Webshopunkat szebbre és modernebbre cseréltük. Biztonsági okokból az első vásárlásodkor akkor is újra kell regisztrálnod magad, ha már korábban vásároltál tőlünk.

Elnézést ha kellemetlenséget okozunk ezzel és bízunk abban, hogy elégedett leszel az új oldalunkkal! 

hamburger-talca-papirtalca-street-food-talca-nagy_i2_nyomatlan
Street food papírtálca nagy (i2) Nyomatlan - 28,5 x 21,5 cm
53,81 Ft + áfa/db, (bruttó: 68,34 Ft/db)

Street food papírtálca nagy (i2) Nyomatlan - 28,5 x 21,5 cm

Hamburgeres tálca. Környezetbarát termék streed food ételek felszolgálására. Egyedi nyomat igénylése esetén keresse fel vevőszolgálati munkatársainkat.

A hamburger tálcákat kérésedre akár egyedi logóval is le tudjuk gyártani. Ha a terméket a képen látható kivitelben, 1 színnel szeretnéd gyártatni, akkor azt felár nélkül teheted meg. A szolgáltatást egyszerűen csak dobd a kosaradba a termék mellé! A gyártást megelőzőn egy nyomóforma készítési díjjal kell még kalkulálnod. Mivel ennek a költségét a nyomat ismeretében tudjuk megadni, ezért a rendelést követően mindenképp felvesszük veled a kapcsolatot.

Ha a képen láthatótól eltérő méretű, kivitelű vagy fehér alapanyagból történő egyedi karton street food tálcára volna szükséged, kérlek, lépj kapcsolatba velünk, hogy egyeztethessük elvárásaidat és egyedi ajánlatot adhassunk!

Raktáron
53,81 Ft + áfa/db, (bruttó: 68,34 Ft/db)
Kiszerelés: 200db/csomag
Kedvezményes nettó darabár::
1 000+  db
-5 %
51,12 Ft
Részletek

Információ a papír hamburger tálca (street food tálca, szendvicses tálca) egyedi gyártásáról:

 

 

A street food tálcát a képen látható barna-barna, 3 rétegű „E” hullámkartonból gyártva (ez a papírtálcák szokásos alapanyaga), 1 színnel logózva (több szín nem lehetséges), azonos méretű általános nyomatú papírtálcával megegyező áron tudod megrendelni. A gyártás egyedüli plusz költsége a flexo nyomáshoz szükséges nyomóforma elkészítése.

Amennyiben ettől eltérő, más méretű vagy alapanyagú karton tálcát szeretnél gyártatni, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy ajánlatot adhassunk!

 

anyagleadás: vektoros grafika pdf formátumban, pantone színkód megjelölésével.
nyomóforma készítés költsége: Első gyártáskor kalkulálj kérlek még egy nyomóforma készítési költséggel! Ennek díját a grafika ismeretében fogjuk tudni megmondani. A nyomóformát méretenként és nyomtatott színenként kell elkészítenünk a gyártás előtt, tehát ha 2 méretű dobozt is használsz és 2 színű a grafikád, akkor összesen 4db klisé készítése szükséges. A költség az utángyártások alkalmával már nem jelentkezik.
Látványterv: cégünk a logózott termékek gyártását megelőzően díjmentesen látványtervet készít. A gyártást a látványterv elfogadásával hagyod jóvá. Kérünk, hogy a látványterven szereplő feliratokat, grafikákat, a vágási és hajtási élekhez való viszonyukat alaposan ellenőrizd jóváhagyás előtt, mivel a gyártás a látványterv szerint fog megvalósulni!
Rendelési minimum: 1000db/méret.
Gyártási tolerancia: az elkészült tálcák száma gyártástechnológiai okokból eltérhet 1000 db-ig +/- 30%, 1000 db < +/-10%. A túlgyártás számlázásra kerül.
Fizetés: a gyártást 100 %-os előleggel tudjuk kezdeni. Túlgyártás esetén a fennmaradó összeg rendezése átvételig utalással vagy átvételkor készpénzben esedékes.
Átfutási idő: az előleg beérkezését követően kb. 4-6 hét. Ugyanez az átfutási idő jelentkezik az utánrendelések alkalmával is.
Csomagolás: 200db-os egységekben pántolva és fóliázva
Szállítás: a mindenkori szállítási feltételeknek megfelelően.
Egyéb: cégünk az elkészült termékeket gyakran referenciaként használja fel. Kérünk, hogy amennyiben ehhez valamilyen okból nem járulsz hozzá, jelezd felénk a gyártás előtt!

Adatok
Alternatív megnevezés:
Hambis papírtálca nagy (i2) NYL
Magasság/méret:
285x215x40mm
Átmérő felül/alul:
n.a.
Anyag:
hullámkarton
Szín:
kraft/barna
Brand:
Indepack
Cikkszám:
PAP-01-07021
Min. rendelhető mennyiség:
200 db
Választható mennyiségek:
200 db, 400 db, 600 db, 800 db, ...
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek