Webshopunkat szebbre és modernebbre cseréltük. Biztonsági okokból az első vásárlásodkor akkor is újra kell regisztrálnod magad, ha már korábban vásároltál tőlünk.

Elnézést ha kellemetlenséget okozunk ezzel és bízunk abban, hogy elégedett leszel az új oldalunkkal! 

trapez-alaku-street-food-talca-hamburgeres-talca-papirtalca-kozepe
Street food tálca - Trapéz alakú - 24,5 x 13,5 cm
37,87 Ft + áfa/db, (bruttó: 48,09 Ft/db)

Street food tálca - Trapéz alakú - 24,5 x 13,5 cm

Oldalai kifelé dőlve attraktívabb megjelenést kölcsönöznek. Hosszúkásabb alakú, mérete az i0 és az i1 papírtálca között helyezkedik el.

A hamburger tálcákat kérésedre akár egyedi logóval is le tudjuk gyártani. Ha a terméket a képen látható kivitelben, 1 színnel szeretnéd gyártatni, akkor azt felár nélkül teheted meg. A szolgáltatást egyszerűen csak dobd a kosaradba a termék mellé! A gyártást megelőzőn egy nyomóforma készítési díjjal kell még kalkulálnod. Mivel ennek a költségét a nyomat ismeretében tudjuk megadni, ezért a rendelést követően mindenképp felvesszük veled a kapcsolatot.

Ha a képen láthatótól eltérő méretű, kivitelű vagy fehér alapanyagból történő egyedi karton street food tálcára volna szükséged, kérlek, lépj kapcsolatba velünk, hogy egyeztethessük elvárásaidat és egyedi ajánlatot adhassunk!

Raktáron
37,87 Ft + áfa/db, (bruttó: 48,09 Ft/db)
Részletek

Információ a papír hamburger tálca (street food tálca, szendvicses tálca) egyedi gyártásáról:

 

 

A street food tálcát a képen látható barna-barna, 3 rétegű „E” hullámkartonból gyártva (ez a papírtálcák szokásos alapanyaga), 1 színnel logózva (több szín nem lehetséges), azonos méretű általános nyomatú papírtálcával megegyező áron tudod megrendelni. A gyártás egyedüli plusz költsége a flexo nyomáshoz szükséges nyomóforma elkészítése.

Amennyiben ettől eltérő, más méretű vagy alapanyagú karton tálcát szeretnél gyártatni, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy ajánlatot adhassunk!

 

anyagleadás: vektoros grafika pdf formátumban, pantone színkód megjelölésével.
nyomóforma készítés költsége: Első gyártáskor kalkulálj kérlek még egy nyomóforma készítési költséggel! Ennek díját a grafika ismeretében fogjuk tudni megmondani. A nyomóformát méretenként és nyomtatott színenként kell elkészítenünk a gyártás előtt, tehát ha 2 méretű dobozt is használsz és 2 színű a grafikád, akkor összesen 4db klisé készítése szükséges. A költség az utángyártások alkalmával már nem jelentkezik.
Látványterv: cégünk a logózott termékek gyártását megelőzően díjmentesen látványtervet készít. A gyártást a látványterv elfogadásával hagyod jóvá. Kérünk, hogy a látványterven szereplő feliratokat, grafikákat, a vágási és hajtási élekhez való viszonyukat alaposan ellenőrizd jóváhagyás előtt, mivel a gyártás a látványterv szerint fog megvalósulni!
Rendelési minimum: 1000db/méret.
Gyártási tolerancia: az elkészült tálcák száma gyártástechnológiai okokból eltérhet 1000 db-ig +/- 30%, 1000 db < +/-10%. A túlgyártás számlázásra kerül.
Fizetés: a gyártást 100 %-os előleggel tudjuk kezdeni. Túlgyártás esetén a fennmaradó összeg rendezése átvételig utalással vagy átvételkor készpénzben esedékes.
Átfutási idő: az előleg beérkezését követően kb. 4-6 hét. Ugyanez az átfutási idő jelentkezik az utánrendelések alkalmával is.
Csomagolás: 200db-os egységekben pántolva és fóliázva
Szállítás: a mindenkori szállítási feltételeknek megfelelően.
Egyéb: cégünk az elkészült termékeket gyakran referenciaként használja fel. Kérünk, hogy amennyiben ehhez valamilyen okból nem járulsz hozzá, jelezd felénk a gyártás előtt!

Adatok
Alternatív megnevezés:
Trapéz hambis papírtálca
Magasság/méret:
245x135x30 mm
Átmérő felül/alul:
n.a.
Anyag:
hullámkarton
Szín:
fehér
Márka:
Indepack
Cikkszám:
PAP-01-07032
Min. rendelhető mennyiség:
200 db
Választható mennyiségek:
200 db, 400 db, 600 db, 800 db, ...
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek