeletes
Szendvicses doboz 5 szeletes
70,30 Ft + áfa/db, (bruttó: 89,28 Ft/db)

Szendvicses doboz 5 szeletes

100%-ban lebomló, környezetbarát elviteles doboz. Így ismerheti még: papír ételdoboz, hamburger doboz, szendvics doboz

A cityline és a szendvicses hullámkartonból készült, fedeles dobozokat kérésedre akár egyedi logóval is le tudjuk gyártani. Ha a terméket a képen látható kivitelben, 1 színnel szeretnéd gyártatni, akkor azt felár nélkül teheted meg. A szolgáltatást egyszerűen csak dobd a kosaradba a termék mellé! A gyártást megelőzőn egy nyomóforma készítési díjjal kell még kalkulálnod. Mivel ennek a költségét a nyomat ismeretében tudjuk megadni, ezért a rendelést követően mindenképp felvesszük veled a kapcsolatot.
Ha a képen láthatótól eltérő kivitelű, fehér alapanyagból vagy több színnel (maximum kettő) történő egyedi karton elviteles dobozra volna szükséged, kérlek, lépj kapcsolatba velünk, hogy egyeztethessük elvárásaidat és egyedi ajánlatot adhassunk!

Raktáron
70,30 Ft + áfa/db, (bruttó: 89,28 Ft/db)
Részletek

Információ az egyedi szendvicses és cityline kartondoboz gyártásáról:

A szendvicses és cityline kartonból készült elviteles dobozokat a képen látható barna-barna, 3 rétegű „E” hullámkartonból gyártva (ez például a pizzadobozok szokásos alapanyaga), 1 színnel logózva, az azonos méretű dobozzal megegyező áron tudod megrendelni. A gyártás egyedüli plusz költsége a flexo nyomáshoz szükséges nyomóforma elkészítése.

Amennyiben más, esetleg egyedi méretű, más kivitelű, fehér alapszínű vagy 2 színnel nyomott hullámkarton dobozt szeretnél gyártatni, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy ajánlatot adhassunk!

 

anyagleadás: vektoros grafika pdf formátumban, pantone színkód megjelölésével.
nyomóforma készítés költsége: Első gyártáskor kalkulálj kérlek még egy nyomóforma készítési költséggel! Ennek díját a grafika ismeretében fogjuk tudni megmondani. A költség az utángyártások alkalmával már nem jelentkezik.
Látványterv: cégünk a logózott termékek gyártását megelőzően díjmentesen látványtervet készít. A gyártást a látványterv elfogadásával hagyod jóvá. Kérünk, hogy a látványterven szereplő feliratokat, grafikákat, a vágási és hajtási élekhez való viszonyukat alaposan ellenőrizd jóváhagyás előtt, mivel a gyártás a látványterv szerint fog megvalósulni!
Rendelési minimum: 1000db/méret.
Gyártási tolerancia: az elkészült dobozok száma gyártástechnológiai okokból eltérhet 1000 db-ig +/- 30%, 1000 db < +/-10%. A túlgyártás számlázásra kerül.
Fizetés: a gyártást 100 %-os előleggel tudjuk kezdeni. Túlgyártás esetén a fennmaradó összeg rendezése átvételig utalással vagy átvételkor készpénzben esedékes.
Átfutási idő: az előleg beérkezését követően kb. 4-6 hét. Ugyanez az átfutási idő jelentkezik az utánrendelések alkalmával is.
Csomagolás: 100db-os egységekben pántolva és fóliázva
Szállítás: a mindenkori szállítási feltételeknek megfelelően.
Egyéb: cégünk az elkészült termékeket referenciaként használja fel, a termék alján minőségbiztosítási okból forgalmazói feliratot helyez el. Kérünk, hogy amennyiben ehhez valamilyen okból nem járulsz hozzá, jelezd felénk a gyártás előtt!

Adatok
Alternatív megnevezés:
Szendvicses doboz 5 szeletes
Magasság/méret:
287x100x50 mm
Átmérő felül/alul:
n.a.
Anyag:
hullámkarton
Szín:
barna vagy fehér
Brand:
Indepack
Cikkszám:
PAP-01-09006
Min. rendelhető mennyiség:
100 db
Választható mennyiségek:
100 db, 200 db, 300 db, 400 db, ...
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek